Μουσείο EMP: Γιατί πρέπει να πάτε και πώς να αποκτήσετε εκπτώσεις εισιτηρίων

Μια κορυφαία μουσική και επιστημονική φαντασία στο κέντρο του Σιάτλ

Το Μουσείο EMP στο Σιάτλ ήταν αρχικά γνωστό ως Project Experience Music με το ξεχωριστό Μουσείο Επιστημονικής Φαντασίας. Τώρα, τα δύο μουσεία είναι ενωμένα κάτω από έναν τίτλο - EMP Museum - και ένα τέλος εισόδου. Το μουσείο στεγάζει τόσο μόνιμες όσο και προσωρινές εκθέσεις, με επίκεντρο τη μουσική ιστορία και την sci-fi, καθώς και διάφορα διαδραστικά εκθέματα.

Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για τους λάτρεις της μουσικής να γίνουν στενές και προσωπικές με αναμνηστικά από κάποια εκπληκτικά συγκροτήματα.

Δεν υπάρχει, επίσης, καλύτερο μέρος για ψευτοπαρδάλεις και geeks για να επιδοθούν σε μερικά πολύ δροσερά κομμάτια της επιστημονικής τηλεόρασης και της ιστορίας των ταινιών.

Σε κεντρική τοποθεσία στην άκρη του Seattle Centre, το EMP βρίσκεται κοντά σε πολλά άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε και να δείτε στο Seattle Centre και το κέντρο του Σιάτλ . Είναι επίσης ένα από τα αξιοθέατα που περιλαμβάνονται στο Seattle CityPASS, οπότε αν σχεδιάζετε να κάνετε περισσότερα από ένα αξιοθέατα, αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος για να αποθηκεύσετε τα εισιτήρια συνολικά.

Αλλά επειδή αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του Σιάτλ, το κόστος δεν είναι φθηνό. Εάν σκέφτεστε να πάτε, διαβάστε για τα σημαντικότερα σημεία της επίσκεψης καθώς και τρόπους για να εξοικονομήσετε το κόστος των εισιτηρίων.

Εκθέματα και εκδηλώσεις

Το Μουσείο EMP εκθέματα περιστρέφεται συχνά αρκετά ώστε οι επανειλημμένες επισκέψεις είναι πιθανό να δώσουν νέες εμπειρίες. Αυτό που μπορείτε να βασίζεστε στην επίσκεψη σε οποιαδήποτε επίσκεψη είναι εκθέματα που παρουσιάζουν μουσικούς και ρεσιτάλ επιστημονικής φαντασίας και ταινίες. Τα προηγούμενα εκθέματα έχουν συμπεριλάβει πολλά για τον Jimi Hendrix, καθώς και για όλους από τον Jim Henson στον Michael Jackson.

Η συλλογή κιθάρων είναι μια μόνιμη έκθεση που παρουσιάζει την ιστορία των κιθάρων από το 1700 μέχρι σήμερα. Το μουσείο διαθέτει επίσης ένα πολύ δροσερό και πολύ μεγάλο σπειροειδές γλυπτό μέσα.

Η πτέρυγα επιστημονικής φαντασίας του κτιρίου (το σπίτι της πρώην ξεχωριστής οντότητας που ήταν το Μουσείο Επιστημονικής Φαντασίας) στεγάζει τώρα μια συλλογή από επιστημονικά αναμνηστικά, το Science Fiction Hall of Fame και συνήθως ένα ειδικό εκθετήριο.

Τα παλαιότερα εκθέματα έχουν συμπεριλάβει τα Battlestar Gallatica, Alien Encounters και Ρομπότ: Συλλογή σχεδιαστή από μικροσκοπικά μηχανικά μοντέλα. Αυτό το μουσείο είναι, με κάθε δυνατό τρόπο, έναν παράδεισο sci-fi nerd.

Τα διαδραστικά εκθέματα αποτελούν μέρος του γεγονότος που καθιστούν το Μουσείο EMP τόσο μοναδικό και διασκεδαστικό για να επισκεφθείτε, καθώς και ένα εξαιρετικό μέρος για τους αρχάριους μουσικούς. Στο Sound Lab, μπορείτε πραγματικά να καταγράψετε τη δική σας μουσική σε ένα ιδιωτικό περίπτερο. Δεν ξέρω πώς να παίξω; Μην ανησυχείς. Οι υπολογιστές σας διδάσκουν πώς να παίζετε λίγο κιθάρα και πληκτρολόγια, ώστε να μπορείτε να βάλετε κάτι μαζί. Μια άλλη διαδραστική έκθεση, On Stage, επιτρέπει σε οποιονδήποτε να είναι ροκάρχης στη σκηνή με φώτα, εφέ καπνού και οπαδούς!

Το Μουσείο EMP φιλοξενεί μερικές ετήσιες εκδηλώσεις, όπως το φεστιβάλ ταινιών Science Fiction + Fantasy Short Film (ένα φεστιβάλ κινηματογράφου που διοργανώνεται από την EMP και το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σιάτλ). Χωρίς ήχο! (μια 21-και-κάτω μάχη των συγκροτημάτων)? Hall Pass (πρόγραμμα που σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τους εφήβους να συναντήσουν καλλιτέχνες, μουσικούς και δημιουργικούς επαγγελματίες). και Πρόγραμμα Προφορικής Ιστορίας, το οποίο συνεντεύξεις μουσικούς, συγγραφείς και άλλους δημιουργικούς επαγγελματίες. Το EMP φιλοξενεί επίσης ένα από τα μεγαλύτερα πάρτυ της Πρωτοχρονιάς στην πόλη.

EMP Seattle κουπόνια και εκπτώσεις

Η είσοδος στο Μουσείο EMP δεν είναι φθηνή.

Παρόλο που η αμοιβή εισόδου αξίζει τον κόπο για τους περισσότερους ανθρώπους που επισκέπτονται και αγαπούν τι EMP έχει να προσφέρει, η εξοικονόμηση λίγων χρημάτων είναι πάντα καλό. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να αποκτήσετε μειωμένη εισδοχή.

Ένας περιορισμένος αριθμός ελεύθερων διαβατηρίων διατίθεται μέσω της Δημόσιας Βιβλιοθήκης του Σιάτλ. Θα χρειαστεί να κάνετε κράτηση για το δελτίο σας online εκ των προτέρων, συνήθως για μια συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά δεν μπορείτε να νικήσετε δωρεάν.

Εάν είσαι έφηβος, υπάρχουν εκπτώσεις για εφήβους ηλικίας 13-19 μέσω του TeenTix.

Αγοράστε εκ των προτέρων σε απευθείας σύνδεση για έκπτωση $ 3-5 (η έκπτωση εμφανίζεται αφού κάνετε κλικ στην οθόνη Αγορά εισιτηρίων).

Χρησιμοποιήστε ένα CityPASS. Αυτό το πέρασμα σας φέρνει σε έξι αξιοθέατα του Σιάτλ για μια τιμή, και φθάνει φθηνότερα ανά site από αγοράζοντας μεμονωμένα εισιτήρια.

Εάν αγοράσετε ένα μέλος του μουσείου, η είσοδος είναι δωρεάν.

Δείτε τα βιβλία του Seattle TourSavers ή άλλα τοπικά δελτία κουπονιών.

Τα παιδιά κάτω των 4 ετών είναι δωρεάν. Τα παιδιά 5-17 παίρνουν λίγα δολάρια από την είσοδο.

Οι σπουδαστές και οι Στρατιωτικοί με την ταυτότητα παίρνουν λίγα δολάρια εκτός εισόδου.

Διεύθυνση Μουσείου EMP

Μουσείο EMP
325 5th Avenue N
Seattle, WA 98109
206-770-2700