2016 Καλοκαιρινές συναυλίες στο κέντρο της πόλης Reston

Απολαύστε δωρεάν μουσική όλο το καλοκαίρι

Το Reston Town Center παρουσιάζει την ετήσια καλοκαιρινή σειρά δωρεάν συναυλιών κάθε βράδυ του Σαββάτου, από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο. Οι ζωντανές μπάντες εκτελούν μια ποικιλία μουσικής, όπως boogie-woogie blues, swing, τζαζ, λατινική σύντηξη, bluegrass, zydeco, funk, και Motown που εκτελούνται από τοπικές και εθνικές ενέργειες. Στην πλειονότητα των συναυλιών διατίθεται χώρος στάθμευσης με πίστα. Οι συμμετέχοντες όλων των ηλικιών καλούνται να φέρουν τις δικές τους καρέκλες και κουβέρτες για πικνίκ, απλωμένες στην πλατεία Fountain, και να απολαύσουν.

Γραμμή συναυλιών: (703) 912-4062

Ημερομηνίες και ώρες: Κάθε Σάββατο, 4 Ιουνίου έως 27 Αυγούστου, 2016, 7:30 - 10:00 μ.μ.

Τοποθεσία: Reston Town Center Pavilion , 11900 Market Street, Reston, VA.

Ιδρύθηκε το 1990, ο υπαίθριος χώρος προσφέρει περισσότερους από 50 λιανοπωλητές, περισσότερα από 35 εστιατόρια και κινηματογράφο πολλαπλών οθονών. Στον κόμβο του κέντρου, το Pavilion φιλοξενεί ειδικές εκδηλώσεις, συναυλίες και φεστιβάλ καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς και πατινάζ στον χειμώνα.

9 Ιουλίου - Bio Ritmo (Salsa)

16 Ιουλίου - Laudau Eugene Murphy νεώτερος (τζαζ)

23 Ιουλίου - Το Συνέδριο (Εναλλακτική Χώρα, Rock & Roll και Soul)

30 Ιουλίου - Unity Reggae Band (Καραϊβική)

6 Αυγούστου - Chubby Carrier και Bayou Swamp Band (Νέα Ορλεάνη Zydeco)

13 Αυγούστου - Πλήρης (Classic Rock)

20 Αυγούστου - Αεροπορικοί Υπάλληλοι των ΗΠΑ (Big Band Jazz)

27 Αυγούστου - Leonard, Coleman & Blunt (Jukebox Revue)

Εκτός από τη σειρά συναυλιών και τις περίφημες ειδικές εκδηλώσεις καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, το Reston Town Center προσφέρει εβδομαδιαία υπαίθρια διασκέδαση το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένου του κ. Knick Knack στις 10:30 κάθε Δευτέρα από Μάιο έως Οκτώβριο στο Pavilion και το Family Fun Entertainment Series, που παρουσιάστηκε από το Κοινοτικό Κέντρο Reston τα Σάββατα από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο στις 10:00 π.μ. στο Reston Town Square Park.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη διεύθυνση www.restontowncenter.com/events.

Ψάχνετε για περισσότερη διασκέδαση στην περιοχή; Δείτε, Top 12 πράγματα που πρέπει να κάνετε κοντά στο Reston, Βιρτζίνια.

Δείτε επίσης, δωρεάν καλοκαιρινά συναυλίες στη Βόρεια Βιρτζίνια