Καλύτερες μέρες της Μητέρας

Πού να πάρετε τη μαμά στο Σιάτλ την Ημέρα της Μητέρας

Ημέρα της Μητέρας στο Σιάτλ θα πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από μια υποχρεωτική μέρα με τη μαμά (δεν πρέπει να είναι υποχρεωτική, έτσι;). Είναι ένας πολύ καλός λόγος να βγείτε έξω και να δοκιμάσετε μερικά από τα φανταστικά brunch που έχει να προσφέρει η περιοχή του Σιάτλ. Εδώ είναι δέκα αγαπημένα. Τι είναι δικό σου;

Spring Hill

Μείνετε στο Δυτικό Σιάτλ όλη μέρα με τη μαμά - μια βόλτα στην παραλία, περιηγηθείτε στα καταστήματα και απολαύστε τη χαλαρή κομψότητα του Spring Hill για το καλύτερο brunch στο Σιάτλ.

Γιατί; Φτιαγμένο από το μηδέν Bloody Marys με γαρνιτούρα λουκάνικου και τις πλάγιες πλάκες που σας επιτρέπουν να ικανοποιήσετε τους πόθους σας με αλάτι και γλυκό brunch σε ένα κάθισμα. Μην χάσετε τα popovers με μαρμελάδα, το βατόμουρο quinoa ή το ειδικό saimin.

Τοποθεσία: 4437 Καλιφόρνια Avenue SW, Σιάτλ

Οργωμα

Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από τον εορτασμό με τη μαμά και τον νικητή του βραβείου James Beard του Σιάτλ, Μαρία Χίνς; Ίσως είναι τα burgers πάπιας που θα βρείτε στο brunch Tilth, ή η απόδοση του Hines στις ολλανδικές τηγανίτες του μωρού. Ακόμα καλύτερα, πρέπει να αισθανθείτε ένοχος. Όλα τα φαγητά στο Tilth είναι βιολογικά ή προέρχονται από την άγρια ​​φύση και συχνά τοπικά.

Τοποθεσία: 1411 N 45th Street, Σιάτλ,

Πάρκο εθελοντισμού

Με φρέσκα αρτοσκευάσματα κάθε μέρα, τοπικά προερχόμενα τρόφιμα και φρέσκα προϊόντα που καλλιεργούνται στον κήπο από πίσω, είναι δύσκολο να φτάσετε στην κορυφή του Cafe Volunteer Park για φρεσκάδα. Η Ημέρα της Μητέρας Brunch συχνά διαθέτει ειδικά στοιχεία μενού (Nutella Breakfast Panini, anyone).

Επιπλέον, η χαριτωμένη ατμόσφαιρα του καφέ είναι ιδανική για τις μητέρες που τους αρέσει ένα πιο φιλόξενο εστιατόριο.

Τοποθεσία: 1501 17th Avenue E, Σιάτλ

Cafe Campagne

Μια βόλτα στο Pike Place Market, καφέ από ένα σκαμμένο barista, κοιτάζοντας τον Puget Sound και τα φέρι - και τα oueffs. Η μαμά θα λατρέψει το κομψό γαλλικό μενού, και όλοι θα κλέψουν τα τσιπούρα του γαλλικού φρυγανιά σας με το μπαστούνι αυγοτάραχο.

Δεν φοβάσαι, αν χαίρεσαι από το Κεντάκυ ή τη Λυών, η μαμά σου θα σκεφτεί ότι έχει δραπετεύσει σε μια μίνι μποέμ εορτή σε αυτό το brunch spot.

Τοποθεσία: 1600 Post Alley, Σιάτλ

Cafe Presse

"Υπηρεσία όλη μέρα κάθε μέρα" είναι το σύνθημά τους, και παρόλο που είναι μόνο ανοιχτό από τις 7 το πρωί μέχρι τις 2 το πρωί, θα το αφήσετε να γλιστρήσει. Η Presse αναλαμβάνει την προσωπικότητα του Capitol Hill - όλα τα βόλτα της ζωής μου για να απολαύσετε τα πιάτα Pain au Chocolat και oueffs. Ελάτε να έρθετε μετά τις 9 π.μ. και να πάρετε ένα μείγμα επιλογών για πρωινό και μεσημεριανό γεύμα και ίσως να απολαύσετε μία ή δύο από τις καραφίες του κρασιού. Αυτό είναι τόσο παριζιάνικο όσο το Σιάτλ παίρνει.

Τοποθεσία: 1117 12th Avenue, Σιάτλ

Lola

Η Λόλα έχει "ελληνικό πνεύμα", ξεκινώντας από τις 7 το απόγευμα το Σάββατο και την Κυριακή και από τις 6 το μεσημέρι τις ημέρες της εβδομάδας. Λοιπόν πείτε τη μαμά ότι ήρθε η ώρα να επισκεφτείτε τον αγαπημένο σεφ του Σιάτλ, τον Τόμα Ντάγκλας, και τον τραγικό ελληνικό ναύλο για την ξεχωριστή του μέρα. Σαν να χρειαζόσαστε μια δικαιολογία για να δοκιμάσετε ντόνατς που γίνονται με παραγγελίες ή για μυστικές ασκήσεις.

Τοποθεσία: 2000 4th Avenue, Σιάτλ

Hat Hattie

Το μπάρμπεκιου πρέπει να είναι διασκεδαστικό, άγριο και μεγάλα πιάτα - σωστά; Εάν δεν θα μπορούσατε να συμφωνήσετε περισσότερο, στη συνέχεια να κλωτσήσετε στο καπέλο του Hattie στο Ballard. Οι Σουηδοί (παραδοσιακές κρέπες σαν τηγανίτες) θα σας βάλουν σε μια πολύ διάθεση Ballard. Θα θελήσετε να επισκεφθείτε τις κλειδαριές για να το περπατήσετε μετά, αλλά πάλι, πότε είναι η τελευταία φορά που εσείς και η μαμά πήγες στις κλειδαριές;

Καλα να περνας!

Τοποθεσία: 5231 Ballard Avenue NW, Σιάτλ

5 Spot

Brunch κάθε μέρα, σε περίπτωση που εσείς και η μαμά δεν μπορεί να πάρει αρκετό την Κυριακή. Απλά παρουσιάστε, πιάσε ένα τραπέζι σε αυτό το χαλαρό ατμόσφαιρα δείπνο, και σκάβουν in. Υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές χωρίς γλουτένη για τις μητέρες χωρίς γλουτένη!

Τοποθεσία: 1502 Queen Anne Avenue N, Σιάτλ

Το Αρχικό Τηγανίτικο Σπίτι

Όχι, αυτό δεν είναι κάτι σαν αυτό το άλλο μέρος με "σπίτι" και "τηγανίτες" στο όνομά τους (καλά, εκτός από τηγανίτες). Αυτή η βορειοδυτική αλυσίδα ειδικεύεται στην παροχή τηγανιών στο καλύτερο τους - από απλά κέικ φαγόπυρου έως αγαπημένα αγαπημένα όπως τηγανίτες Pecan της Γεωργίας και τηγανίτες μπανάνας. Αυτός ο χώρος είναι γεμάτος ακόμα και σε τακτά Σαββατοκύριακα, οπότε καλέστε μπροστά ή προετοιμαστείτε για μια αναμονή, αλλά αξίζει τον κόπο.

Τοποθεσίες: Bothell, Kirkland, Σιάτλ, κοιλάδα Maple, Puyallup και Tacoma

Κατάστημα αστακών

Το κατάστημα Lobster είναι πολύ πιθανό το καλύτερο Κυριακάτικο brunch στο South Sound οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου και κάνει μια νόστιμη Ημέρα της Μητέρας! Γνωστή για το μπουφέ θαλασσινών, μην χάσετε εάν η μαμά σας απολαμβάνει τα τοπικά θαλασσινά στα καλύτερα της, καθώς και πολλά αγαπημένα πρωινό.

Τοποθεσία: 4015 Ruston Way, Tacoma

Επεξεργασμένο από τον Kristin Kendle.