Ο καλύτερος τρόπος για να πάει τα Χριστούγεννα Αγορές στο Bellevue (συμπεριλαμβανομένης της μαύρης Παρασκευής)

Υπάρχουν όλα τα είδη καταστημάτων, εμπορικά κέντρα και εμπορικά κέντρα σε όλη την περιοχή του Σιάτλ-Τακόμα, αλλά για την απόλυτη εμπειρία αγορών, κοιτάξτε την Bellevue. Μόνο στο Bellevue μπορείτε να μείνετε και να ψωνίζετε όλα στον πυρήνα του κέντρου και ποτέ δεν χρειάζεται να βγείτε έξω, αν δεν θέλετε. Η Bellevue αισθάνεται σχεδόν σχεδιασμένη από το έδαφος μέχρι το κατάστημα.

Η επιχειρηματική σκηνή στο κέντρο της Bellevue είναι αγκυροβολημένη από την συλλογή Bellevue Collection, μια συλλογή από εμπορικά κέντρα που περιλαμβάνουν την πλατεία Bellevue, την πλατεία Lincoln και το Bellevue Place.

Από τα τρία, η πλατεία Bellevue είναι η μεγαλύτερη και έχει τα περισσότερα καταστήματα, που κυμαίνονται από τον αγγειοπλαστικό αχυρώνα έως ένα τεράστιο κατάστημα της Apple σε τοπικά καταστήματα όπως το κατάστημα σοκολάτας Jcoco. Ενώ δεν θα βρείτε καταστήματα εμπορικού κέντρου, όπως το JCPenney ή το Sears, θα βρείτε καταστήματα υψηλότερου επιπέδου όπως Macy's και Nordstrom. Η Bellevue Square είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της περιοχής, αλλά σε συνδυασμό με τα καταστήματα της πλατείας Lincoln και της Bellevue Place, καθώς και ακόμη περισσότερα καταστήματα που στεγάζουν τους δρόμους λίγο έξω από τη συλλογή Bellevue, ο τεράστιος αριθμός και η γκάμα των καταστημάτων είναι τεράστια.

Αυτό που πραγματικά κάνει τη συλλογή Bellevue μοναδική, ωστόσο, είναι ότι υπάρχει ένα ξενοδοχείο ακριβώς μέσα στην ιδιοκτησία-το Hyatt Regency στο Bellevue Place. Με τόσο κοντά γειτνίαση, το ξενοδοχείο προσφέρει όχι μόνο μια μεγάλη απόδραση, αλλά μια θαυμάσια εμπειρία του Σαββατοκύριακου κατά τη διάρκεια της οποίας δεν θα χρειαστεί να εγκαταλείψετε τους χώρους της Bellevue Collection για να απολαύσετε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, μια πλήρη γκάμα εστιατορίων, .

Το Hyatt Regency, το Bellevue Place, η πλατεία Lincoln και η πλατεία Bellevue είναι όλα συνδεδεμένα με ορεινούς όγκους. Εάν ο καιρός είναι βροχερός (κάτι που είναι πολύ πιθανό στα τέλη Νοεμβρίου και τον Δεκέμβριο), αυτό είναι ένα από τα λίγα μέρη όπου μπορείτε να έχετε μια επεκτατική συνεδρία μαύρης Παρασκευής ή Χριστουγέννων χωρίς ποτέ να χρειαστεί να βγείτε στα στοιχεία.

Προσθέστε μια νύχτα ή δύο παραμονή εκεί στο μίγμα και ένα ταξίδι αγορών μετατρέπεται σε μια μεγάλη τοπική απόδραση ή μια δραστηριότητα για να απολαύσετε αν επισκέπτεστε από έξω από την πόλη.

Το ξενοδοχείο

Το Hyatt Regency βρίσκεται στο 900 Bellevue Way NE και αποτελεί την ιδανική βάση για τα Σαββατοκύριακα για ψώνια. Από τη στιγμή που θα μπείτε στο Hyatt Regency, θα νιώσετε τους κόσμους μακριά από την πολυσύχναστη πόλη έξω. Το επεκτατικό λόμπι σας καλωσορίζει με σκούπες σκάλες και εγχύεται με νερό. Τα δωμάτια κυμαίνονται από στάνταρ σε σουίτες με θέα στην πόλη, ενώ μερικά μπορεί να περιλαμβάνουν θέα στη Λίμνη Ουάσιγκτον και τον ορίζοντα του Σηάτλ σε απόσταση. Οι παροχές περιλαμβάνουν γυμναστήριο και θερμαινόμενη πισίνα 25 μέτρων, αλλά τα πραγματικά προνόμια έρχονται με τη μορφή καταστημάτων και εστιατορίων.

Από το Hyatt Regency, χρειάζονται περίπου 15 λεπτά για να περπατήσετε μέσα από τους ουρανοξύστες προς την πλατεία Lincoln και στη συνέχεια προς την πλατεία Bellevue. Εναλλακτικά, μπορείτε να βγείτε έξω και να διασχίσετε το δρόμο για να φτάσετε στην πλατεία Bellevue λίγο πιο γρήγορα.

Που να φάω

Η συλλογή Bellevue έχει περισσότερα από 45 εστιατόρια, αλλά δεν χρειάζεται πραγματικά να αφήσετε το Hyatt Regency για να βρείτε εξαιρετικό φαγητό. Για πρωινό ή brunch, οι Eques ακριβώς πάνω από το λόμπι του ξενοδοχείου προσφέρουν εισιτήριο για Βορειοδυτικά. Το μενού περιλαμβάνει φρέσκα και νόστιμα περιστροφές σε πολλά αγαπημένα πρωινά και σε μη παραδοσιακές επιλογές, αλλά πολλοί προτιμούν τον μπουφέ.

Ο μπουφές έχει λίγο από όλα, όπως καπνιστό σολομό, τοπικά τυριά και γιαούρτια, φρέσκα φρούτα και μούρα, καθώς και ζεστά πιάτα, πλιγούρι βρώμης με όλα τα εξαρτήματα στερέωσης και ψωμιά για πρωινό.

Για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο, οι επιλογές περιλαμβάνουν 13 νομίσματα και το κοτόπουλο του Ντάνιελ. Στα 13 νομίσματα, θα βρείτε ένα επεκτατικό μενού όλο το 24ωρο που βασίζεται στην κλασική αρχική θέση στο SeaTac, ενώ το Daniel's Broiler είναι ένα εστιατόριο με μπριζόλες με σίγουρο ότι θα εμπνεύσει τις απόψεις. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης χώρους για να πάρει κοκτέιλ (Joey Bellevue και Σουίτα), χώρους για να πάρετε ένα γρήγορο δάγκωμα (Zen Express και Needs Deli), και ένα καφετιέρα Fonte. Φυσικά, μπορείτε επίσης να μείνετε και να παραγγείλετε υπηρεσία δωματίου.

Περάστε την πρώτη γέφυρα στο Lincoln Square και θα βρείτε το Din Tai Fung, ένα πολύ δημοφιλές και νόστιμο ασιατικό εστιατόριο με ζυμαρικά, σούπες, χυλοπίτες, πιάτα ρύζι και πολλά άλλα ... αλλά, σοβαρά, η κλήρωση είναι οι ζυμαριές.

Πάρτε τις ζύμες! Και να είστε έτοιμοι να περιμένετε όπως όλοι οι άλλοι θέλουν να πάρουν τα ζυμαρικά επίσης.

Πακέτα διακοπών και δραστηριότητες

Ένα πλεονέκτημα της κατοχής ενός ξενοδοχείου δικαίωμα στην ίδια πανεπιστημιούπολη, όπως ψώνια ψώνια είναι ότι οι συμφωνίες πακέτων είναι βέβαιο ότι θα προσθέσει κάποια χαρούμενα στις διακοπές σας. Όπως πρέπει! Κάντε κράτηση για ένα πακέτο κατάστημα και διαμονή και θα πάρετε μια καλή κάρτα δώρων προς οποιοδήποτε από τα καταστήματα της Bellevue Collection που περιλαμβάνονται στην διαμονή σας.

Η συλλογή Bellevue ξεκινά επίσης την Snowflake Lane κάθε εποχή, γεγονός που προσθέτει ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο εορταστικών για την εμπειρία αγορών σας. Από την ημέρα μετά την ημέρα των Ευχαριστιών μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων, το Snowflake Lane λαμβάνει χώρα κάθε βράδυ στις 7 το βράδυ έξω από το εμπορικό κέντρο και περιλαμβάνει μουσική, φωτεινές προβολές, πτώση χιονιού και παρέλαση.

Η ευρύτερη περιοχή Bellevue έχει επίσης πολλές διακοπές ευθυμία για να πάει γύρω. Οι Βοτανικοί Κήποι Bellevue φιλοξενούν το Garden d'Lights, ένα χριστουγεννιάτικο φως. Υπάρχει παγοδρόμιο στο Bellevue Downtown Ashwood Park.

Συνολικά, θα είναι δύσκολο να βρεθεί ένας καλύτερος προορισμός αγορών διακοπών.