Αποκτήστε την 5η βραδιά δωρεάν με βραβεία Hilton, Marriott και Starwood

Η πέμπτη νύχτα είναι δωρεάν όταν εξαργυρώνετε πόντους για διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.

Μια από τις καλύτερες προσφορές όταν εξαργυρώνετε πόντους για μια βραβευμένη διαμονή είναι η 5η βραδιά ελεύθερη προβολή που θα σκοράρετε με ορισμένες αλυσίδες. Είναι μια γενναιόδωρη προσφορά, χωρίς αμφιβολία, που σας επιτρέπει να προσθέσετε σε μια επιπλέον νύχτα δωρεάν όταν εξαργυρώνετε πόντους για τέσσερις διαδοχικές νύχτες σε ένα μόνο ξενοδοχείο. Το Hilton HHonors, το Marriott Rewards και ο Starwood Preferred Guest είναι τα τρία μεγαλύτερα προγράμματα για να προσφέρετε αυτή την επιλογή και παρόλο που ισχύουν ορισμένες προϋποθέσεις, περιορίζοντας ελαφρώς τις ευκαιρίες εξαργύρωσης (ειδικά με το Hilton και το SPG ειδικότερα) με το πρόγραμμά σας.

Σε όλο το σκάφος, η 5η διανυκτέρευση δωρεάν είναι διαθέσιμη μόνο με διαμονή βραβείων, οπότε μην περιμένετε οποιεσδήποτε εκπτώσεις όταν κάνετε μια πληρωμένη κράτηση.

Hilton HHonors

Το 5ο νυχτερινό δωρεάν πρόγραμμα του Hilton είναι το πιο περιοριστικό, καθώς μόνο οι ελίτ επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν. Η έκπτωση είναι διαθέσιμη για όλα τα μέλη ελίτ Silver, Gold και Diamond και πρέπει να γίνει κράτηση μέσω του HiltonHonors.com, του Hilton Honors App ή της ομάδας Hilton Reservations & Customer Care.

Τα μέλη Silver, Gold και Diamond Elite θα λάβουν κάθε πέμπτη νύχτα δωρεάν κατά την κράτηση μιας διαμονής Standard Room Reward για 5 ή περισσότερες διανυκτερεύσεις χρησιμοποιώντας όλους τους πόντους (μέχρι τέσσερις δωρεάν διανυκτερεύσεις σε διαμονή 20 συνεχόμενων διανυκτερεύσεων). Αυτό αντικατοπτρίζεται στην τιμή Point εφαρμόζοντας μια έκπτωση ανά διανυκτέρευση που αντιστοιχεί σε μία ελεύθερη νύχτα για κάθε πέντε νύχτες.

Σε περιπτώσεις που ο αριθμός των Σημείων που απαιτούνται ανά διανυκτέρευση ποικίλλει, η τιμή Point της ελεύθερης νύχτας καθορίζεται από το μέσο κόστος των Points ανά διανυκτέρευση.

Αυτό υπολογίζεται διαιρώντας το συνολικό κόστος του σημείου όλων των διανυκτερεύσεων με τον αριθμό των διανυκτερεύσεων στη διαμονή.

Marriott Rewards

Το πρόγραμμα του Marriott είναι πιο ευέλικτο, καθώς δεν χρειάζεται να είστε ελίτ για να κερδίσετε τη 5η βραδιά δωρεάν ανταμοιβής. Όπως και με το Hilton HHonors, εξακολουθείτε να είστε μόνο κατάλληλοι με standard δωμάτια και εάν θέλετε να εξαργυρώσετε πόντους για έναν αναβαθμισμένο τύπο δωματίου, θα χρειαστείτε ένα βραβείο αναβάθμισης για κάθε νύχτα της διαμονής, συμπεριλαμβανομένης της 5ης νύχτας.

Το επίδομα δωρεάν διανυκτέρευσης ισχύει και για το ξενοδοχείο Ritz-Carlton που διαμένει όταν εξαργυρώνει πόντους Marriott Rewards για πέντε ή περισσότερες διαδοχικές νύχτες.

Starwood Preferred Guest

Το πρόγραμμα Starwood's Preferred Guest είναι επίσης πολύ ευέλικτο όταν πρόκειται για το 5ο βραδινό δωρεάν όφελος, επιτρέποντας σε οποιοδήποτε μέλος να επωφεληθεί ανεξάρτητα από το επίπεδο κατάστασης. Σε αντίθεση με το Hilton και το Marriott, ωστόσο, μόνο τα ξενοδοχεία υψηλότερης κατηγορίας είναι επιλέξιμα, έτσι τα ακίνητα Κατηγορίας 1 και 2 θα χρεώνονται για την πέμπτη νύχτα. Το πρόγραμμα διατίθεται με ξενοδοχεία της κατηγορίας 3, τα οποία τρέχουν 7.000 πόντους ανά διανυκτέρευση, μέσω της κατηγορίας 7, η οποία απαιτεί έως 35.000 πόντους ανά διανυκτέρευση, έτσι θα εξοικονομήσετε αξιοπρεπή αριθμό πόντων σε οποιαδήποτε επιλέξιμη εξαγορά. Το καλύτερο μέρος είναι, δεν υπάρχουν ημερομηνίες ματαιοδοξίας για καμία από τις ιδιότητες SPG.