Λος Άντζελες Βόρεια Παραλία Πόλεις απόδραση

Πώς να προγραμματίσετε ένα Σαββατοκύριακο στη Σάντα Μόνικα, στη Βενετία και στη Μαρίνα Ντελ Ρέι

Οι παραλιακές πόλεις κατά μήκος του κόλπου της Σάντα Μόνικα βόρεια του LAX κάθονται σε μια μικρή περιοχή, αλλά το καθένα έχει μια μοναδική προσωπικότητα. Μπορείτε εύκολα να βασίσετε την απόδραση του Σαββατοκύριακου στη Μαρίνα Ντελ Ρέι, την Βενετία ή τη Σάντα Μόνικα και να δοκιμάσετε και τα τρία.

Μπορείτε να προγραμματίσετε την ημερήσια εκδρομή σας ή την απόδραση του Σαββατοκύριακου σε μια jiffy χρησιμοποιώντας τους πόρους που ακολουθούν.

Γιατί πρέπει να πάτε; Θα σας αρέσει;

Οι πόλεις του βόρειου Λος Άντζελες είναι δημοφιλείς για όλα τα πράγματα που περιμένετε: surf και άμμος, θαλάσσια σπορ, rollerblading, ποδηλασία και απλά απλούς ανθρώπους που παρακολουθούν.

Θα βρείτε επίσης μερικές εξαιρετικές εμπορικές περιοχές γειτονιάς με τοπικές μπουτίκ και μια χαλαρή ατμόσφαιρα.

Καλύτερος χρόνος να πάει

Ο καιρός του Λος Άντζελες είναι ωραίος τις περισσότερες φορές, αλλά ο χειμώνας μπορεί να είναι βροχερός και συννεφιασμένος. Όπως και σε όλες τις παραλίες της Δυτικής Ακτής, αυτή η έκταση της άμμου είναι επιρρεπής στο «καλοκαίρι του Ιουνίου», όταν ένα ομίχλη θαλάσσιο στρώμα κινείται πάνω από την ακτή όλη την ημέρα. Στα χειρότερα χρόνια, μπορεί να επιμείνει μέχρι τον Ιούλιο.

Μην χάσετε

Εάν έχετε μόνο περιορισμένο χρόνο, επικεντρωθείτε στην παραλία της Βενετίας, ελέγχετε τα μοναδικά κανάλια, περπατώντας κατά μήκος του παραλιακού πεζοδρομίου και λαμβάνοντας μια καλή ματιά στην παραλία της Καλιφόρνια. Περπατήστε νότια της αποβάθρας για κάποια ειρήνη και ησυχία, στη συνέχεια βουτήξτε στο τρελό, πολυάσχολο μέρος. Αν έχετε χρόνο, το παραλιακό μονοπάτι τρέχει για τα μίλια και προς τις δύο κατευθύνσεις και μπορείτε να περπατήσετε, να τρέξετε, να ποδηλατήσετε ή να κάνετε πατινάζ. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα ποδήλατο ή ρολό στη Σάντα Μόνικα ή τη Βενετία και μπορείτε να φτάσετε μέχρι το Μαλίμπου ή νότια προς την παραλία Redondo.

5 Περισσότερα σπουδαία πράγματα να κάνετε στον Βόρειο κόλπο

Ετήσια γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε

Συμβουλές για την επίσκεψη στις παραλίες

Καλύτερα δαγκώματα

Το Rose Cafe (220 Rose στο Main, η παραλία της Βενετίας) είναι ένα τοπικό φαγητό για πρωινό, που σερβίρει σπιτικά granola, αρτοσκευάσματα και καφέ από ένα αυτοεξυπηρέτησης, ή μπορείτε να παραγγείλετε από το μενού. Έχουν επίσης ένα ωραίο κατάστημα δώρων.

Τα αγαπημένα σημεία δείπνου περιλαμβάνουν το Locanda Del Lago (231 Λεωφόρος Αριζόνα, Σάντα Μόνικα) και το Wabi Sabi (1635 Abbot Kinney Blvd, Βενετία). Το Cafe Del Rey (4451 Admiralty Way, Marina Del Rey) έχει εξαιρετική φήμη και θέα στη μαρίνα των δολοφόνων.

Να φτάσετε στον κόλπο της Santa Monica

Οι παραλιακές πόλεις είναι αρμαθιές κατά μήκος της εθνικής οδού της Καλιφόρνιας 1. Πάρτε κάθε έξοδο προς τα δυτικά από το Διεθνές Αεροδρόμιο 405 μεταξύ I-10 και το αεροδρόμιο. Από το Λος Άντζελες, πηγαίνετε δυτικά και ακολουθείτε το Lincoln Blvd (Highway 1) βόρεια.

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το LAX.

Αν ψάχνετε για περισσότερα μέρη για να ξεφύγετε κατά μήκος της παραλίας του Λος Άντζελες, δοκιμάστε την απόδραση μας στο Μανχάταν και την Redondo Beach