Βιβλίο ψυχαγωγίας Λος Άντζελες

Το βιβλίο ψυχαγωγίας προσφέρει εκπτώσεις σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα , καλό φαγητό, γρήγορο φαγητό, ψώνια, αξιοθέατα, μουσεία , θέατρο, γκολφ και αθλητικές εκδηλώσεις, αεροπορικές εταιρείες και κρουαζιέρες. Οι εκπτώσεις για έλξη περιλαμβάνουν τα Universal Studios , το Legoland, το Berry Farm Knott , τη Queen Mary , το LA Zoo και το Catalina Express, αλλά όχι η Disneyland . Οι περισσότερες προσφορές είναι δύο για ένα ή 50% έκπτωση. Μερικά είναι δολάρια μακριά. Το βιβλίο ψυχαγωγίας συνοδεύεται από κάρτα έκπτωσης για εστιατόρια υψηλότερου επιπέδου.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της αγοράς ενός βιβλίου ψυχαγωγίας LA

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Αποκτήστε το μέγιστο από το βιβλίο ψυχαγωγίας του Λος Άντζελες

Τα βιβλία ψυχαγωγίας είναι εξαιρετικά χρήσιμα όταν ταξιδεύετε, συμπεριλαμβανομένου του LA.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα για φαγητό και διασκέδαση στο Λος Άντζελες. Αλλά για τον αριθμό διάτμησης των εκπτώσεων, τα βιβλία ψυχαγωγίας εξακολουθούν να είναι πολύ καλή αξία. Το βιβλίο ψυχαγωγίας προσφέρει τώρα μια έκδοση ψηφιακού βιβλίου που κοστίζει λιγότερο και περιλαμβάνει τις περισσότερες από τις ίδιες εκπτώσεις, οι οποίες μπορούν είτε να εκτυπωθούν είτε να χρησιμοποιηθούν στο έξυπνο τηλέφωνό σας.

Ο δικτυακός τόπος έχει πάρει επίσης πολύ πιο φιλικό προς το χρήστη, καθιστώντας ευκολότερο να βρείτε εκπτώσεις κοντά σας.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το βιβλίο ψυχαγωγίας χαρτιού:

Μπόνους: Μερικές φορές μπορείτε να βρείτε ειδικές προσφορές στο διαδίκτυο για μια έκπτωση από την τιμή του βιβλίου ψυχαγωγίας ή δωρεάν αποστολή. Όσο πιο κοντά στη λήξη της 1ης Νοεμβρίου, τόσο μεγαλύτερη είναι η έκπτωση, οπότε αν ταξιδεύετε το καλοκαίρι ή νωρίς το φθινόπωρο, περιμένετε μέχρι τις πωλήσεις της άνοιξης για να πάρετε το βιβλίο λιγότερο.

Προσοχή: Όταν αγοράζετε ένα βιβλίο ψυχαγωγίας στο διαδίκτυο, συνήθως θα σας προσφέρουν μια έκπτωση στην αγορά σας αν εγγραφείτε για αυτόματη ανανέωση για να λάβετε μελλοντικά βιβλία. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να το κάνετε αυτό, ακόμα κι αν δεν θα είστε στο Λος Άντζελες το προσεχές έτος, αφού λέει ότι θα σας στείλουν μια ειδοποίηση το επόμενο έτος πριν από την αποστολή του βιβλίου, ώστε να μπορείτε να ακυρώσετε. Μην το κάνετε αν δεν θέλετε πραγματικά το βιβλίο του επόμενου έτους. Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να αλλάξετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο θα πιαστεί στο φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας ή απλά θα διαγραφεί ως ανεπιθύμητο και θα σας κοστίσει χρήματα και ταλαιπωρία για να επιστρέψετε το ανεπιθύμητο βιβλίο.