Εστιατόρια του Τορόντο που έλαβαν μέρος σε παρουσιάσεις δικτύων τροφίμων

Αυτά τα δημοφιλή εστιατόρια εμφανίζονται στο The Food Network.

Το Τορόντο είναι σταθερά στον παγκόσμιο χάρτη τροφίμων και είναι μια πόλη που προσφέρει πολλά με τον τρόπο της γαστρονομικής ποικιλίας. Ορισμένες από τις εγκαταστάσεις φαγητού της πόλης είναι τόσο αγαπητοί που έχουν παρουσιαστεί σε διάφορες εκπομπές του Food Network. Εδώ είναι 10 εστιατόρια του Τορόντο που μπορεί να έχετε εντοπίσει είτε Diners, Drive-Ins, και καταδύσεις ? Τρώτε δρόμο , ή εσείς πρέπει να φάτε εδώ! Πόσα έχετε φάει;

Banh Mi Boys

Banh Mi Boys εμφανίστηκε στην εποχή δύο από εσάς πρέπει να φάτε εδώ!

Το εξαιρετικά δημοφιλές σημείο για δημιουργικό παίρνει banh mi, tacos, και bao στον ατμό προσφέρει φθηνά και νόστιμα γεύματα που είναι γεμάτα γεύση. Ορισμένες δημοφιλείς επιλογές περιλαμβάνουν το τράβηγμα χοιρινού κρέατος, μπριζόλα κοτόπουλου taco, κοτόπουλο με πέντε αυγά χοιρινό στον ατμό και το πατάτες kimchi.

Ο Fanny Chadwick

Ο Fanny Chadwick, προμηθευτής σύγχρονου φαγητού άνεση, εμφανίστηκε επίσης στην εποχή δύο του You Gotta Eat Here! Το μενού εδώ επικεντρώνεται σε τοπικά εδέσματα, εποχιακά πιάτα και ό, τι τρώτε είναι έτοιμο στο σπίτι, από τα καρυκεύματα μέχρι τις σόδες μέχρι το clamato για τους Καίσαρες.

Fidel Gastro

Ένα από τα πιο δημοφιλή τρόφιμα του Τορόντου, το φορτηγό Fidel Gastro (με το ψευδώνυμο Priscilla), εμφανίστηκε στην τέταρτη σεζόν της Τροχαίας Οδού του Food Network. Το φορτηγό αποδίδει πλούσιο, νόστιμο και συχνά ακατάστατο τρόφιμο στο δρόμο, κυρίως σε μορφή σάντουιτς με παιχνιδιάρικα ονόματα και γεύση υψηλού οκτανίου.

Εστιατόριο Lakeview

Ο οικοδεσπότης Guy Fieri επισκέφθηκε το αγαπημένο του Toronto diner στο εστιατόριο Lakeview, στην 16η σεζόν του μακρόχρονου φαγητού του δικτύου Food Diners, Drive-Ins και καταδύσεις .

Ανεξάρτητα από το τι ώρα της ημέρας (ή νύχτας) απεργίες πείνας μπορείτε να πάρετε την επιδιόρθωση σας όλο το πρωινό και φαγητό φαγητό 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα στο Lakeview.

Εστιατόριο του θηρίου

Το Beast Restaurant, το μενού του οποίου αναδεικνύει τους τοπικούς αγρότες και παραγωγούς του Οντάριο, παρουσιάστηκε στην εποχή των τριών τρώνε εδώ!

Το μενού του δείπνου τους αλλάζει τακτικά για να επισημάνει τι υπάρχει στην εποχή και τα πιάτα διαθέτουν δημιουργικούς συνδυασμούς γεύσης που λειτουργούν μαζί για την ανύψωση των βασικών συστατικών. Πετάξτε από τις 5 έως τις 7 μ.μ. από Τρίτη έως Παρασκευή για το Beast 120, όπου διάφορα ποτά και σνακ πηγαίνουν για $ 5 ένα ποπ.

Σπίτι Λαχόρ Τικκά

Άνοιξε το 1996 με μερικά μόνο τραπέζια, το Lahore Tikka House του Gerard India Bazaar είναι ακόμα ισχυρό και παρουσιάστηκε στην εποχή τέσσερα του You Gotta Eat Here! Οι γευστικές παρισιάνικες κάρυς, τα κεμπάπ, τα μπιραιάνι και οι ταντούρι νάνες συνθέτουν το μενού με τις καλύτερες τιμές.

Ο Άσσος

Το Roncesvalles diner Ο Άσσος εμφανίστηκε επίσης στην εποχή 16 των Diners, Drive-Ins και Dives . Το φιλόξενο, φιλικό μέρος στεγάζεται σε ένα εστιατόριο του 1950 και σερβίρει δείπνο επτά νύχτες την εβδομάδα, μεσημεριανό στις καθημερινές και ένα πολύ δημοφιλές brunch τα σαββατοκύριακα. Το μενού τους διαθέτει δημιουργική τροφή άνεσης με έμφαση στα εποχιακά συστατικά.

Ο Πείνας Καλλιτέχνης

Βαφλιωμένο ολοκαίνουριο spot brunch Πείνα καλλιτέχνη εμφανίστηκε στην τέταρτη σεζόν του You Gotta Heat Here! Το διαρκώς συσκευασμένο σημείο δυτικού άκρου ειδικεύεται στη δημιουργία αγαπημένων πρωινών όπως τα αβγά benny, με βάφλες. Τα πάντα στο μενού είναι είτε ανάμεσα, είτε ανάμεσα σε βάφλες, που είναι ένας πολύ διασκεδαστικός τρόπος για να φάτε σχεδόν τίποτα.

Υπάρχει μια δεύτερη θέση στο St. Clair West.

Η Θάλασσα του Κόλπου του Buster

Το Sea Cove του Buster έχει δύο θέσεις καθώς και ένα φορτηγό τροφίμων. Το φορτηγό τροφίμων εμφανίστηκε επίσης στην τέταρτη σεζόν της Street Eat . Το Buster's Food Truck είναι το μέρος όπου μπορείτε να παραγγείλετε κυνηγετικά σπιτικά κυλίνδρους, κυλίνδρους καβούρι, tacos ψαριών και tacos γαρίδων.

Τα αποθέματα

Δικαιολογημένα δημοφιλές κοινό μπάρμπεκιου Το Stockyards παρουσιάστηκε στην εποχή 17 των Diners, Drive-Ins και Dives . Εξυπηρετούν αυθεντικό ξύλινο καπνιστό μπάρμπεκιου σε στιλ Καρολίνας, καλαμάκια που έσπασαν μπιφτέκια, τηγανητό κοτόπουλο και μια ποικιλία από σπανιότερα σάντουιτς.