Όλα για το Σαν Ντιέγκο: Ψώνια στο Fashion Valley Mall

Γνωρίστε το πιο διάσημο εμπορικό κέντρο του Σαν Ντιέγκο

Ο οδηγός σας για ό, τι πρέπει να γνωρίζετε για τα ψώνια και το φαγητό στο Fashion Valley Mall στο Σαν Ντιέγκο.

Είναι η Καλύτερη Mall του Σαν Ντιέγκο της Fashion Valley;

Fashion Valley θεωρείται συχνά το κόσμημα στέμμα των εμπορικών κέντρων του Σαν Ντιέγκο. Η μόδα Valley έχει αναμφισβήτητα το καλύτερο από τα πολυτελή καταστήματα συν και διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από πολυκαταστήματα και μέρη για φαγητό.

Τι κάνει το Fashion Valley Mall τόσο ξεχωριστό;

Τα καλά εστιατόρια και το κινηματογραφικό θέατρο AMC κάνουν αυτό το μέρος για να ξεπεράσετε τα ψώνια.

Τα καταστήματα Burberry, Louis Vuitton, Lululemon, Jimmy Choo, Gucci, J.Crew, Apple, H & M και Lush αντικατοπτρίζουν το δροσερό παράγοντα του εμπορικού κέντρου. Είναι δύσκολο να νικήσουμε και τον παράγοντα πολυτέλειας - η Fashion Valley έχει ακόμη και ένα κατάστημα Hermes. Το Nordstrom, το JC Penney, το Macy's, το Nieman Marcus και το πρώτο άγκυρο του Bloomingdale στο Σαν Ντιέγκο , αυτό το καλοδιατηρημένο εμπορικό κέντρο 2 επιπέδων 200 θέσεων.

Ποια είναι η ατμόσφαιρα του εμπορικού κέντρου;

Κομψή, αριστοκρατική και αναβαθμισμένη, ειδικά μετά την πιο πρόσφατη λίφτινγκ. Η μόδα κοιλάδα ήταν γύρω φαινομενικά για πάντα (περίπου 1970), αλλά ποτέ δεν θα ήξερε γιατί έχει ενημερωθεί όμορφα όλα αυτά τα χρόνια. Η αρχιτεκτονική είναι εξαιρετικά καλαίσθητη, με πέργκολα και τέντες.

Ποια είναι η πελατεία της Fashion Valley;

Η συνειδητή μόδα, τόσο νέος όσο και παλαιός. Η Fashion Valley είναι όπου οι σοβαροί αγοραστές πηγαίνουν για ποιοτικά προϊόντα.

Ποιος είναι ο παράγοντας τροφίμων στη Fashion Valley;

Το Fashion Valley διαθέτει μια σειρά από δημοφιλή εστιατόρια, όπως το εξαιρετικά δημοφιλές Cheesecake Factory, το PF Chang's, το Stacked, το Blue Sushi Lounge, το True Food Kitchen και το California Pizza Kitchen.

Η ενημερωμένη πλατεία δικαστηρίου τροφίμων περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα επιλογών, από μπιφτέκι σε ασιατικό έως ιταλικό σε μεξικάνικο και είναι ένα εξαιρετικό σημείο για τους ανθρώπους που παρακολουθούν.

Πώς είναι η κατάσταση στάθμευσης στο Fashion Valley Mall;

Ο χώρος στάθμευσης είναι πλούσιος στην Fashion Valley. Τα γκαράζ πολλαπλών επιπέδων περιβάλλουν το εμπορικό κέντρο σε όλες τις πλευρές. Αν είστε εξοικειωμένοι με την περιοχή, η οδός Friar's Road (βόρεια) μπορεί να έχει συμφόρηση, οπότε προτιμάτε να σταθμεύετε στα γκαράζ στη νότια πλευρά.

Μια εναλλακτική είσοδος στο εμπορικό κέντρο είναι μακριά από το Interstate 8 και το Hotel Circle , σε σας δρόμο για την Fashion Valley Road. Υπάρχει επίσης ένας μεγάλος τερματικός σταθμός δημόσιας συγκοινωνίας δίπλα στο Fashion Valley Mall, συμπεριλαμβανομένων των γραμμών λεωφορείων και της στάσης του Σαν Ντιέγκο για τρόλεϊ.

Τα βασικά για την επίσκεψη της μόδας κοιλάδα

Διεύθυνση: Σε βολική τοποθεσία κοντά στην εθνική οδό 163 στο δρόμο Friars Road West στην καρδιά της Mission Valley στο 7007 Friars Road στο Σαν Ντιέγκο.

Τηλέφωνο: 619-688-9113

Ώρες: Δευτέρα έως Σάββατο, 10 π.μ. έως 9 μ.μ. Κυριακή, 11 π.μ. έως 7 μ.μ.

Δείτε τη συλλογή εικόνων Fashion Valley εδώ.