Επισκεφθείτε ένα παραδοσιακό χωριό του Χονγκ Κονγκ

Επισκεφθείτε ένα χωριό Walled Village του Χογκ Κογκ

Η επίσκεψη σε ένα χωριό του Χονγκ Κονγκ (ναι, υπάρχουν) είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε μια πιο παραδοσιακή πλευρά στο Χονγκ Κονγκ . Ενώ οι glitzy ουρανοξύστες της πόλης τείνουν να επισκιάσουν το υπόλοιπο έδαφος, αυτά τα συχνά αρχαία χωριά του Χονγκ Κονγκ είναι μια συναρπαστική ματιά στο παρελθόν της πόλης.

Μερικά από τα χωριά είναι ηλικίας άνω των 500 ετών και μάρτυρες ότι οι Βρετανοί έρχονται και πηγαίνουν με το ρυθμό ζωής σχετικά ανέπαφο.

Θα βρείτε συχνά καμαροσκέπαστες καλύβες ως σπίτια, στολισμένες προγονικές αίθουσες και τοίχους που έχουν κατασκευαστεί για να απομακρύνουν τους πειρατές. Και ενώ υπάρχουν αυτοκίνητα και δορυφορικά πιάτα, οι χωρικοί εξακολουθούν να είναι υπερήφανοι για την κληρονομιά τους σε σχέση με το μέγεθος του τραπεζικού λογαριασμού τους.

Kat Hing Wai

Χτισμένο περίπου 400 χρόνια, το Kat Hing Wai είναι ένα από τα δημοφιλέστερα περιτοιχισμένα χωριά στο Χονγκ Κονγκ, αν και σπάνια υπάρχουν περισσότερες από μια χούφτα τουρίστες σε οποιαδήποτε δεδομένη ημέρα. Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα από τα χωριά, πολλά από τα κτίρια είναι μοντέρνα, αλλά εξακολουθείτε να βρίσκετε μια σειρά αρχαίων, κατεστραμμένων κατοικιών, ένα ανέπαφο εξωτερικό τοίχο και ένα μικρό ναό. Οι χωρικοί είναι οι απόγονοι της φυλής Τανγκ, που εγκατέστησαν το χωριό, και εσείς παίρνετε μια φωτογραφία τους στο διακριτικό τους ένδυμα, αν και ίσως χρειαστεί να χτυπήσετε μέχρι τα $ 10 για το προνόμιο.