Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2017

Τι να κάνετε για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Τορόντο

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι πάντα στις 14 Φεβρουαρίου. Το 2017, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πραγματοποιείται την Τρίτη, την ημέρα μετά το Σαββατοκύριακο της Οικογενειακής Ημέρας . Αν ψάχνετε να κάνετε κάτι για να γιορτάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φέτος, υπάρχουν πολλές επιλογές στην πόλη. Ακολουθούν μερικά από τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να γίνουν στις 14 Φεβρουαρίου στο Τορόντο φέτος.

Η Ερωτική Έκθεση Τεχνών και Χειροτεχνίας

Επισκεφθείτε το ξενοδοχείο Gladstone για να δείτε την τέχνη, τα αξεσουάρ και πολλά άλλα από τοπικούς και διεθνείς καλλιτέχνες και καλλιτέχνες.

Πότε : Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, 11 π.μ. έως 4 μ.μ.

Αγάπη στο ζωολογικό κήπο

Δεν μπορείτε να συσχετίσετε το ζωολογικό κήπο του Τορόντο με ρομαντισμό, αλλά ζευγάρια που αγαπούν τα ζώα μπορούν να απολαύσουν ένα βράδυ στο ζωολογικό κήπο για να γιορτάσουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ένα ρομαντικό δείπνο, μια ειδική συνάντηση με ζώα, μια διαδραστική παρουσίαση ομάδας και επίσης θα πάρετε μια ματιά στα μελλοντικά αναπαραγωγικά εργαστήρια με επικεφαλής την Ομάδα αναπαραγωγικών ειδικών του ζωολογικού κήπου

Πότε : Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και Τρίτη 14 Φεβρουαρίου , 6:30 έως 9 μ.μ.

Δέρμα Σφιχτά Outta Sight και Boylesque ΣΕ: Voulez-Vous Valentine

Ο αναγεννησιακός νυχτερινός όμιλος θα φιλοξενήσει μια ευχάριστη και φρεσκάδα παράδοση της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου από το Skin Tight Outta Sight και το Boylesque TO. Περιμένετε ένα παριζιάνικο θέμα για το φετινό show - είναι τελικά η πόλη της αγάπης.

Πότε : Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου και Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, 7:45 μ.μ.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Γιορτάστε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ένα ρομαντικό δείπνο στο ιστορικό παλιό μύλο.

Και αυτό δεν θα είναι μόνο δείπνο. Τα ζευγάρια θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να απολαύσουν ζωντανή μουσική από τον βραβευμένο υποκριτή του Elvis, Matt Cage. Ο καλλιτέχνης που θα γεννηθεί στο Τορόντο θα παίζει μερικές από τις καλύτερες μουσικές του Βασιλιά, ώστε να είναι έτοιμος να χορέψει.

Πότε : Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, 6 μ.μ.

Art + κρασί με το βαλεντίνο σας

Αισθάνεστε δημιουργικοί; Το Paint Lounge φιλοξενεί μια εκδήλωση όπου τα ζευγάρια μπορούν να κάνουν κάποια ζωγραφική μαζί. Το πακέτο περιλαμβάνει δύο καμβά 16x20 για ζωγραφική σε freestyle, όλες τις προμήθειες που θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε το αριστούργημά σας και δύο ποτά. Μπορείτε να επιλέξετε από κόκκινο ή λευκό κρασί, μπύρα, ζεστό ρολό τσάι ή Αμερικάνικο.

Πότε : Από τις 10 έως τις 14 Φεβρουαρίου

Leonard Cohen Αφιέρωμα του Αγίου Βαλεντίνου

Το Bampot θα φιλοξενήσει ένα αφιέρωμα στον τεράστιο, σπουδαίο Leonard Cohen την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Θα υπάρξει μια διαδραστική προβολή με ενθουσιασμό που θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις και κλιπ πολυμέσων του Leonard Cohen, ακολουθούμενη από παραστάσεις και αναγνώσεις ποίησης από τοπικούς καλλιτέχνες του Τορόντο. Το Bampot θα παρέχει συμπληρωματικό τσάι, αλλά θα υπάρχουν και άλλα τρόφιμα και ποτά για αγορά.

Πότε : Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου, 6:30 έως 10 μ.μ.

Blossom και Bloom

Περάστε λίγο χρόνο περιηγητώντας το δρόμο σας μέσα από Blossom και Bloom, μια αναδυόμενη αγορά που λαμβάνει χώρα στο Union Station. Η αγορά θα διεξαχθεί σε διάστημα τεσσάρων ημερών μεταξύ 11 και 14 Φεβρουαρίου και θα περιλαμβάνει 20 τοπικούς πωλητές κάθε μέρα. Η μοναδική εκδήλωση θα φιλοξενήσει τις εγκαταστάσεις τέχνης, τους σχεδιαστές με λουλούδια, τα εργαστήρια χειροτεχνίας, τους μουσικούς και πολλά άλλα.

Πότε : 11 Φεβρουαρίου και 12 Φεβρουαρίου (10 π.μ. έως 6 μ.μ.) και 13 Φεβρουαρίου και 14 Φεβρουαρίου (8 π.μ. έως 8 μ.μ.)

Πακέτο Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου για το Elmwood Spa

Υπάρχει κάτι πιο ρομαντικό από το να χαϊδεύεις σαν δύο; Περάστε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο σπα με το πακέτο του ζευγαριού από την Elmwood Spa. Επιλέξτε από δύο πακέτα: "Retreat του ζευγαριού" και "Μόνο οι δύο από εμάς". Το πρώτο περιλαμβάνει τη χρήση των θεραπειών του νερού του σπα (πισίνα, υδρομασάζ, ατμόλουτρο), μασάζ αρωματοθεραπείας με ζευγάρια 50 λεπτών, δύο ποτήρια κρασιού, ένα δείπνο 4 πιάτων για δύο στο Bangkok Garden και δώρο σοκολάτας (329 δολάρια για 3,5 ώρες ). Το τελευταίο πακέτο περιλαμβάνει τη χρήση των θεραπειών για το νερό, το σουηδικό μασάζ 50 λεπτών για δύο άτομα, ένα γεύμα για δύο άτομα και ένα γεύμα 3 πιάτων για δύο άτομα στο εστιατόριο Terrace (465 δολάρια για 4,5 ώρες).

Πότε : Μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου