Το μνημείο του Πενταγώνου - Πληροφορίες για τους επισκέπτες

Μνημεία και μνημεία της Βιρτζίνια

Κατά τη διάρκεια των τραγικών γεγονότων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, 184 ζωές χάθηκαν σε μια στιγμή στο Πεντάγωνο, που βρίσκεται στο Arlington της Βιρτζίνια. Ο σχεδιασμός για Memorial Park, αφιερωμένο στα θύματα της επίθεσης, επελέγη το 2003 από πάνω από 1000 συμμετοχές. Το σχέδιο Memorial σχεδιάστηκε από τους αρχιτέκτονες Julie Beckman και Keith Kaseman του Studio Kaseman Beckman Amsterdam στη Νέα Υόρκη.

Το μνημείο του Πενταγώνου άνοιξε για το κοινό στις 7 μ.μ. στις 11 Σεπτεμβρίου 2008, μετά από τελετή απονομής νωρίτερα την ημέρα για τους προσκεκλημένους μόνο.

Σχετικά με το μνημείο του Πενταγώνου

Σε μνήμη των γεγονότων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, το Μνημείο του Πενταγώνου τιμά τους 184 ανθρώπους των οποίων οι ζωές χάθηκαν στο Πεντάγωνο και στην πτήση 77 των Αμερικανικών Αερογραμμών, τις οικογένειές τους και όσους θυσιάζουν ότι μπορούμε να ζήσουμε ελεύθερα.

Χτισμένο σε έκταση 1.9 στρεμμάτων με θέα στην περιοχή πτώσης της πτήσης American Airlines Flight 77, τα στοιχεία σχεδιασμού του Pentagon Memorial περιλαμβάνουν:

Τοποθεσία και μετάβαση στο μνημείο του Πενταγώνου

Το μνημείο του Πενταγώνου είναι ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Το μνημείο του Πενταγώνου βρίσκεται στην Κρήτη του Πενταγώνου στον 1 Ροταριανό δρόμο στο Arlington της Βιρτζίνια. Επειδή δεν υπάρχει δημόσιος χώρος στάθμευσης στο Memorial, συστήνεται το σύστημα METRO ως το βασικό μέσο μεταφοράς για τους επισκέπτες.

Ιδιωτικά οχήματα επιτρέπεται να εκφορτώσουν και να παραλάβουν επιβάτες σε καθορισμένες περιοχές, αλλά η στάθμευση και η στάθμευση σε αυτές τις θέσεις απαγορεύεται και οι εν λόγω κανονισμοί εφαρμόζονται αυστηρά.

Κοντινοί σταθμοί METRO

Η Υπηρεσία Διαμετακόμισης της Μητροπολιτικής Περιοχής της Ουάσιγκτον χρησιμοποιεί το δεύτερο μεγαλύτερο σύστημα σιδηροδρομικής διαμετακόμισης και το πέμπτο μεγαλύτερο δίκτυο λεωφορείων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι ακόλουθοι σιδηροδρομικοί σταθμοί METRO βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Pentagon Memorial:

Επιπλέον, πολλές στάσεις λεωφορείων σταματούν στο κέντρο διαμετακόμισης METRO του Πενταγώνου. Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις δημόσιες συγκοινωνίες με τρένο και λεωφορεία, επισκεφτείτε τη διεύθυνση METRO της Υπηρεσίας Διαμετακόμισης της Μεθο- νικής Περιοχής της Ουάσιγκτον

Πού να πάρκο

Μετρούμενες επιλογές στάθμευσης: Οι δημόσιοι σταθμοί στάθμευσης είναι διαθέσιμοι στους δρόμους του Crystal City και του Pentagon City. Η πλησιέστερη δημόσια μονάδα στάθμευσης βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Pentagon City στο The Fashion Center , το οποίο διαθέτει χώρο στάθμευσης έναντι αμοιβής.

Το Hayes Street Lot: Τις καθημερινές από τις 5 μ.μ. έως τις 7 το πρωί και όλη την ημέρα το Σάββατο, την Κυριακή και τις αργίες μέχρι τις 7 το απόγευμα την επόμενη εργάσιμη ημέρα, οι επισκέπτες στο Pentagon Memorial μπορεί να σταθμεύσουν στο Hayes Street Parking Lot απέναντι από το The Fashion Center στην Πεντάγωνη.

Μια σήραγγα πεζών κάτω από το I-395 οδηγεί στο Πεντάγωνο από τη Hayes Street Lot. Ο διανυκτέρευση στάθμευσης απαγορεύεται αυστηρά.

Χώρος στάθμευσης για τους επισκέπτες με ειδικές ανάγκες: Υπάρχουν περιορισμένοι χώροι στάθμευσης για τους επισκέπτες με αναπηρίες, που βρίσκονται στο Νότιο Πάρκο Πεντάγωνου, δίπλα στο Memorial Park. Η στάθμευση των οχημάτων στους χώρους αυτούς πρέπει να φέρει έγκυρη άδεια στάθμευσης για άτομα με ειδικές ανάγκες, η οποία εκδίδεται από την κατάσταση της ταξινόμησης του οχήματος.

Απαγορευμένες δραστηριότητες

Απαγορευμένες δραστηριότητες στο Μνημείο του Πενταγώνου περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

Επιπλέον πληροφορίες

Πριν επισκεφτείτε το Pentagon Memorial, φροντίστε να ελέγξετε τους ακόλουθους επίσημους ιστότοπους για ενημερωμένες πληροφορίες: