Δημόσια πάρτι Όσκαρ και εκδηλώσεις στο Λος Άντζελες

Τα βραβεία 2018 Academy θα πραγματοποιηθούν στις 4 Μαρτίου. Πολλά από τα γεγονότα και τα πάρτι Όσκαρ που περιβάλλουν τα Βραβεία της Ακαδημίας είναι κλειστά για το ευρύ κοινό, αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι να ενταχθείτε στον ενθουσιασμό αν βρίσκεστε στην πόλη κατά τη διάρκεια της περιόδου Oscar. Εάν ελπίζετε να πάρετε μια ματιά στο κόκκινο χαλί αυτοπροσώπως, πρέπει να σχεδιάσετε το δρόμο μπροστά. Το Oscars.org δημοσιεύει μια αίτηση λαχειοφόρου αγοράς κάθε πτώση, συνήθως τον Οκτώβριο, για την εμπειρία Fan Oscar, όπου οι υποψήφιοι επιλέγονται τυχαία για καθίσματα λευκαντικών στο κόκκινο χαλί.

Εάν δεν ήσαστε αρκετά τυχεροί για να κερδίσετε μία από αυτές τις έδρες για το τρέχον έτος, εδώ είναι μερικές εκδηλώσεις Όσκαρ που ο καθένας μπορεί να παρακολουθήσει. Εάν έχετε μια δημόσια εκδήλωση Όσκαρ στο Λος Άντζελες για να προσθέσετε σε αυτήν τη λίστα, τα στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη μορφή παρακάτω εδώ.

Σημείωση: Η λεωφόρος Hollywood είναι κλειστή για κυκλοφορία μια ολόκληρη εβδομάδα πριν από τα βραβεία και είναι ακόμη κλειστή για την κυκλοφορία των ποδιών την ημέρα της εκδήλωσης. Έτσι, αν δεν έχετε μια πρόσκληση, είναι καλύτερο να μείνετε έξω από την περιοχή την ημέρα.

Η τέχνη του κοστουμιού στο FIDM

Το Ινστιτούτο μόδας για το σχεδιασμό και την εμπορία στο Downtown LA φιλοξενεί την ετήσια βιτρίνα του με κοστούμια που ορίστηκαν στο Oscar στην κατηγορία Καλών κοστουμιών. Το Ελεύθερο εκθετήριο περιλαμβάνει υποψηφιότητες από τους υποψηφίους του τρέχοντος έτους καθώς και τους νικητές για το καλύτερο κοστουμιών από το προηγούμενο έτος.
Πού: 919 S. Grand Ave, Downtown Λος Άντζελες, 90015, γωνιά 9ου
Χώρος στάθμευσης: Υπάρχει χώρος στάθμευσης με πληρωμή κάτω από το κτίριο FIDM (πληκτρολογήστε 9ο, δυτικά του Grand) ή σε μετρητές οδών ή γύρω μέρη.

Πληροφορίες: fidmmuseum.org

89.3 Προεπισκόπηση του Oscars "FilmWeek" του KPCC

Μια εβδομάδα πριν από τα Όσκαρ, ο Larry Mantle της AirTalk στο δημόσιο ραδιόφωνο της KPCC θα συγκαλέσει μια ομάδα κριτικών κινηματογράφου για να μιλήσει για τους αισιόδοξους Oscar μπροστά σε ένα ζωντανό κοινό στο θέατρο στο Ace Hotel στο κέντρο της πόλης.
Πού: Θέατρο στο Ace Hotel, 933 S Broadway, Λος Άντζελες, CA 900

Η Ακαδημία "Oscar Week Public Events"

Την εβδομάδα πριν από τα Όσκαρ, η Ακαδημία φιλοξενεί μια σειρά βραδινών πινακίδων με τους υποψηφίους στις κατηγορίες Σορτς, Ντοκιμαντέρ, Κινούμενα Χαρακτηριστικά, Ξένη Ταινία και ένα επιπλέον Συμπόσιο Μακιγιάζ και Κομμωτηρίου. Η κατηγορία Shorts είναι η μόνη που προβάλλει ολόκληρες τις ταινίες. Οι άλλοι θα παρουσιάσουν κλιπ και θα τους συζητήσουν με τους δημιουργούς.
Πού: Θέατρο Samuel Goldwyn, 8949 Wilshire Blvd, Μπέβερλι Χιλς, CA 90212
Πληροφορίες: www.oscars.org/events

Βραβείο Όσκαρ και Πάνελ Παραγωγής που φιλοξενείται από την Αμερικανική Κινηματογραφική Εταιρεία στο Αιγυπτιακό Θέατρο

Την Παρασκευή και το Σάββατο πριν από τα Βραβεία της Ακαδημίας, το American Cinemateque φιλοξενεί μια σειρά προβολών και επιτροπών που γιορτάζουν υποψηφίους που δεν ακούτε τόσο πολύ. Την Παρασκευή το βράδυ θα προβάλλουν υποψηφιότητες για ντοκιμαντέρ. Σάββατο, θα προβάλουν ζωντανές δράσεις και κινούμενα σορτς και θα έχουν πάνελ με υποψήφιους σχεδιαστές και συντάκτες παραγωγής.
Πού: Αιγυπτιακό Θέατρο, 6712 Hollywood Boulevard, Hollywood, CA 90028
Πληροφορίες: americancinemathequecalendar.com

Πρόσωπο του Οσκαρ της Green Green

Αυτή η συλλογή χρημάτων για την Global Green USA φιλοξενείται από μια διαφορετική δέσμη διασημοτήτων κάθε χρόνο. Είναι ένα πάρτι με ζωντανή μουσική και κορυφαίους LA DJs.

Φέτος βρίσκεται στο νέο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης TAO Hollywood με ζωντανές μουσικές παραστάσεις από τον νικητή του βραβείου Grammy Estelle, μαζί με τους Cody Simpson και Taylor Dayne.
Πού: TAO Hollywood, 6421 Selma Ave, Hollywood, CA 90028
Πληροφορίες: globalgreen.org

Διεθνής Ένωση Ντοκιμαντέρ DocuDay Oscar Nominee Προβολές ταινιών

Οι περισσότερες από τις ντοκιμαντέρ που έχουν οριστεί για τα Βραβεία της Ακαδημίας έχουν πολύ περιορισμένη διανομή σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά όλα θα εμφανιστούν το ένα μετά το άλλο το Σάββατο πριν από τα Όσκαρ. Μετά από κάποιες από τις ταινίες θα υπάρξουν ερωτηματολόγια και ερωτήσεις με κινηματογραφιστές.
Πού: Guild of Writer της Αμερικής (WGA), 135 Doheny Drive, Beverly Hills , CA 90211
Χώρος στάθμευσης: Δωρεάν σε δομή WGA
Πληροφορίες: www.documentary.org

Κόκκινο χαλί Όσκαρ που παρακολουθούν το πάρτι στο θέατρο τέχνης στο Long Beach

Το κόκκινο χαλί - ντύνομαι μόνο για διασκέδαση - το πάρτι στο Θέατρο Τέχνης είναι μόνο με πρόσκληση, αλλά το μόνο που έχετε να κάνετε για να πάρετε μια πρόσκληση είναι να κάνετε δωρεά $ 25 ή παραπάνω σε αυτό το ιστορικό μη κερδοσκοπικό θέατρο στο Long Beach's Retro Σειρά.

Τα Βραβεία της Ακαδημίας θα εμφανιστούν ζωντανά στη μεγάλη οθόνη.
Πού: Το Θέατρο Τέχνης,
Πληροφορίες: www.arttheatrelongbeach.org/support-us/

Νύχτα των 100 Αστέρων Όσκαρ Προβολή Γκαλά

Θα βρείτε μερικές από τις διασημότητες που δεν έχουν εισιτήρια στο θέατρο Dolby για τα βραβεία της Ακαδημίας στο ετήσιο πάρτι προβολής "Night of 100 Stars" στο Beverly Hilton Hotel. Η εκδήλωση περιλαμβάνει επιτραπέζια καθίσματα, δείπνο και ανοιχτό μπαρ. Τα εισιτήρια είναι περιορισμένα.
Πού: Το Beverly Hilton Hotel, 9876 Wilshire Blvd, Beverly Hills, CA 90210
Εισιτήρια και πληροφορίες: www.nightof100stars.com

Το πάρτι προβολής του Oscar στο Αβαείο

Το αγαπημένο gay εστιατόριο / μπαρ του West Hollywood, το Abbey, φιλοξενεί το ετήσιο έπαθλο AIDS Aids Project LA, το οποίο ξεκινά με μια κοκτέιλ κόκκινου χαλιού στις 4 και ακολουθεί ένα προαιρετικό δείπνο για οκτάρ. TBA υποδοχής διασημοτήτων.
Πού: Το Αμπελώνα Beverly Hills, 1652 Tower Grove Dr. Beverly Hills CA 90210

Αυτές οι πληροφορίες ήταν ακριβείς κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, αλλά υπόκεινται σε αλλαγές ανά πάσα στιγμή. ελέγξτε τον ιστότοπο συμβάντος για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες.