Το "Make a Green Choice" του Starwood μπορεί να σας κερδίσει επιπλέον 500 πόντους την ημέρα

Η αλυσίδα θα εκδώσει ένα κουπόνι για κάθε νύχτα στην οποία συμμετέχετε.

Δεν έχετε κάποιον να καθαρίζετε το μπάνιο σας, να κενούτε το χαλί σας και να κάνετε το κρεβάτι σας κάθε μέρα στο σπίτι, έτσι πιθανώς δεν χρειάζεστε αυτό το επίπεδο εξυπηρέτησης σε ένα ξενοδοχείο. Σίγουρα, είναι ένα καλό πλεονέκτημα όταν πληρώνετε εκατοντάδες δολάρια για μια φανταχτερή σουίτα, αλλά είναι αναμφισβήτητα περιττή τις περισσότερες φορές, ειδικά όταν χρησιμοποιείτε μόνο το δωμάτιό σας ως χώρο για ύπνο κάθε βράδυ, ξοδεύοντας τις περισσότερες ημέρες σας εξερευνώντας μια πόλη ή παρακολουθώντας επαγγελματικές συναντήσεις.

Όπως και τα άλλα "αναλώσιμα", η νοικοκυριό μπορεί επίσης να είναι εξαιρετικά δαπανηρή για ξενοδοχεία, μερικά από τα οποία απασχολούν δεκάδες πλήρους απασχόλησης προσωπικό και πλένουν εκατοντάδες πετσέτες και κλινοσκεπάσματα κάθε μέρα.

Το Starwood Hotels έχει ένα πρόγραμμα που είναι μια ολοκληρωμένη νίκη για όλους τους εμπλεκόμενους: Κάντε μια Πράσινη Επιλογή. Είναι ξεκάθαρο ότι η αλυσίδα τονίζει τη φιλική προς το περιβάλλον πτυχή της πρωτοβουλίας αυτής, δεδομένου ότι με την επιλογή σας πιθανότατα δεν θα έχετε πετσέτες και πετσέτες που πλένονται άσκοπα, με αποτέλεσμα να εξοικονομούν σημαντική ποσότητα νερού. Σε αντάλλαγμα, η Starwood θα εκδώσει ένα δελτίο τροφίμων και ποτών αξίας 5 $ για κάθε νύχτα στην οποία συμμετέχετε. Μπορείτε να μεταβείτε σε κάθε κουπόνι κατά το check-out για 500 Starpoints (250 πόντους στο Aloft), με πιστωτικές καταχωρήσεις μέσα σε λίγες μέρες. Εάν συντηρητικά αποτιμάτε τα Starpoints σε 2 σεντ το καθένα, αυτό είναι ένα δάνειο 10 δολαρίων για κάθε νύχτα που παραβλέπετε τη νοικοκυριό σας.

Φυσικά, η αποταμίευση του ξενοδοχείου μπορεί να είναι πιο σημαντική από τη δική σας επιστροφή.

Σύμφωνα με τον Westin, ο μέσος χώρος θα εξοικονομήσει περίπου 50 γαλόνια νερού, 0,19 kWh, 25,000 BTU φυσικού αερίου και 7 ουγγιές χημικών ουσιών. Το κόστος αυτών των εξαρτημάτων μπορεί φυσικά να ποικίλει δραστικά ανάλογα με την αγορά, αλλά είναι πιθανώς ασφαλές να υποθέσουμε ότι το Starwood δεν χάνει χρήματα με την Make a Green Choice.

Ακόμα, εάν δεν παίρνετε $ 10 ή περισσότερη αξία από την επιστροφή σε ένα ελαφρώς πιο οργανωμένο δωμάτιο με φρέσκες από το πλυντήριο πετσέτες κάθε μέρα, επιλέγοντας είναι μια μη-brainer.

Για να εγγραφείτε, θα πρέπει πρώτα να μείνετε σε ένα συμμετέχον ξενοδοχείο. Η Westin ήταν η πρώτη αλυσίδα που προσφέρει την υπηρεσία, η οποία από τότε έχει εξαπλωθεί για να επιλέξετε ξενοδοχεία Aloft, Sheraton και W σε όλο τον κόσμο. Δεδομένου ότι δεν πρόκειται να κάνει ή να σπάσει τη διαμονή σας, μπορείτε απλά να ρωτήσετε κατά το check-in. Πολλά συμμετέχοντα ξενοδοχεία έχουν σήματα συμμετοχής που μπορείτε να κρεμάσετε από την πόρτα σας κάθε βράδυ. Στη συνέχεια, θα πρέπει να λάβετε ένα κουπόνι κάτω από την πόρτα νωρίς το επόμενο πρωί, το οποίο μπορείτε να συλλέξετε και να το ενεργοποιήσετε όταν κάνετε check out. Εάν δεν έχετε κρεμαστή κάρτα στο δωμάτιό σας, απλά καλέστε τη ρεσεψιόν για να εγγραφείτε.

Ευτυχώς, επιλέγοντας την επιλογή Make a Green Choice δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε φρέσκες πετσέτες και αξεσουάρ μπάνιου όταν τις χρειάζεστε. Ενώ το κρεβάτι σας δεν θα κατασκευαστεί και τα εσώρουχα σας θα πάρουν από το πάτωμα και θα διπλωθούν, μπορείτε ακόμα να καλέσετε το νοικοκυριό για μια νέα σειρά πετσετών, σαπουνιών, σαμπουάν και ακόμη και οι οδοντόβουρτσες και άλλα ξενοδοχεία καλής ποιότητας τείνουν να παραδίδονται στο εξωτερικό.