Επισκεφθείτε το Φεστιβάλ σφενδάμνου Mapland της Βιρτζίνια

Εν συντομία:

Το Highland Maple Festival πραγματοποιείται κατά το δεύτερο και τρίτο σαββατοκύριακο του Μαρτίου κάθε έτους. Το Highland County, στα βουνά Allegheny δυτικά του Staunton της Βιρτζίνια, εξομοιώνεται με την "Ελβετία της Βιρτζίνια". Δεν κάνουν σιρόπι σφενδάμου όπως αυτό στην Ελβετία, όμως.

Ολόκληρος ο νομός αποδεικνύεται για να γιορτάσει το πιο δημοφιλές προϊόν της περιοχής. Το Highland Maple Festival παρουσιάζει χειροτεχνικές παραστάσεις, χορούς, εκδρομές με στρατόπεδο ζαχαροπλαστικής, μουσικές και χορευτικές παραστάσεις και, φυσικά, φαγητό, κυρίως τηγανίτες με σιρόπι σφενδάμου.

Να φτάσετε εκεί:

Θα χρειαστείτε ένα αυτοκίνητο για να φτάσετε στο Highland Maple Festival. Από το Interstate 81 της κοιλάδας Shenandoah, μπορείτε να πάρετε είτε τη διαδρομή Βιρτζίνια 220 βόρεια προς McDowell και Monterey ή τη διαδρομή Βιρτζίνια 250 δυτικά προς Monterey. Αν ταξιδεύετε μέσω του Interstate 64, ακολουθήστε την διαδρομή 220 βόρεια προς Monterey.

Το Highland County βρίσκεται στην καρδιά των βουνών. Θα συναντήσετε κατακόρυφους δρόμους καθώς θα περάσετε μέσα από τους λόφους και τις κοιλάδες. Θα βρείτε βενζινάδικα σε πόλεις και κοντά σε τουριστικά αξιοθέατα, οπότε προγραμματίζετε να γεμίζετε προσεκτικά το ανεφοδιασμό.

Εισαγωγή και Ώρες:

Μπορείτε να επισκεφθείτε στρατόπεδα ζάχαρης και να περπατήσετε στους δρόμους του Monterey και McDowell δωρεάν. Τα πρωινά κέικ, τα οποία κοστίζουν χρήματα, ξεκινούν στις 7:00 π.μ. στο McDowell, στο Bolar και στο Williamsville, στις 7:30 π.μ. στο Blue Grass και στις 8:00 π.μ. στο Monterey. Οι χορευτικές και μουσικές παραστάσεις ξεκινούν το μεσημέρι. Χαμ, πέστροφα και άλλα δείπνα ειδικότητας διατίθενται από τις 11:00 α.

m. έως τις 5:00 μ.μ. στο McDowell, ενώ τα απογευματινά επιλογές φαγητού του Monterey περιλαμβάνουν βόειο κρέας, ζαμπόν, ζεστά σνακ, μπιφτέκια και σάντουιτς πέστροφας. Το σκάφος δείχνει χρέωση 3,00 δολάρια για την είσοδο μιας ημέρας. Οι πωλητές και τα τοπικά καταστήματα πωλούν τα εμπορεύματά τους, συμπεριλαμβανομένου του σιροπιού σφενδάμου και των φρέσκων ντόπιατεν σφενδάμου, κατά τις ώρες της ημέρας.

Διεύθυνση και αριθμός τηλεφώνου:

Το Εμπορικό Επιμελητήριο της Highland County

Τ.Θ. 223

Monterey, VA 24465

Τηλέφωνο: (540) 468-2550

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το φεστιβάλ Maple Highland:

Αυτό είναι ένα πολύ, πολύ δημοφιλές φεστιβάλ. Αναμονή πλήθους. Οδηγείτε προσεκτικά στις πόλεις και προσέχετε τους πεζούς.

Προγραμματίστε μπροστά - αρκετούς μήνες νωρίτερα - εάν θέλετε να μείνετε όλη τη νύχτα στην περιοχή. Τα περισσότερα ξενοδοχεία και ξενώνες bed and breakfast χρεώνουν επιπλέον κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Maple.

Η ανοιξιάτικη καιρός στην Highland County είναι πολύ απρόβλεπτη. Φέρτε παπούτσια που μπορούν να αντέξουν στη λάσπη, το χιόνι, τον πάγο και το άνισο έδαφος. Φορέστε ζεστά και φορέστε τα στρώματα.

Το φεστιβάλ είναι διαδεδομένο γύρω από το νομό. Ελέγξτε την πρόγνωση καιρού πριν ξεκινήσετε. Εάν έχει βρέξει ή έχει λιώσει το χιόνι, μπορεί να χρειαστεί να σταθμεύσετε σε λασπώδες έδαφος, ιδιαίτερα κοντά σε στρατόπεδα ζάχαρης.

Τα στρατόπεδα ζάχαρης βρίσκονται έξω από τις πόλεις της Highland County, οπότε θα πρέπει να οδηγήσετε στο στρατόπεδο ζάχαρης.

Η είσοδος στο σκάφος δείχνει $ 3,00 ανά ημέρα. πληρώνετε μία φορά και μπορείτε να έρθετε και να πηγαίνετε όπως θέλετε.

Τα ντόνατς Maple είναι εδώ πολύτιμα είδη διατροφής και δεν είναι τίποτα σαν τα ντόνατς που πωλούνται από τις εθνικές αλυσίδες. Οι ντόπιοι θα σας πουν ότι δεν πρέπει να χάσετε τηγανίτες του φαγόπυρου με σιρόπι σφενδάμου - και έχουν δίκιο. Μην εκπλαγείτε να δείτε τους ανθρώπους που αρωματίζουν τον καφέ τους με το σιρόπι σφενδάμου, επίσης.

Σχετικά με το φεστιβάλ Maple Highland

Σφεντάμια ζάχαρης αφθονούν στην κομητεία Highland. Κάθε άνοιξη, καθώς το χυμό τρέχει ψηλά, τα στρατόπεδα ζάχαρης του νομού ανοίγουν για δουλειές. Το Highland Maple Festival προβάλλει τη διαδικασία παρασκευής σιροπιού και δίνει στους ντόπιους και στους επισκέπτες τη δυνατότητα να γιορτάσουν την κληρονομιά του νομού, συμπεριλαμβανομένης της μουσικής, του χορού, της τέχνης, της βιοτεχνίας και φυσικά του σιροπιού σφενδάμου.

Πάρτε ένα χάρτη στρατόπεδο ζάχαρης - θα τους βρείτε σε όλο το Monterey και McDowell - και να οδηγούν έξω σε ένα από τα στρατόπεδα ζάχαρης. Εδώ μπορείτε να μάθετε πώς γίνεται το σιρόπι και να δείτε τις δεξαμενές που βράζουν. Φυσικά, μπορείτε να αγοράσετε σιρόπι αν θέλετε, είτε σε ένα στρατόπεδο είτε σε μια από τις πόλεις.

Μην παραλείψετε να δείτε τα σκάφη εάν αγαπάτε χειροποίητα αντικείμενα. Οι τεχνίτες από κοντά και μακριά δείχνουν τα προϊόντα τους μέσα στα σχολικά κτίρια του νομού. Μια άλλη ομάδα crafters εγκατασταθεί στο γκαζόν Μοντερέι δικαστήριο κάθε χρόνο.

Για πολλούς επισκέπτες, το φαγητό στο Highland Maple Festival είναι το κύριο αξιοθέατο - γεύματα με ζαμπόν, πέστροφα, κέικ με χοάνη, μπάρμπεκιου και στοίβες χνουδωτών τηγανιών του φαγόπυρου που λερώνονται στο σιρόπι σφενδάμου. Δοκιμάστε μερικές από τις τοπικές σπεσιαλιτέ. θα είστε γρήγορα πεπεισμένοι. Πάρτε στο σπίτι ένα κουτί με ντόνατς σφενδάμου και αρχίστε να σχεδιάζετε να παρακολουθήσετε το φεστιβάλ του επόμενου έτους.