Οδηγός Γειτονιάς SoHo

Ο τελευταίος οδηγός μας για το SoHo

Οι γραφικοί λιθόστρωτοι δρόμοι του SoHo, τα κτίρια από χυτοσίδηρο και οι μπουτίκ σχεδιαστές προσελκύουν αρκετά πλήθη. Κυριολεκτικά. Τα στενά δρομάκια είναι τόσο γεμάτα ώστε οι περισσότεροι λαοί της πόλης (και μάλιστα οι κάτοικοι του SoHo) τείνουν να αποφεύγουν την περιοχή, ειδικά τα Σαββατοκύριακα και τις διακοπές. Αλλά μην ορκίζετε από το SoHo - οι επισκέπτες που ελέγχουν τα πολυάριθμα καταστήματα ποιότητας, τα εστιατόρια και τους πωλητές πεζοδρομίων της περιοχής του Μανχάταν κατά τις ώρες εκτός αιχμής είναι σπάνια απογοητευμένοι.

SoHo Boundaries

Το SoHo εκτείνεται από την οδό Canal έως την οδό Houston και βρίσκεται μεταξύ του ποταμού Hudson και της οδού Lafayette.

SoHo Μεταφορές

SoHo Apartments & Real Estate

Ενώ πολλοί από τους κεντρικούς χώρους της σοφίτας του κεντρικού Σόχου προορίζονται πλέον για τους εκατομμυριούχους που μπορούν να αντέξουν οικονομικά να ζήσουν ψηλά πάνω από τα πλήθη των αγορών, οι προπολεμικές εκκλησίες στο δυτικό SoHo έχουν δει ανακαινίσεις και εισροή κατοίκων ανώτερης μεσαίας τάξης. Προχωρήστε προς τα δυτικά προς το Hudson και βρείτε νέα condos και πολυκατοικίες πολυτελείας με έντονα τιμολόγια.

SoHo Average Rents ( * Πηγή: MNS)

Σάουθ νυχτερινή ζωή

Τραβήξτε με το γεμάτο φρεσκάρισμα, martini-sipping πλήθος στο Grand Bar & Lounge στο SoHo Grand Hotel. Για μια πιο χαλαρή σκηνή, το Broome Street Bar του Kenn's είναι ένα αγαπημένο γειτονιά, μαζί με το SoHo Park, ένα υπαίθριο εστιατόριο / κήπο ιδανικό για να καταλήξετε μερικές μπύρες με παλιούς φίλους.

Εάν ο χορός είναι το πράγμα σας, φέρτε τους φίλους σας στα SOB και σπάστε το για να ζήσετε ζωντανά βραζιλιάνικα, reggae, R & B και κομμάτια hip-hop.

Εστιατόρια SoHo

Το SoHo φιλοξενεί ζεστά σημεία όπως το The Mercer Kitchen. Εκείνοι που αναζητούν μια εξίσου νόστιμη εμπειρία sans paparazzi θα πρέπει να κατευθυνθούν προς το Balthazar για την εξαιρετική γαλλική κουζίνα, το δωμάτιο Cub για την ανώτερη αμερικανική τιμή και το Dos Caminos SoHo για δείγματα σύγχρονων μεξικανικών πιάτων.



Αν το μόνο που ψάχνετε είναι ένα καλό φλιτζάνι java και μια φέτα πίτας, οι επιλογές από το Once Upon a Tart και Ceci-Cela θα πρέπει να περιορίζουν το γλυκό δόντι σας.

SoHo Πάρκα & Αναψυχή

Ελέγξτε τις προβλήτες SoHo κατά μήκος του Hudson ή σαλόνι στο χορτάρι του Hudson River Park. Mosey κατά μήκος του ποταμού ή hop στο ποδήλατό σας ή κυλίνδρους-λεπίδες και το κεφάλι προς τα νότια για υπέροχη θέα στον κεντρικό ορίζοντα του Μανχάταν.

SoHo Ορόσημα & Ιστορία

Το SoHo είναι γνωστό για την αρχιτεκτονική χυτοσιδήρου του στα μέσα του 19ου αιώνα και μέχρι σήμερα είναι η μεγαλύτερη επιζούσα περιοχή χυτοσιδήρου στον κόσμο. Πολλά εμπορικά κτίρια κατά μήκος του Broadway και της Spring Street διαθέτουν αυτό το είδος κατασκευής, το οποίο είναι ένα περίτεχνα διαμορφωμένο χυτοσίδηρο εξωτερικό βιδωμένο στους τοίχους από τούβλα. Το κτίριο Haughwout στο 488 Broadway και το κτίριο Gunther στο 469 Broome Street παρουσιάζουν κλασικά παραδείγματα προσόψεων από χυτοσίδηρο.

Το SoHo είναι επίσης γνωστό για τα διαμερίσματα σε στιλ σοφίτας. Στη δεκαετία του '70, πολλά από τα εγκαταλελειμμένα εμπορικά και κατασκευαστικά κτίρια του SoHo πρόσφεραν στους ιδανικούς χώρους καλλιτέχνες που αναζητούν μεγάλους, φωτιζόμενους εσωτερικούς χώρους για τα στούντιο τους. Καθώς οι καλλιτέχνες μετακόμισαν, η περιοχή έγινε κατοικημένη με γκαλερί και τελικά, το SoHo έγινε το κέντρο της κατώτερης τέχνης του Μανχάταν.

Μέχρι τη δεκαετία του 1980, η γειτονιά αυξήθηκε με την κοινωνικοοικονομική θέση και έγινε η νέα μοντέρνα γειτονιά του Μανχάταν.

SoHo Shopping Scene

Οι αγοραστές στο SoHo βρίσκουν μεγάλη ποικιλία καταστημάτων, καταστημάτων, μπουτίκ και πωλητές πεζοδρομίων που πωλούν έργα τέχνης, ενδύματα και κοσμήματα. Προσέξτε για καταστήματα σχεδιαστών όπως Dolce & Gabbana, Prada, Marc Jacobs, Coach, Burberry και Kate Spade.

Μεγαλύτερες αλυσίδες όπως η H & M, το J. Crew, η Banana Republic, οι American Eagle Outfitters και η UNIQLO παρασύρουν τους αγοραστές πάνω και κάτω στο Broadway. Σταματήστε από το Bloomingdale's για μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών εμπορευμάτων και περιπλανηθείτε στην Prince Street για να δείτε το περίφημο εσωτερικό και κομψή διάταξη του Apple Store.

Στατιστικές γειτονιάς SoHo

- Επεξεργασμένο από την Elissa Garay