Οι 5 καλύτεροι υπαίθριοι κινηματογράφοι στο Κολοράντο

Πιάστε μια κίνηση κάτω από τα αστέρια σε αυτές τις επιλογές νυχτερινής διασκέδασης το καλοκαίρι

Το Κολοράντο είναι μία από τις πιο ενεργές πολιτείες στο έθνος. Και φυσικά στις πλαγιές του σκι, στα μονοπάτια του βουνού, στα μονοπάτια ποδηλάτων και στις κατασκηνώσεις είναι ένα από τα μεγαλύτερα τραπέζια σε διακοπές εδώ.

Αλλά μερικές φορές, ακόμη και οι Coloradans πρέπει να χαλαρώσουν. Για εκείνες τις βραδιές, μπορείτε να απολαύσετε και το ύπαιθρο. (Απλά χωρίς την άσκηση.) Μπορείτε να τεντώσετε κάτω από τα αστέρια και να παρακολουθήσετε μια ταινία στη μεγάλη οθόνη.

Ο υπαίθριος κινηματογράφος είναι τεράστιος στο Κολοράντο, ο οποίος παραδοσιακά έχει ήπιες καλοκαιρινές νύχτες (αν και είναι επίσης γνωστό ότι είναι διάθεση, έτσι ντυθείτε στα στρώματα και ελέγξτε πάντα τις αναφορές του καιρού πριν κάνετε υπαίθρια σχέδια).

Αν ψάχνετε για έναν τρόπο να απολαύσετε το Colorado σε εξωτερικούς χώρους χωρίς να δημιουργήσετε έναν ιδρώτα, εδώ είναι μερικοί από τους καλύτερους υπαίθριους κινηματογράφους στην πολιτεία.

1. Ταινία για τους βράχους

Το Red Rocks Amphitheater είναι ένας από τους πιο εντυπωσιακούς χώρους συναυλιών στον κόσμο. Η σκηνή φαίνεται να είναι χαραγμένη στην πλευρά ενός δραματικού κόκκινου βράχου, και οι σειρές των καθισμάτων τείνουν δραματικά προς τα πάνω γύρω της.

Ενώ ο Red Rocks είναι διάσημος για να σχεδιάζει μερικούς από τους μεγαλύτερους μουσικούς καλλιτέχνες, σε επιλεγμένες μέρες όλο το καλοκαίρι, μετατρέπεται σε ένα μοναδικό υπαίθριο κινηματογράφο. Πέρα από την αλίευση κλασικών και λατρεμένων αγαπημένων ("The Princess Bride" και "Labyrinth", μόνο για εκκινητές), κάθε παράσταση ξεκινάει με ένα άνοιγμα συγκρότημα ή stand-up κωμικός. Έτσι, οι συναυλίες είναι ένα γεμάτο νύχτα γεγονός που είναι λίγο πιο διαδραστικό από μια κανονική βραδιά έξω σε ένα σκοτεινό και ήσυχο κινηματογράφο.

Ελέγξτε τον ιστότοπο για την τρέχουσα λίστα προσφορών.

Εάν είστε τυχεροί, ίσως είστε σε θέση να πιάσετε τους "The Breakfast Club" ή "Pretty Woman", αν και μπορεί να εμφανιστούν και νεότερες εκδόσεις.

2. Εξωτερικός κινηματογράφος Boulder

Αυτό σχεδόν αισθάνεται σαν μια φανταστική κινηματογραφική ταινία που δείχνει. Το Downtown Boulder είναι φυσιολογικό (καλά, για τον Boulder) μέχρι που ξαφνικά εμφανίζεται μια μεγάλη οθόνη στο χώρο στάθμευσης πίσω από το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Boulder, 1750 13ος

στο Boulder. Τα σώματα απλώνονται σε κουβέρτες κάτω και γεμίζουν την παρτίδα, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την πολυσύχναστη οδό Pearl Street με πολλά εστιατόρια και μπαρ. Φορτηγά τροφίμων συρρέουν στην περιοχή, επίσης, έτσι είναι εύκολο να αρπάξει ένα δάγκωμα για να απολαύσετε ενώ παρακολουθείτε.

Σε πραγματικό στυλ flash-mob-movie, ο εξωτερικός κινηματογράφος Boulder διαθέτει επίσης μια υπερμεγέθη φουσκωτή κινητή οθόνη, η οποία εμφανίζεται σε διαφορετικές θέσεις σε όλη την Front Range.

Στο παρελθόν, αυτή η οθόνη έχει προβάλλει "Monty Python". Το line-up αλλάζει κάθε εποχή, αλλά είναι συνήθως ένα μείγμα νέων και κλασικών και ιδιόμορφων, ακριβώς όπως ο Boulder αρέσει στη διασκέδαση του.

3. Κινηματογραφικές ταινίες του Civic Center

Περάστε το ποδήλατό σας στο Civic Center Park στο Ντένβερ (βλέπε ότι η ενεργητική νοοτροπία του Κολοράντο διαρρέει στη χαλάρωσή του) και πατήστε ελεύθερη κίνηση, ξεκινώντας από το σούρουπο στις επιλεγμένες Τετάρτες το καλοκαίρι. Κλείστε το ποδήλατό σας στο ράφι και βρείτε μια θέση στο γρασίδι. Συμπληρώστε ένα πικ-νικ ή πιάστε τα τρόφιμα στα τροχόσπιτα τροφίμων που πάντα αιωρούνται γύρω από το ξενοδοχείο.

Οι Bike-In Movies του Civic Center οργανώνονται από την μη κερδοσκοπική Conservancy Civic Center και ενθαρρύνουν τους επισκέπτες και τους κατοίκους να περνούν περισσότερο χρόνο στο πάρκο και να συγκεντρώνονται ως κοινότητα. Στο παρελθόν, αυτή η οθόνη έδειξε "Miracle" και "Hoosiers". Αναμείνετε ένα μείγμα παλιών και νέων, όπως το "Επιστροφή στο Μέλλον" και "Ο Jurassic World".

5. Ταινίες και μουσική στο πάρκο

Η χαριτωμένη ορεινή πόλη Golden μετατρέπει το Πάρκο Parfet σε έναν ελεύθερο, φιλικό προς την οικογένεια υπαίθριο κινηματογράφο την Παρασκευή το βράδυ, το καλοκαίρι, συνήθως τον Αύγουστο, για τις Ταινίες και τη Μουσική στο Πάρκο. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν με ζωντανή μουσική περίπου στις 7 μ.μ., πριν ξεκινήσει η έλξη του χαρακτηριστικού όταν ο ήλιος πέσει κάτω. Οι ταινίες είναι φιλικές προς την οικογένεια - η Disney αγκαλιά (όπως το "101 Dalmations" στο παρελθόν) - και εμφανίζεται σε μια φουσκωτή οθόνη. Οι επισκέπτες πακέτα πικνίκ ή πάρτε ένα σνακ (από πίτσα σε παγωτό για popcorn, φυσικά) από τους πωλητές στο χώρο.

5. Οι ταινίες κατάδυσης του Elitch

Το Elme Gardens Theme & Water Park παίρνει υπαίθριες ταινίες στο νερό, με τις ταινίες Dive-In που εμφανίζονται στην πισίνα σε αυτό το δημοφιλές πάρκο ψυχαγωγίας του Ντένβερ.

Φανταστείτε να βλέπετε τα "σιαγόνες" σε μια εξωτερική οθόνη ενώ (αναρρόφηση) επιπλέει στην πισίνα, τα γυμνά πόδια σας κρέμονται στο νερό κάτω από σας.

Δεν είναι κάθε ταινία τόσο ευχάριστη όσο αυτή η σκηνή, ευτυχώς. Στο παρελθόν, ο Elitch's έχει επίσης δείξει "Moana" (πολύ πιο ελκυστική για να δει στην πισίνα) και "Finding Dory" (προσποιείτε ότι είστε ψάρι ενώ βλέπετε αυτό το αστείο, ψαροκόκκινο cartoon). Οι ταινίες Dive-In είναι φιλικές προς την οικογένεια και παρουσιάζονται κάθε Παρασκευή το βράδυ κατά τη θερινή περίοδο. Μπόνους: Οι ταινίες είναι ελεύθερες με τακτική είσοδο ή με άδεια σεζόν.

Ω, και μπορείτε απλά να καθίσετε σε μια καρέκλα χλοοτάπητα ή cabana έξω από την πισίνα, αν είστε πολύ φοβισμένοι για να επιπλέουν και να παρακολουθήσουν.