Τι πρέπει να ξέρετε για την Παταγονία, την Αριζόνα

Χώροι για διαμονή, κατάστημα και δείπνο

Η Παταγονία, η Αριζόνα βρίσκεται στις κοιλάδες της Σάντα Ρίτα της Νότιας Αριζόνα και της Παταγονίας. Αυτή η ιστορική κοινότητα φιλοξενεί πλέον καλλιτέχνες, λάτρεις της φύσης και επισκέπτες που έρχονται να απολαύσουν την ομορφιά και την ησυχία της περιοχής. Υπάρχουν φανταστικά εστιατόρια, γκαλερί και μέρη για να απολαύσετε πραγματικά τον χρόνο σας στην Παταγονία.

Μετάβαση στην Παταγονία

Κάνοντας εκεί είναι η μισή διασκέδαση. Απολαύστε την οδήγηση κάτω από γραφικές εθνικές οδοί, πάνω από κυλιόμενους λόφους και αφήστε τον ξέφρενο ρυθμό της πόλης πολύ πίσω.

Εάν οδηγείτε νότια από την περιοχή του Tucson ένας καλός τρόπος να έρθετε (και να αποφύγετε να περάσετε από το Nogales) είναι να πάρετε το I-19 South στο Ruby Road Exit (# 12). Στρίψτε αριστερά και ακολουθήστε τον Ruby στη Via Frontera - στρίψτε δεξιά. Στο σημείο αναχώρησης στρίψτε αριστερά στο South River Road και ακολουθήστε τον Scenic Highway 82. Στρίψτε αριστερά και ακολουθήστε την Παταγονία. Χάρτης.

Μέρη να μείνεις

Για να απολαύσετε την Παταγονία και τη γύρω περιοχή, σκεφτείτε να μείνετε σε ένα από τα Inns ή B & B's. Ακολουθούν μερικές προτάσεις:

Περισσότερες ιδέες φιλοξενίας.

Ψώνια

Όταν φτάσετε στην Παγαγγωνιά, θα δείτε μερικά ιστορικά κτίρια, υπερυψωμένα πεζοδρόμια και παλιό σιδηροδρομικό σταθμό. Αυτό που δεν θα δείτε είναι πλήθος επισκεπτών (εκτός, φυσικά, ότι είναι ένα φεστιβάλ το Σαββατοκύριακο). Ακριβώς στον κεντρικό δρόμο, τη λεωφόρο McKeown, θα βρείτε μερικά φανταστικά καταστήματα.

Μου αρέσει ιδιαίτερα το Creative Spirits καθώς είναι ένας συνεταιρισμός με τοπικούς καλλιτέχνες. Μπορείτε να βρείτε κοσμήματα, κομμάτια διακόσμησης, φορετή τέχνη, φωτογραφία και πολλά άλλα.

Τα ενωτικά δημιουργικά πνεύματα είναι τα βιβλία Mariposa Books & More . Είναι ένα βιβλιοπωλείο, αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε μερικές εξαιρετικές τοπικές κάρτες και είδη δώρων. Αλλά το πραγματικό εύρημα μέσα στο βιβλίο Mariposa είναι το Κέντρο Επισκεπτών. Συχνά ένας έμπειρος ντόπιος θα είναι εκεί για να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε τη διαμονή σας. Η άποψη ενός εμπιστευμένου είναι πάντα σπουδαίο πράγμα!

Κατά μήκος της εθνικής οδού 82 και στους δρόμους που εκτελούν παράλληλα μέσω της Παταγονίας θα βρείτε γκαλερί, καταστήματα και εστιατόρια. Εδώ είναι περισσότερα για ψώνια Patagonia, Αριζόνα.

Δείπνο

Όταν φτάσετε στην Παταγονία, θα βρείτε μια υπνηλία μικρή ιστορική πόλη. Μπορεί να μην συνειδητοποιήσετε ότι το δικαίωμα στην κεντρική Παταγονία είναι ένα εστιατόριο που ονομάστηκε "θησαυρός της Αριζόνας" από τον κυβερνήτη της Αριζόνα. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να οδηγήσετε από την Velvet Elvis Pizza Company και δεν έχετε καμία ιδέα ότι είναι ένα διεθνώς γνωστό εστιατόριο με βιολογικά τρόφιμα. Η διαλεκτική πολυπολιτισμική διακόσμηση τους είναι το εκλεκτικό μενού πίτσας. Προσθέστε μια φρέσκια σαλάτα και έχετε ένα γεύμα που είναι χαρά του γκουρμέ.

Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ το Velvet Elvis καθώς είναι ανοιχτό μόνο από την Πέμπτη έως την Κυριακή 11:30 π.μ. - 8:30 μ.μ. Δυστυχώς ήμουν στην Παταγονία την Τετάρτη!



Είχα την ευκαιρία να σταματήσω στο καφενείο Gathering Grouds στην λεωφόρο McKeown. Πρόκειται για ένα χώρο συγκέντρωσης της κοινότητας που προσφέρει σάντουιτς με φρέσκο ​​ψημένο ψωμί, αρτοσκευάσματα και εξαιρετικό καφέ ή εσπρέσο. Το δείπνο προσφέρεται την Παρασκευή και το Σάββατο. Είχα τους κάνει ένα σάντουιτς γαλοπούλας με φρέσκο ​​ψωμί σιταριού, πρόσθεσε μια πλευρική σαλάτα και είχε ένα μεγάλο δείπνο πίσω στο B & B μου.

Ενώ βρισκόμουν στο Hacienda Corona άκουσα ότι το εστιατόριο στο Kino Springs Golf Course είχε αγοραστεί και ανακαινιστεί και ότι ήταν ένα μέρος που θα με ενθουσιάσει. Φυσικά, κατευθυνθήκαμε στην Ristorante Villa Prestini και ήταν πολύ εντυπωσιασμένος. Υπήρχαν όμορφα διακοσμημένες, πολύχρωμες τραπεζαρίες με θέα στο γήπεδο του γκολφ, συμπεριλαμβανομένων στενών χώρων για μικρές ομάδες. Καθώς περπατούσα από δωμάτιο σε δωμάτιο ανακάλυψα ένα πολύ μοντέρνο μπαρ με πολυτελή διακόσμηση που θυμίζει μέρη που είχα επισκεφθεί σε μεγάλες πόλεις όπως η Νέα Υόρκη και η Ατλάντα.

Αλλά αυτό ήταν στο Nogales, λίγο κάτω από την εθνική οδό 82 από την Παταγονία! Δεν μπορώ να περιμένω να επιστρέψω και να δειπνήσω εκεί! Οι εξωτερικές αίθριας φαίνονται ιδανικές για το καλοκαίρι.

Περισσότερα μέρη για φαγητό στην περιοχή Παταγονία.

Γευσιγνωσία κρασιού

Πολλοί που έρχονται να δοκιμάσουν τα κρασιά της νότιας Αριζόνα παραμένουν στην Παταγονία. Το Wine Country είναι κοντά στην Παταγονία. Οι περιοχές που θα θελήσετε να επισκεφθείτε είναι οι Sonoita και Elgin και η όμορφη κυρτή ύπαιθρο στο μεταξύ. Ο βρόχος γευσιγνωσίας σας μεταφέρει από την εθνική οδό 82 (που τρέχει μεταξύ της Παταγονίας και της Σιέρα Βίστα) κατά μήκος της οδού Άνω Ελγίν, της οδού Έλγιν και της οδού Κάτω Ελγίν. Περισσότερα για τη νότια κρασιά της Αριζόνα .