Πότε είναι το κινεζικό νέο έτος 2018;

Ημερομηνίες για το κινεζικό νέο έτος 2018 - Έτος του σκύλου

Έτσι πότε είναι το κινεζικό νέο έτος το 2018;

Το κινεζικό νέο έτος βασίζεται στο ημερολογιακό ημερολόγιο, το οποίο διαφέρει από το Γρηγοριανό ημερολόγιό μας, επομένως οι ημερομηνίες αλλάζουν ελαφρά κάθε χρόνο. Το 15ήμερο φεστιβάλ είναι αναμφίβολα η πιο διάσημη γιορτή του κόσμου!

Το κινεζικό νέο έτος 2018 αρχίζει στις 16 Φεβρουαρίου.

Αυτό θα είναι το Έτος του Σκύλου. Το σκυλί είναι το ενδέκατο έτος στον 12ετή κύκλο που απαρτίζεται από τον Κινέζικο ζωδιακό.

Εάν το κινεζικό ζώδιο σας είναι το σκυλί, η δεισιδαιμονία υποδηλώνει ότι θα πρέπει να ακολουθήσετε προσεκτικά το 2018 ώστε να μην προσβάλλετε τυχαία τον Tai Sui, τον θεό της εποχής στην κινεζική μυθολογία. Οι μεγάλες αλλαγές της ζωής πρέπει να προσεγγίζονται προσεκτικά ή να αναβάλλονται μέχρι το επόμενο έτος.

Οι διακοπές θα διαρκέσουν 15 συνεχόμενες ημέρες και τελειώνει με το φεστιβάλ φανάρι. Ανακαλύψτε πού θα δείτε μια γιορτή Κινέζικου Νέου Έτους και παραδόσεις Κινέζικου Νέου Έτους κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Προετοιμασία για το κινεζικό νέο έτος 2018

Μέρος της προετοιμασίας για το Κινεζικό Νέο Έτος περιλαμβάνει την προετοιμασία του σπιτιού σας για να λάβετε όσο το δυνατόν περισσότερη περιουσία. Πρέπει να αφαιρεθεί το συνονθύλευμα, να εκκενωθούν τα συρτάρια, να σκουπιστούν τα πατώματα και όλα να καθαριστούν καλά. Αντίθετα, το σκούπισμα ή ο καθαρισμός κατά τη διάρκεια της κινεζικής Πρωτοχρονιάς είναι ταμπού καθώς μπορεί να σκουπίσετε τυχαία την εισερχόμενη ευημερία!

Προσοχή δίνεται και στην προσωπική προετοιμασία. Θα πρέπει να πάρετε ένα κούρεμα, νύχια clipped, και ένα νέο ντύσιμο για να φορέσει. Το κόκκινο είναι το πιο ευοίωνο χρώμα. μερικοί άνθρωποι πηγαίνουν ακόμη και για κόκκινο εσώρουχα!

Ημερομηνίες για το Κινεζικό Νέο Έτος