Πρόγραμμα ανταμοιβών Marriott

Το Marriott Rewards προσφέρει στον επαγγελματία ταξιδιώτη πάνω από 4.200 καταλύματα για να κερδίσει την κατάστασή του και περισσότερους από 250 τρόπους για την εξαργύρωση κερδισμένων πόντων. Λόγω της ποικιλίας και της ευκολίας χρήσης του, το πρόγραμμα επιβράβευσης πιστώσεων Marriott Rewards είναι απαραίτητο για τον σοβαρό επαγγελματία ταξιδιώτη. Το πρόγραμμα Marriott Rewards είναι εξαιρετικό από την άποψη της ευελιξίας και των επιλογών εξαργύρωσης.

Επιπλέον, τα ποσοστά μελών του Marriott Rewards παρέχουν τα μέλη της Marriott Rewards με τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές.

Marriott Rewards Τα κράτη μέλη μπορούν να κρατηθούν στην ιστοσελίδα του Marriott.

Περιγραφή

Πλεονεκτήματα του προγράμματος επιβράβευσης πιστώσεων Marriott Rewards

Μειονεκτήματα του προγράμματος επιβράβευσης πιστώσεων Marriott Rewards

Περιγραφή

Εγγραφή για ανταμοιβές του Marriott

Η εγγραφή στο Marriott Rewards είναι εύκολη: απλά πηγαίνετε στον ιστότοπο και δημιουργήστε ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης. Το Marriott θα σας στείλει ένα ευπρόσδεκτο email που εξηγεί λεπτομερώς το πρόγραμμα. (Φυσικά, μόλις εγγραφείτε, θα αρχίσετε να λαμβάνετε όλα τα είδη άλλων υλικών μάρκετινγκ!)

Κέρδη για τις ανταμοιβές του Marriott

Από το ξενοδοχείο μένει στο Marriott Signature Visa Card , υπάρχουν πολλοί τρόποι να κερδίσετε πόντους που σας οδηγούν προς την ελίτ. Και με περισσότερα από 4.200 χιλιάδες ξενοδοχεία και μερικά προγράμματα αερογραμμών και άλλων συνεργατών, τα κέρδη είναι γρήγορα και εύκολα.

Όπως συμβαίνει με άλλα προγράμματα ανταμοιβής, δεν υπάρχει καθορισμένος λόγος δολαρίου προς σημείο, καθώς παράγοντες όπως η κατάστασή σας και ο τρόπος με τον οποίο πληρώνετε για διαμονές στο ξενοδοχείο θα επηρεάσουν τον αριθμό των πόντων που κερδίζετε. Σε σύγκριση με άλλα προγράμματα επιβραβεύσεων ξενοδοχείων, τα κερδισμένα σημεία έχουν καλύτερη αξία από την μέση.

Εξαργύρωση των σημείων ανταμοιβής του Marriott

Με πάνω από 250 τρόπους για να εξαργυρώσετε πόντους σε όλο τον πλανήτη, η είσοδος στο Marriott Rewards είναι διασκεδαστική και εύκολη. Από τη σελίδα εξαργύρωσης, θα βρείτε διάφορες κατηγορίες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με οτιδήποτε από διακοπές ονείρου σε τηλεόραση μεγάλης οθόνης από τις κύριες κατηγορίες Travel & Leisure , Hotel Rewards και Shop With Your Points .

Οργάνωση του εμπορικού κέντρου για αναζήτηση βάσει αξίας ή κατηγορίας σημείων. Το DreamRewards Tracker σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια λίστα επιθυμιών για μεγάλα εισιτήρια για να εργαστείτε. Η ισορροπία των πόντων σας εμφανίζεται πάντα στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας εξαργύρωσης.

Για δωρεάν διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο, εξαργυρώστε τα σημεία σε οποιοδήποτε συμμετέχον ξενοδοχείο (συμπεριλαμβανομένων των ιδιοκτησιών του Ritz-Carlton ), ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Μόλις κάνετε κράτηση στο ξενοδοχείο σας στο διαδίκτυο, επιλέξτε την δωρεάν επιβεβαίωση χωρίς χαρτί (η οποία θα στείλει ένα email απευθείας στο ξενοδοχείο). Οι επιβεβαιώσεις χαρτιού διαρκούν έως και τέσσερις εβδομάδες και θα πρέπει να πληρώσετε ένα μικρό ποσό.

Οι πιθανότητες είναι ότι θα μείνετε σε μια ιδιοκτησία του Marriott για δουλειά κάποια στιγμή φέτος - θα ήταν σίγουρο ότι δεν θα εγγραφείτε για το δωρεάν πρόγραμμα Marriott Rewards. Το πρόγραμμα Marriott Rewards είναι ένας καλός τρόπος να επωφεληθείτε από όλες αυτές τις επαγγελματικές παραμονές.

(εκδόθηκε από τον David A. Kelly)