Σαν Ντιέγκο Gay Pride 2016

Γιορτάζοντας την υπερηφάνεια του Σαν Ντιέγκο LGBT

Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο διασκεδαστικά τέτοια γεγονότα στη χώρα που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο, η υπερηφάνεια του Σαν Ντιέγκο LGBT προσελκύει χιλιάδες θεατές και συμμετέχοντες σε ένα τεράστιο φεστιβάλ και περισσότερους από 100.000 θεατές για τεράστια παρέλαση. Λαμβάνεται στα μέσα του μήνα, 15 Ιουλίου έως 17, 2016, και τραβά σε λαούς από όλη τη Νότια Καλιφόρνια. Το Σαν Ντιέγκο είναι επίσης σχετικά δροσερό το καλοκαίρι, καθιστώντας τον έναν εξαιρετικό προορισμό αν ψάχνετε για ένα μέρος για να κερδίσετε τη θερμότητα του Ιουλίου.

Στο Σαν Ντιέγκο, οι εορτασμοί της Pride επικεντρώνονται σε μια σειρά από γεγονότα, αλλά οι biggies είναι ένα μπλοκ πάρτι την Παρασκευή, το Ράλλυ και η Pride Parade το Σάββατο, και ένα Φεστιβάλ Μουσικής Πριδών (με την κεφαλίδα Kesha) που πραγματοποιείται το Σάββατο και την Κυριακή και 17).

Για συμβουλές σχετικά με το πού θα μείνετε, ελέγξτε τον οδηγό ξενοδοχείων του Σαν Ντιέγκο .

Το Σαββατοκύριακο ξεκινά με ελεύθερο ράλι στο Σαν Ντιέγκο Gay Pride Rally την Παρασκευή 15 Ιουλίου, στις 6 μ.μ., στο Hillcrest στο Marston Point (στο Balboa Drive και στο 8ο Drive). Ακολουθεί το Pride του Σαν Ντιέγκο του Hillcrest Block Party, από Από τις 6 μ.μ. μέχρι τις 11 μ.μ. και με κορυφαίους DJ και διασκεδαστές (συμπεριλαμβανομένου του ράπερ και τραγουδοποιού DEV) όλο το βράδυ. Ένα σημάδι είναι η άνοδος της φανταστικής σημαίας του ουράνιου τόξου πάνω από το Hillcrest - στα 216 τετραγωνικά πόδια, είναι δύσκολο να το χάσετε! Θα πραγματοποιηθούν επίσης εκδρομές καρναβαλιού, φορτηγά τροφίμων, μπαρ και χορός, και στη συνέχεια υπάρχει ένα μεγάλο πάρτι στο θρυλικό gay dance club Rich's.

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Ιουλίου στις 11 π.μ., το Σαν Ντιέγκο Gay Pride Parade έχει πάνω από 200 πλωτήρες και contingents και διαθέτει διάφορα βραβεία σε διάφορες κατηγορίες (πιο δημιουργική είσοδος από τοπική επιχείρηση, κορυφαία μουσική πορεία, πιο διασκεδαστικό και ευχάριστο πλήρωμα, και ούτω καθεξής). Η παρέλαση εκτείνεται κατά μήκος της Πανεπιστημιακής Λεωφόρου (ξεκινώντας από την ογκώδη σημαία Hillcrest Rainbow Flag), από την Normal Street και τη 6η Λεωφόρο, πριν γυρίσετε νότια στη 6η Λεωφόρο και έπειτα στρίβετε στο Balboa Drive και τελειώνει στη Laurel Street.

Δείτε τον Οδηγό Νυχτερινής Ζωής του Σαν Ντιέγκο για συμβουλές για το πού να παίξετε και να μείνετε κατά τη διάρκεια της υπερηφάνειας .

Το μουσικό φεστιβάλ του San Diego Gay Pride διαρκεί τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, 16 Ιουλίου και 17 Ιουλίου. Το Σάββατο είναι από τις 11 π.μ. έως τις 10 μ.μ. και την Κυριακή από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Η είσοδος κοστίζει 20 δολάρια για δύο ημέρες - μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια εδώ online. Το φεστιβάλ βρίσκεται στο υπέροχο πάρκο Balboa (στο Marston Point, στο Laurel St. και στην 6η Ave.), ακριβώς δίπλα στο Hillcrest και την πομπή Gay Pride Parade. Υπάρχει μια μέση οικογένεια για παιδιά, κήπους μπύρας, αγορά αγροτών, παιδικό κήπο, Mundo Latino, SHE-FEST για τις γυναίκες, το πάρτι Oasis Beach, περισσότερους από 300 πωλητές από την τοπική κοινότητα και διάφορα στάδια ψυχαγωγίας. Οι ερμηνευτές του τρέχοντος έτους συμπεριλαμβάνουν τον Kesha, τον DJ Tom Staar και πολλούς άλλους. Ελέγξτε εδώ για ενημερώσεις. Εδώ είναι ένας χάρτης των χώρων και των αξιοθέατων του φεστιβάλ.

Ψάχνετε για συμβουλές και συμβουλές για ταξίδια στο Σαν Ντιέγκο κατά τη διάρκεια της Pride. Το site Pride SD έχει μια πολύ χρήσιμη ταξιδιωτική σελίδα με συνδέσμους προς διάφορους συνεργάτες που προσφέρουν προσφορές κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, συμπεριλαμβανομένων των Alaska Airlines, Uber, Car2Go, του Harrah's Resort SoCal και του Manchester Grand Hyatt San Diego.

Σαν Ντιέγκο Gay Πόρων

Να θυμάστε ότι πολλά γκέι μπαρ του Σαν Ντιέγκο, καθώς και εστιατόρια, ξενοδοχεία και καταστήματα που είναι δημοφιλή σε γκέι έχουν ειδικές εκδηλώσεις και πάρτι σε όλη την εβδομάδα Pride.

Οι διοργανωτές της Pride ξεκίνησαν πρόσφατα μια πολύ διασκεδαστική και ενημερωτική εκδήλωση για το Σαββατοκύριακο του Σαν Ντιέγκο - όλα από την παρακολούθηση του Kesha σε εκπληκτικό φαγητό στα πολυάριθμα φορτηγά τροφίμων που θα είναι στο φετινό γεγονός.

Επίσης, ρίξτε μια ματιά στα τοπικά ομοφυλοφιλικά έγγραφα, όπως το San Diego LGBT Weekly και το San Diego Gay & Lesbian News, για περισσότερα στην τοπική σκηνή και τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια της Pride. Επίσης, φροντίστε να δείτε το υπέροχο ταξιδιωτικό site GLBT που παράγεται από το Συνεδριακό και Επισκέπτη του Σαν Ντιέγκο, μια εξαιρετική πηγή για τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας.