Φεστιβάλ τραγουδοποιών του Key West

23ο ετήσιο φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στις 9-13 Μαΐου 2018

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Key West είναι το μεγαλύτερο του είδους του στον κόσμο, προσελκύοντας μουσικούς και λάτρεις της μουσικής από όλο τον κόσμο και προσφέροντας παραστάσεις τραγουδιστή και τραγουδοποιού από τον ήλιο μέχρι τον ήλιο. Η δημοφιλής εκδήλωση περιλαμβάνει περισσότερους από 100 κορυφαίους τραγουδοποιούς, 200 ερμηνευτές και πάνω από 50 συναυλίες σε πέντε μέρες σε περισσότερα από 25 από τις δημοφιλέστερες τρύπες και καυτά σημεία του Key West.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, οι οπαδοί παρουσιάζονται στα πρόσωπα, τις φωνές και τις ιστορίες πίσω από τα τραγούδια που φέρνουν σπάνιες στιγμές "Key West-only", συμπεριλαμβανομένων ανεπίσημων προσαρμογών της υπογραφής του Nashville σε ακουστικές βιτρίνες, ενώ μια συναυλία δρόμου ένα δελεαστικό Mardis Gras αισθάνεται στο μίγμα.

Οι χώροι που φιλοξενούν τους καλλιτέχνες του Φεστιβάλ περιλαμβάνουν τους βασικούς λίθους του Key West της νυχτερινής ψυχαγωγίας, όπως το Margaritaville, το Sloppy Joes, το Πράσινο Παπαγάλο, το Smokin 'Tuna Saloon και πολλά άλλα. Άλλοι χώροι περιλαμβάνουν το ιστορικό Ινστιτούτο San Carlos και το Tropic Cinema, τα οποία συχνά πωλούνται εκ των προτέρων, καθώς και εστιατόρια, θέρετρα, σαλόνια και καφέ στην περιοχή.

Εκείνοι που είναι αρκετά τυχεροί για να χτυπήσουν ένα εισιτήριο ή να συμπιέσουν σε έναν από τους ελεύθερους χώρους κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα ακούσουν τους συνανθρώπους του Chris Young, του τραγουδοποιού-τραγουδοποιού της χώρας που κέρδισε τον τηλεοπτικό διαγωνισμό Nashville Star το 2006. ή, Robert Earl Keen, ο οποίος εισήχθη στην αίθουσα της φήμης του κληρονόμου του Τέξας κληρονομιάς το 2012. Η σύνθεση του 2018 θα ανακοινωθεί πιο κοντά στο φεστιβάλ.

Λεπτομέρειες, πληροφορίες εισιτηρίων και μετάβαση

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Key West πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διάφορους χώρους σε όλο το Key West τον Μάιο κάθε έτους.

Πολλές από τις περισσότερες από 50 παραστάσεις είναι δωρεάν. Οι εισιτήρια για εισιτήρια κυμαίνονται από $ 30 έως $ 49 σε χώρους όπως το Key West Theatre, το θέατρο San Carlos Institute, το Tropic Cinema και το Fury Water Adventures Sunset Sail. Τα έξοδα κάλυψης ισχύουν μερικές φορές. Οι επισκέπτες του φεστιβάλ μπορούν να αγοράσουν ενδύματα, αναμνηστικά, προγράμματα, αφίσες και CD των εκτελεστών.

Το Key West απέχει λιγότερο από τέσσερις ώρες με το αυτοκίνητο από το Μαϊάμι μέσω της Υπερπόντιας Οδού . Η γραφική διαδρομή, γνωστή και ως "εθνική οδός που πηγαίνει στη θάλασσα", εκτείνεται σε 113 μίλια και διασχίζει 42 γέφυρες. Η πρόσβαση στο νησί είναι επίσης διαθέσιμη εποχικά από το Key West Express , ένα ταχύπλοο από το Fort Myers Beach ή το Marco Island.

Εκείνοι που πετούν στο νησί θα προσγειώνονται στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Κιέστ Γουέστ και θα νοικιάσουν ένα αυτοκίνητο ή θα μεταφέρουν ένα λεωφορείο για την επιλογή σας για διανυκτερεύσεις.

Πού να μείνετε και τι να κάνετε

Υπάρχει μια ευρεία ποικιλία καταλυμάτων στο Key West, από ιδιωτικές κατοικίες ή condos σε ξενώνες και ξενοδοχεία. Εάν είστε ομοφυλόφιλος ή λεσβιακός και ψάχνετε για ένα μέρος για να μείνετε, επιλέξτε ένα από αυτά τα gay θέρετρα του Key West και τα ξενοδοχεία που συνιστά ο εμπειρογνώμονας του Gay Travel Travel, Andrew Collins.

Ενώ στο Key West, φροντίστε να δείτε επίσης μερικά από τα αξιοθέατα που μπορεί να προσφέρει η πόλη, όπως το Εθνικό Πάρκο Dry Tortugas, το Ernest Hemmingway House και το νοτιότερο σημείο στις Ηνωμένες Πολιτείες.