Η φεστιβάλ αναγέννησης και το Φεστιβάλ Koroneburg 2017

12 Σαββατοκύριακα των Αναγεννησιακών Φεστιβάλ στο Λος Άντζελες

Για επτά σαββατοκύριακα το χρόνο κυριαρχεί η μοναρχία και οι άρχοντες και οι κυρίες αναλαμβάνουν ένα κομμάτι του LA real estate για το Renaissance Pleasure Faire, το μεγαλύτερο φεστιβάλ αναγέννησης στη νότια Καλιφόρνια. Το Faire προσθέτει νέες δραστηριότητες και ειδικές εκδηλώσεις κάθε χρόνο με θεματικό Σαββατοκύριακο, διαγωνισμούς κοστουμιών και εκδηλώσεις για φαγητό και ποτό.

Πηγαίνετε στο Photo Gallery Renaissance Faire.

Πότε: 8 Απριλίου - 21 Μαΐου 2017, Σάββατα και Κυριακές 10 π.μ. έως 7 μ.μ.
Πού: Περιοχή αναψυχής Santa Fe Dam, 15501 Ε.

Arrow Hwy, Irwindale, CA στη διασταύρωση των αυτοκινητόδρομων 605 και 210, η Irwindale εξέρχεται από το 605.
Κόστος: 27,95 δολάρια σε απευθείας σύνδεση ή 29,95 δολάρια στην πύλη, Παιδιά 5-12 $ 13,00 σε απευθείας σύνδεση / $ 15 πύλη, Παιδιά 4 και κάτω είναι δωρεάν. $ 1 ανά υπηρεσία χρέωσης εισιτηρίων online. Πρόσθετες χρεώσεις για παιχνίδια, βόλτες και φαγητό. Τα κουπόνια έκπτωσης διατίθενται από τον ιστότοπο. Προσφέρονται επίσης εκπτωτικά εισιτήρια από τα καταστήματα Walgreens που συμμετέχουν. Ελέγξτε Goldstar.com για εισιτήρια έκπτωσης.
Χώρος στάθμευσης: αμοιβή συμμετοχής $ 10 στο πάρκο
Πληροφορίες: www.renfair.com/socal

Ο τόπος συναντάται σε ένα κύριο μονοπάτι που φίδια και μπροστά, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε τα πάντα αν το κάνετε από το ένα άκρο στο άλλο.

Δεκατρία σκηνικά προσφέρουν θεατρικές, κωμικές, χορευτικές, μουσικές και σπαρταριστικές παραστάσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας σκηνής για παιδιά και μερικές προσφορές μόνο για ενήλικες. Μπορείτε να οδηγήσετε το Maypole Carousel, το Moon Swing ή το Giant Rocking Horse ή δοκιμάστε το χέρι σας με τοξοβολία, μάχες με σπαθιά, juggling ραβδί και πολλές άλλες βόλτες και παιχνίδια .

Artisan καμπίνες σπίτι βιοτεχνών και γυναικών που κατασκευάζουν και πωλούν γλάστρες, σπαθιά και ταχυδρομική αλυσίδα. Οι δοκιμές εμφυσήσεως γυαλιού συμβαίνουν την ώρα. Πρεσβείες των ενδυμάτων που φοριούνται από την ενδυμασία φέρουν την κύρια οδό όπου διάφορες παρελάσεις και πομπές , όπως η βασίλισσα Ελισάβετ Ι και το δικαστήριό της, περνούν από το δρόμο τους προς το Jousting Arena , όπου οι ιπποδρομικοί ιππότες μάχονται με άλογο.

Οι οπαδοί των παιχνιδιών ρόλων με ζωντανή δράση μπορούν να συμμετέχουν στα ζωντανά παιχνίδια φαντασίας RenQuest που έχουν δημιουργηθεί για διαφορετικές ηλικιακές ομάδες από μικρά παιδιά έως ενήλικες (απαιτεί ξεχωριστό εισιτήριο).

Υπάρχουν λίγοι θάλαμοι ποτών διάσπαρτοι, αλλά ουσιαστικά όλοι οι πωλητές τροφίμων βρίσκονται στο Food Court , περίπου το ένα τρίτο της διαδρομής. Οι τιμές των τροφίμων κυμαίνονταν από $ 5 έως $ 17, με τα περισσότερα στοιχεία να κυμαίνονται από $ 6.50-10.00.

Κάθε χρόνο προστίθενται ειδικές εκδηλώσεις με εισιτήρια, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν crawls από το παμπ, γευσιγνωσίες κρασιού, τσάι με τη βασίλισσα ή άλλες μοναδικές ευκαιρίες. Υπάρχουν επίσης θεματικά Σαββατοκύριακα τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν θέματα για κοστούμια (Time Travel Weekend, Pirates Weekend) ή εισδοχή έκπτωσης (δωρεάν Σαββατοκύριακο για παιδιά, στρατιωτικό Σαββατοκύριακο).

Αν θέλετε να συμμετάσχετε πλήρως στο μεσαιωνικό πνεύμα, κοστούμια είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση μέσα στην πύλη.

Το φεστιβάλ αναγέννησης του παλαιού κόσμου Koroneburg στην Κορόνα

Μόλις ολοκληρωθεί η Έκθεση Αναγέννησης Αναψυχής, το κοντινό Φεστιβάλ Αναγέννησης του Κοντόεμπεργκ ξεκινά στο Crossroads Riverview Park στο Corona στην κομητεία Riverside. Το πάρκο έχει ένα μόνιμο αναγεννησιακό χωριό στο χώρο του ξενοδοχείου, καθιστώντας το ιδανικό μέρος για αυτή την οικογενειακή εκδήλωση. Η διασκέδαση στο Koroneburg ξεκινάει από το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου μέχρι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου και περιλαμβάνει την Ημέρα Μνήμης τη Δευτέρα.

Το αναγεννησιακό χωριό βρίσκεται ανάμεσα σε άφθονα δέντρα σκιών, αποκομμένα από τον σύγχρονο πολιτισμό, έτσι πραγματικά αισθάνεστε σαν να έχετε ξαναβρεθεί εγκαίρως. Το Φεστιβάλ Αναγέννησης του Παλαιού Κόσμου Koroneburg παράγεται από το Loyal Order of Reenactment Enthusiasts, το οποίο περιοδικά (συνήθως ένα μήνα περίπου πριν το φεστιβάλ) παρουσιάζει ξενάγηση για τα Σαββατοκύριακα και γλωσσικά εργαστήρια για να προετοιμάσει καλύτερα όλη την οικογένεια για να συμμετάσχει στη διασκέδαση.

Πότε: 27 Μαΐου έως 25 Ιουνίου 2017, Σάββατο 11 π.μ. - 7 μ.μ. Κυριακές και Ημέρα Μνήμης 11 π.μ. έως 6 μ.μ. 14 Μαΐου και 11 Ιουνίου 11 π.μ. - 9 μ.μ.
Πού: Crossroads Riverview Park, 14600 Baron Road, Corona, CA 92880.
Κόστος: Ενήλικες $ 25, Παιδιά (5-11) $ 15, Παιδιά 4 και κάτω είναι δωρεάν. Αστυνομία / Στρατιωτική $ 20. $ 2.09 ανά χρέωση εισιτηρίων. Πρόσθετες χρεώσεις για παιχνίδια, βόλτες και φαγητό. $ 3 Το κουπόνι έκπτωσης είναι διαθέσιμο από την ιστοσελίδα ή ελέγξτε Goldstar για εισιτήρια έκπτωσης και περάσματα εποχής.


Χώρος στάθμευσης: $ 5 κανονικό πάρκινγκ, $ 10 προτιμάται
Πληροφορίες: renfestcorona.com

Οι πληροφορίες ήταν ακριβείς κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, αλλά υπόκεινται σε αλλαγές. Ελέγξτε τις πληροφορίες συμβάντων για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες.