Λος Άντζελες Φεστιβάλ Αστακών

Τρία φεστιβάλ αστακών στο Λος Άντζελες, το Λονγκ Μπιτς και την παραλία Redondo

Ο Σεπτέμβριος ήταν ένας μήνας αστακού στη Νότια Καλιφόρνια για αρκετά χρόνια, γιόρτασε με τρία μεγάλα φεστιβάλ Lobster, αλλά το Λιμάνι του LA Festival μεταφέρθηκε τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους. Αν και το μεγαλύτερο μέρος του αστακού προέρχεται από το Maine, οι νότιοι Καλιφόρνιοι κάνουν την εκδήλωση δική τους.

Λιμάνι του Λος Άντζελες Φεστιβάλ Αστακών

Λιμάνι Λος Άντζελες Φεστιβάλ Αστακών και Μουσικό Σαββατοκύριακο στο Ports O 'Call Village στο Σαν Πέδρο.

Χρεώνεται ως το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Αστακών στον κόσμο και περιλαμβάνει τρεις μέρες μουσικής και χορού με επερχόμενες τοπικές μπάντες και αγαπημένα συγκροτήματα αφιερωμάτων. Υπάρχει ένα πειρατικό στρατόπεδο με καθημερινά κυνήγι θησαυρών για παιδιά, καθώς και άφθονο μαγικό. Είναι ο κάτοχος πολλών ρεκόρ για το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness για τους περισσότερους αστακούς που μαγειρεύονται σε μία εκδήλωση.
Πότε: 14-16 Ιουλίου, 2017 , Παρ 5-11 μ.μ., Σαβ 11 π.μ. - 11 μ.μ., Κυρ 11 π.μ. - 7 μ.μ.
Πού: Ports O 'Call Village, Σαν Πέδρο
Κόστος: (2017 τιμές TBA) εισιτήριο 12 εισιτηρίων, παιδιά κάτω των 12 δωρεάν, εισιτήριο πρώτης τάξης $ 65 συμπεριλαμβανομένου του αλεύρου και του ποτού του αστακού. Ασταμάτητα δείπνα ($ 25) και εισιτήρια είναι επιπλέον. Τα περασμένα Σαββατοκύριακα είναι επίσης διαθέσιμα. $ 1 Τα κουπόνια εισόδου για ενηλίκους διατίθενται στην ιστοσελίδα.
Χώρος στάθμευσης: Δωρεάν στο Terminal του κρουαζιεροπλοίου του Λος Άντζελες. Υπάρχει επίσης δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από το χώρο στάθμευσης στο 22ο και Miner St.
Εκπτώσεις: Δολάρια 1 κουπονιών σε όλα τα φυλλάδια, τις διαφημίσεις και στον ιστότοπο.


Πληροφορίες: www.lobsterfest.com, (310) 798-7478
Σημείωση: Δεν υπάρχουν πιστωτικές κάρτες. Υπάρχει ATM μέσα. Η Κυριακή είναι η πιο πολυσύχναστη μέρα και αργότερα το απόγευμα μπορεί να εξαντληθούν αστακό.
Αναζήτηση ξενοδοχείων σε Σαν Πέδρο για TripAdvisor

Φεστιβάλ Lobster Long Beach

Το Long Beach Lobster Festival πραγματοποιείται στη Λιμνοθάλασσα του Ουράνιου Τόξου .

Οι ίδιοι άνθρωποι που έβαλαν στο Φεστιβάλ Long Beach Crawfish θα βγάλουν τον αστακό του Maine από τους γιγαντιαίους ατμόπλοιους και θα φέρουν μουσική από το Cajun στη λατινική τζαζ, τους μάγους και άλλα τρόφιμα και πωλητές.
Πότε: 9-11 Σεπτεμβρίου 2016 , Παρ 5-10 μ.μ., Σάββατο - μεσημέρι Κυρ - 10 μ.μ.
Πού: Λιμνοθάλασσα Rainbow στην Pine Ave και το Shoreline Drive, Long Beach 90802
Κόστος: $ 13 προκαταβολή γενικής αποδοχής, $ 15 στην πύλη. Προσθέστε πρόσθετα πρόσθετα $ 17 ($ 28 στο συμβάν) για 1 1/4 lb δείπνο αστακών, $ 45 ($ 50 στην πύλη) για 2 1/4 lb γιορτή αστακών. Υπάρχουν διαθέσιμες πρόσθετες επιλογές VIP. Παιδιά 12 και κάτω Δωρεάν με ενήλικα. Η ηλικία κάτω των 16 ετών πρέπει να συνοδεύεται από ενήλικα μετά τις 20:00. Οι ενεργές στρατιωτικές δυνάμεις των Η.Π.Α. Ελέγξτε Goldstar.com ή LivingSocial για εισιτήρια έκπτωσης.
Χώρος στάθμευσης: έναντι αμοιβής στη Μαρίνα Πράσινο, το Συνεδριακό Κέντρο LB και το Pike
Πληροφορίες: www.originallobsterfestival.com
Σημείωση: Οι αστακοί πωλούν έξω
Αναζήτηση ξενοδοχείων σε Long Beach για TripAdvisor

Φεστιβάλ Αστακών Παραλία Redondo

Το Redondo Beach Lobster Festival καλωσορίζει πλήθη για εκδρομές surf και χλοοτάπητα. Ζωντανή μουσική, μηχανικές βόλτες και οικογενειακές δραστηριότητες για όλους.
Πότε: 23-25 ​​Σεπτεμβρίου, 2016 , Παρ 5-11 μ.μ., Σάββατο μεσημέρι-11 μ.μ., μεσημέρι απόγευμα-8 μ.μ.
Πού: Παραθαλάσσια λιμνοθάλασσα, 200 Portofino Way, Redondo Beach, 90277
Κόστος: $ 20 Εισαγωγή στο Φεστιβάλ, $ 5 παιδιά 6-12 (η παιδική χαρά είναι ελεύθερη από τη στιγμή που είσαι μέσα), κάτω από 6 δωρεάν δείπνο αστακών και μπριζόλα είναι επιπλέον.

$ 25- $ 45. Εκπτώσεις για προωθημένη ηλεκτρονική αγορά. VIP lounge και διανυκτερεύσεις 3 ημερών. Ελέγξτε Goldstar.com για εισιτήρια έκπτωσης. Στρατιωτική και ηλικιωμένη $ 10 στην πύλη.
Χώρος στάθμευσης: Το Σάββατο και Κυριακή διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης. Υπάρχει επίσης δωρεάν χώρος στάθμευσης και δωρεάν χώρος στάθμευσης. Ελέγξτε τον ιστότοπο για τοποθεσίες.
Πληροφορίες: www.lobsterfestival.com, (310) 937-5555
Σημείωση: Αποθηκεύστε μέσω εισερχόμενων εισιτηρίων και δείπνου σε απευθείας σύνδεση.
Αναζήτηση ξενοδοχείων σε Redondo Beach για TripAdvisor