Ο βασικός οδηγός για το χιονοδρομικό κέντρο Telluride

Το Telluride θεωρείται ένα από τα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα του Κολοράντο και ένα από τα καλύτερα στη χώρα - και για καλό λόγο.

Το Telluride βλέπει περισσότερες από 300 ίντσες χιονιού το χρόνο και 300 ημέρες ηλιοφάνειας για να ταιριάζει (ναι, ακόμη και όταν είναι χιονισμένο). Και το βουνό είναι ψηλό: η βάση είναι 12.570 πόδια και κορυφώθηκε στα 13.150 πόδια πάνω από τη στάθμη της θάλασσας.

Ίσως το καλύτερο χαρακτηριστικό του θέρετρου; Σε αντίθεση με πολλά άλλα παγκοσμίως γνωστά χιονοδρομικά κέντρα, το Telluride δεν διαθέτει μεγάλες γραμμές ανύψωσης, χάρη στην απομακρυσμένη του θέση.

Το Telluride είναι περίπου 200 μίλια (έξι ώρες οδήγησης) νοτιοδυτικά του Ντένβερ. Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο, κάντε κράτηση για μια πτήση από το Ντένβερ στο Montrose Regional Airport. το μικρό περιφερειακό αεροδρόμιο απέχει μόλις 65 μίλια από την πόλη του θερέτρου. Εποχιακές, απευθείας πτήσεις προς Montrose διατίθενται επίσης από μεγάλους κόμβους, όπως η Ατλάντα, το Ντάλας, το Σικάγο, η Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο και το Λος Άντζελες.

Επισκόπηση του Telluride

Η μικρή, οκτώ από τα 12 πόλη μπλοκ είναι ένα αξιολάτρευτο χωριό ευρωπαϊκού στιλ που βρίσκεται σε ένα φαράγγι ψηλών βουνοκορφών. Παρόλο που είναι πιο γνωστός ως προορισμός για το χειμώνα, τα φεστιβάλ μουσικής και φαγητού προσελκύουν τους επισκέπτες τους θερμότερους μήνες.

Μεγάλο μέρος του Telluride είναι μια εθνική ιστορική περιοχή ορόσημο, λόγω της ιστορίας εξόρυξης του 19ου αιώνα. σημειώστε τα καλά διατηρημένα βικτοριανά σπίτια και βιτρίνες.

Η μικρότερη, κοντινή πόλη του Mountain Village προσφέρει πρόσβαση στο χιονοδρομικό κέντρο και τα εθνικά δάση.

Μια ελεύθερη βόλτα 13 ημερών συνδέει τις δύο πόλεις.

Εδαφος

Περισσότερα από 2.000 στρέμματα. Κατακόρυφη πτώση 4,425 ποδιών. 23 τοις εκατό αρχάριος, 36 τοις εκατό ενδιάμεσο, 41 τοις εκατό εμπειρογνωμόνων / προηγμένων

Το Telluride προσφέρει έδαφος για όλα τα επίπεδα.

Ανέσεις εισιτηρίων

Τα εισιτήρια για ενηλίκους ξεκινούν από $ 87 ανά ημέρα. Τα παιδιά κάτω των 5 σκι Telluride δωρεάν. Τα παιδιά 6 έως 12 μπορούν να κάνουν σκι για μόλις 48 δολάρια. Τα εισιτήρια για ανελκυστήρες ηλικίας 65 και άνω μπορούν να ξεκινήσουν από 70 δολάρια.

Φαγητό και ποτό

Το Telluride διαθέτει ένα γοητευτικό κέντρο και πολλά υπέροχα μέρη για φαγητό και γιορτή. Ακολουθούν μερικά σημεία.

Ενοικιάσεις και εργαλεία

Υπάρχουν πολλά σημεία για να νοικιάσετε τα σκι σας στο βουνό και στην πόλη. Δύο από τα μεγαλύτερα outfitters είναι τα Bootdoctors και το Paragon Outdoors (οικογενειακή επιχείρηση στο Telluride και το Mountain Village) και το Telluride Sports (η μεγαλύτερη αλυσίδα της περιοχής, που συνδέεται με το RentSkis.com και έχει επίσης θέσεις στο Telluride και στο Mountain Village).

Μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο διατηρώντας τα εργαλεία σας online στο rentskis.com. Επιλέξτε τα αντικείμενά σας μέχρι την πλαγιά ή ακόμη και να παραδοθεί στο δωμάτιό σας.

Μαθήματα και κλινικές

Το Telluride προσφέρει ποικίλους τύπους μαθήματα σκι και σνόουμπορντ, όπως ιδιωτικά μαθήματα, παιδικά μαθήματα, μαθήματα ενηλίκων, στρατόπεδα εξειδίκευσης και προσαρμοστικό πρόγραμμα. Υπάρχει και ένας ξεχωριστός οδηγός σκιέρ για πρώτη φορά.

Εντός της κατηγορίας των μαθημάτων για ενήλικες είναι μια ποικιλία μορφών μαθήματος. Το Morning Max 4 είναι μια πρωινή τάξη που ξεκινάει στις 9 το πρωί για ενδιάμεσους και προχωρημένους σκιέρ και συνοδεία. Σύμφωνα με το όνομα, αυτά τα μαθήματα καλύπτουν τέσσερις φοιτητές, ώστε να έχετε αρκετή ατομική προσοχή.

Για αρχάριους, υπάρχει η τάξη Never Ever Beginner, η οποία λειτουργεί καθημερινά. Για τους προχωρημένους σκιέρ, υπάρχουν τα μαθήματα Mountain Adventure.

Αλλες εναλλαγές σκι και σνόουμπορντ

Δεν αισθάνεστε σαν σκι ή σνόουμπορντ; Το Telluride έχει πολλές άλλες δραστηριότητες και εκδηλώσεις. Εδώ είναι μερικά:

Κατάλυμα