Λίμνη Αρκαδίας του Edmond

Η λίμνη Arcadia είναι ένα από τα καλύτερα σημεία στην κεντρική Οκλαχόμα για υπαίθρια αναψυχή. Σε αντίθεση με τις λίμνες του μετρό όπως οι Hefner , Overholser και Draper , η Arcadia επιτρέπει την κολύμβηση. Και είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές σημείο για κατασκήνωση, πικνίκ, ψάρεμα, σκι και πεζοπορία.

Μια λίμνη των μηχανικών του στρατού των ΗΠΑ, η Αρκαδία άνοιξε το 1987. Χρησιμεύει ως τροφοδοσία ύδατος για τον Edmond καθώς και για τον έλεγχο των πλημμυρών για τη λεκάνη απορροής του Deep Fork River.

Δείτε εικόνες της Λίμνης Αρκαδίας .

Στατιστική:

Η λίμνη Arcadia έχει έκταση 1820 στρεμμάτων, με 26 μίλια ακτογραμμής. Το μέσο βάθος της λίμνης είναι περίπου 17 πόδια, σύμφωνα με το Συμβούλιο Πόρων της Οκλαχόμα, και βρίσκεται στα 49 πόδια στο πιο βαθύ σημείο του.

Τοποθεσία:

Η λίμνη Arcadia βρίσκεται ακριβώς ανατολικά του Edmond , στην Οκλαχόμα κατά μήκος της διαδρομής 66 (2η οδός στο Edmond). Απέχει περίπου 1,5 μίλια νοτιοδυτικά από την Αρκαδία, την Οκλαχόμα και εκτείνεται μέχρι το νότο με το I-44 (Turner Turnpike). Τα πρωτεύοντα σημεία εισόδου / κατασκήνωσης βρίσκονται στη 2η οδό και την 15η οδό, ανατολικά του I-35.

Ψυχαγωγικές δραστηριότητες:

Βαρκάδα - Ξεκινήστε από μια από τις πολλές ράμπες του σκάφους της λίμνης Arcadia. Υπάρχει μια καθορισμένη περιοχή τζετ σκι, αλλά πολλοί δεν τηρούν πάντοτε αυτόν τον κανόνα. Τα σωσίβια απαιτούνται για άτομα κάτω των 13 ετών. Από την 1η Απριλίου μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, άδεια για βάρκα είναι $ 7 ($ 6 τις καθημερινές). Η τιμή είναι $ 6 καθημερινά από τις 1 Δεκεμβρίου έως τις 28/29 Φεβρουαρίου. Υπάρχουν εκπτώσεις για στρατιωτικούς και ηλικιωμένους.

Σημειώστε ότι οι boaters πρέπει επίσης να αγοράσουν κάρτα πρόσβασης οχημάτων. Αν σκοπεύετε να πάτε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του έτους, ρωτήστε για ένα ετήσιο πέρασμα, καθώς θα σας εξοικονομήσει χρήματα. Επικοινωνία (405) 216-7470 για περισσότερες πληροφορίες.

Ψάρεμα - Είναι δημοφιλής όλο το χρόνο στην Αρκαδία, χάρη σε θερμαινόμενη αποβάθρα.

Σύμφωνα με τους αξιωματούχους της λίμνης, υπάρχει μια άφθονη ποσότητα μεγάλου μαστού και ριγέ μπάσο, γατόψαρο, crappie και bluegill. Δεν επιτρέπονται οι χλοοτάπητες και οι γραμμές κανάτων. Τα ποσοστά εισόδου στη λίμνη για την αλιεία είναι τα ίδια με τα ποσοστά βαρκών που αναφέρονται παραπάνω.

Κάμπινγκ - Υπάρχουν πάνω από 140 κάμπινγκ με αρκετές ανέσεις για κατασκηνωτές, όπως δαχτυλίδι πυροσβεστικής, τραπέζι για πικ-νικ και σχάρα με κάρβουνο. Οι "πρωτότυπες" τοποθεσίες δεν περιλαμβάνουν νερό ή ηλεκτρικές υπηρεσίες, ενώ άλλες κατασκηνώσεις διαθέτουν συνδέσεις και κοινό νερό. Οι τοποθεσίες "πλήρους συνδέσμου" περιλαμβάνουν συνδέσεις ηλεκτρικού, νερού και αποχέτευσης. Υπάρχουν όρια δύο μονάδων ύπνου, δύο οχημάτων και δέκα ατόμων ανά τοποθεσία. Τα κάμπινγκ διατηρούνται σε βάση προτεραιότητας. Καλέστε (405) 216-7474 για να ενημερωθείτε για την πληρότητα και τη διαθεσιμότητα.

Picnicking - Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό της λίμνης Arcadia είναι η παρουσία μεγάλων περιπτέρων. Εξοπλισμένα με σχάρες, τραπέζια, ηλεκτρικά και φώτα, είναι ιδανικά για μικρές ή μεγάλες ομάδες. Καλέστε (405) 216-7470 για πληροφορίες κράτησης και τιμολόγησης περίπτερο.

Μονοπάτια - Πεζοπορία, βόλτα ή ποδήλατο στα 13 μίλια πολλών χρήσεων, γραφικά μονοπάτια της Αρκαδίας. Η πεζοπορία και η ποδηλασία κοστίζουν 2 δολάρια τις καθημερινές και κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής, 3 δολάρια τα σαββατοκύριακα. Η ιππασία είναι $ 4. Μην πάρετε πολύ μακριά από τα μονοπάτια, όμως, ή θα πρέπει να ανησυχείτε για τσιμπούρια και άλλα ανατριχιαστικά crawlers.

Κολύμπι - Οι παραλίες κολύμβησης είναι ανοιχτές από την ανατολή μέχρι την δύση του ηλίου. Το νερό είναι πολύ ρηχό στις περιοχές κολύμβησης, έτσι λειτουργεί καλά για τα παιδιά που αγαπούν να χτίσουν τα κάστρα άμμου και να κρυώσουν.

Προγράμματα και Ειδικά Γεγονότα - Από αετούς-παρακολουθώντας σε ένα παιδικό ντέρμπι αλιείας, η Αρκαδία έχει ειδικές εκδηλώσεις και προγράμματα όλο το χρόνο.