Ταξιδιωτικός Οδηγός Λίβερπουλ - Γρήγορα γεγονότα για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη

Ισχυρίστε στη φήμη

Οι Beatles, φυσικά, και οι Mersey Beat μουσικοί της δεκαετίας του 1960 όπως ο Gerry και οι βηματοδότες. Πιο πρόσφατα, ο Elvic Costello, ο Frankie Goes to Hollywood και η Atomic Kitten είναι όλοι οι "Scousers (Liverpudlians).

Σε μια πιο νηφάλια σημείωση, οι πρώιμες περιουσίες του Λίβερπουλ έγιναν στο εμπόριο των σκλάβων, καθιστώντας το ένα μετακινούμενο και σημαντικό μέρος για να επισκεφτεί κανείς για όσους ενδιαφέρονται για αυτή την πτυχή της ιστορίας.

Γρήγορα γεγονότα

Πληθυσμός -

Τοποθεσία -

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του ποταμού Mersey στην βορειοδυτική Αγγλία, περίπου 216 μίλια από το Λονδίνο. Είναι περίπου τρία μίλια πάνω από τον ποταμό από τον κόλπο του Λίβερπουλ, μέρος της Θάλασσας της Ιρλανδίας, και προστατεύεται περαιτέρω από τον ωκεάνιο καιρό από την χερσόνησο γνωστή ως The Wirral.

Κλίμα -

Η προστατευμένη θέση του Λίβερπουλ καθιστά το κλίμα κάπως πιο ήπιο από άλλες βόρειες αγγλικές πόλεις. Τα καλοκαίρια είναι μέτρια ζεστά - σπάνια ζεστά και οι χειμώνες κρύες και υγρές. Η μέση θερμοκρασία χειμώνα είναι 42 ° F αν και μπορεί να πέσει κάτω από το πάγωμα. Μερικές φορές χιονίζει τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

Μεταφορά

Κοντινότερο αεροδρόμιο -

Το Λίβερπουλ εξυπηρετείται από δύο αεροδρόμια:

Κύριοι σταθμοί τρένων -

Ο σταθμός Liverpool Lime Street είναι ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός. Οι τοπικές σιδηροδρομικές υπηρεσίες φθάνουν και αναχωρούν από:

Τοπική μεταφορά -

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Λίβερπουλ

Αφεθείτε στη Beatlemania

Πέντε πιο δροσερά πράγματα που πρέπει να κάνουμε

Το φαγητό και το φαγητό

Περισσότερες χρήσιμες συνδέσεις