Βασικοί πόροι και συμβουλές για εργασία στο Χονγκ Κονγκ

Τι θέσεις εργασίας μπορείτε να αναζητήσετε στο Χονγκ Κονγκ

Οι θέσεις εργασίας στο Χονγκ Κονγκ για ομογενείς δεν ήταν ποτέ πιο δύσκολο να βρεθούν. Οι πόροι που ακολουθούν είναι οι καλύτεροι χώροι για να βρουν δουλειά στο Χονγκ Κονγκ. Είναι όλα αγγλική γλώσσα και συγκεκριμένα αποσκοπούν σε expats που επιθυμούν να μετακομίσουν στην πόλη.

Το πρώτο τμήμα είναι μια συλλογή από βάσεις δεδομένων εργασίας στο διαδίκτυο που αξίζει να ψάχνετε καθημερινά, καθώς προστίθενται τακτικά θέσεις εργασίας. Πριν ξεκινήσετε να πατάτε πιο κάτω, ίσως θελήσετε να δείτε τις αγγλόφωνες εργασίες μας στο άρθρο του Χονγκ Κονγκ , οι οποίες συζητούν ποιες βιομηχανίες, θέσεις εργασίας και επαγγέλματα είναι ανοιχτές για τους μετανάστες που μετακινούνται στο Χονγκ Κονγκ .

Top Tip - Εάν μια εργασία λέει ότι απαιτείται η καντονέζικη γλώσσα , το εννοούν, και αν δεν μιλάτε άπταιστα την γλώσσα, πιθανότατα θα σπαταλάτε το χρόνο σας στην εφαρμογή. Το ίδιο ισχύει για το Mandarin. Θυμηθείτε ότι η εργασία στο Χονγκ Κονγκ θα απαιτήσει επίσης βίζα εργασίας - αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να βρείτε έναν εργοδότη πρόθυμο να σας χορηγήσει. Και πάλι, αυτό συνήθως θα αναφέρεται στην αγγελία.

Online Πόροι

Εκτύπωση πόρων