Αγορές για ψεύτικα στο Χονγκ Κονγκ

Σχεδιαστές τσάντες, παπούτσια και πολλά άλλα Χονγκ Κονγκ απομιμήσεις

Νομικά ή όχι, ψώνια για ψεύτικες τσάντες σχεδιαστών, παπούτσια και άλλα ρούχα είναι ένα καλά βηματισμένο μονοπάτι στο Χονγκ Κονγκ. Τοποθεσίες όπως η Mongkok Ladies Market και η Temple Street είναι διάσημες για τους πωλητές του δρόμου που διαμαρτύρονται για προϊόντα απομίμησης που γίνονται στα σύνορα στην Κίνα. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για ψώνια για απομιμήσεις στο Χονγκ Κονγκ.

Όλα για τα ψεύτικα

Επίσης γνωστά ως αντίγραφα, τα απομιμήσεις είναι ουσιαστικά απομιμήσεις αντικειμένων σχεδιαστών υψηλής τιμής που πωλούνται σε χαμηλές τιμές.

Οι τσάντες σχεδιαστών, τα παπούτσια, τα ρούχα και τα ρολόγια είναι όλα δημοφιλή αγορά, καθώς και απομιμήσεις iPhones, δισκία και άλλα ηλεκτρονικά. Θα είναι συχνά επισημαίνονται με knockoff ονόματα όπως "Praada" ή "Luis Vutton", ενώ τα πιο αχαλίνωτα απομιμήσεις θα δείξει πραγματικά το πραγματικό όνομα. Πόσο ρεαλιστικοί είναι αυτοί; Εξαρτάται. Μερικοί είναι πειστικοί κροκοδείκτες που θα ξεγελάσουν τον Paris Hilton, άλλοι μοιάζουν σαν να γίνονται από μια τάξη νηπιαγωγείου.

Η ποιότητα είναι γενικά χαμηλή, αν και έχουν βελτιωθεί. Χτυπημένοι μαζί σε λίγες ώρες στο Shenzhen , οι περισσότεροι είναι κατασκευασμένοι από τα φθηνότερα διαθέσιμα υλικά. Συχνά οι τσάντες δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα πράγματά σας χωρίς να σπάσουν τα ράμματα τους και τα ρολόγια θα σταματούσαν να χτυπούν πριν από την ώρα που τα αγόρασατε. Σήμερα, η ποιότητα έχει βελτιωθεί και μπορεί να έχετε κάποια φθορά ενός προϊόντος. Φυσικά, αν αποδειχτεί ότι είναι ένα dud, τότε δεν έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε.

Πού να αγοράσετε ψεύτικα

Προφανώς, δεν υπάρχουν καταστήματα στο Χονγκ Κονγκ τα οποία να πωλούν ψεύτικα αντικείμενα - τουλάχιστον όχι με το φως της ημέρας.

Αντ 'αυτού, οι περισσότερες πωλήσεις βρίσκονται κάτω από το πάγκο ή μέσω πάγκων που πετούν πάνω στην αγορά, που δημιουργήθηκαν για λίγα λεπτά στις καθιερωμένες αγορές, προτού να λειωθούν ξανά. Συνήθως δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα στην εύρεση ψεύτικων αγαθών γύρω από περιοχές της αγοράς, όπως η Αγορά Κυρίων στο Mongkok ή στην Αγορά του Temple Street, όπου θα υπάρχει μια σταθερή σειρά πωλητών που ψιθυρίζουν τα ρολόγια αντιγράφων / τσάντες / παπούτσια στα αυτιά των περιπλανώμενων τουριστών.

Μπορεί να σας ζητηθεί να πάτε σε μια πίσω αίθουσα, λίγο έξω από το δρόμο για να δείτε έναν κατάλογο προϊόντων - ναι, ακόμη και οι bootleggers στο Χονγκ Κονγκ έχουν καταλόγους. Για τα ηλεκτρονικά είδη, το Golden Shopping Arcade είναι το κορυφαίο κυνήγι, αν και οι αστυνομικές επιδρομές έχουν κάνει τα απομιμήσεις πολύ πιο δύσκολο να βρεθούν εδώ.

Η νομιμότητα της αγοράς ψεύτικα

Ναι, είναι, αν και η αστυνομία περνάει μόνο περιοδικές καταστολές. Ο λόγος που πολλοί άνθρωποι συνεχίζουν να αγοράζουν απομιμήσεις στο Χονγκ Κονγκ επειδή η πιθανότητα να πιαστούν είναι απομακρυσμένη και οι ποινές φως. Εάν είστε πιασμένοι από την αστυνομία στο δρόμο ή στο τελωνείο, πιθανότατα θα έχετε κατασχεθεί το προϊόν και θα σας δοθεί ένα χαστούκι στον καρπό. Φυσικά αυτό προϋποθέτει ότι αγοράζετε ένα μόνο ή δύο είδη για προσωπική χρήση, όχι μια βαλίτσα γεμισμένη γεμάτη ψεύτικη τσάντα. Η ποινή για εξαγωγή σε μεγάλη κλίμακα θα είναι πολύ σκληρότερη.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ορισμένες χώρες επιβάλλουν επίσης πρόστιμα στους ταξιδιώτες που επιστρέφουν με πλαστά αγαθά, οπότε μπορεί να αντιμετωπίσετε ποινή στην επιστροφή σας στο σπίτι.

Αξίζει να γνωρίζετε ότι πολλά προϊόντα παράγονται από τριάδες, έτσι ώστε να αγοράσετε αντικείμενα που θα χρηματοδοτήσετε το οργανωμένο έγκλημα. Ο άντρας που αγοράζετε στο δρόμο δεν θα είναι μέλος τριάδας, αλλά πιθανότατα θα ξέρει λίγα κάπου κάτω από τη γραμμή.