Να πάρει ένα Τατουάζ διακοπών της Νέας Ορλεάνης

Πού να πάτε και τι να πάρετε

Είτε σχεδιάζετε να πάρετε ένα τατουάζ για να τιμήσετε τις υπέροχες διακοπές σας είτε απλά εκμεταλλευτείτε το γεγονός ότι έχετε λίγες μέρες μακριά και να πάρετε την τέχνη που ονειρεύεστε εδώ και χρόνια, η Νέα Ορλεάνη είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάρετε ένα τατουάζ. Τα τοπικά καταστήματα είναι εκπληκτικά και διαθέτουν διάφορους διεθνώς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες. Και το πνεύμα της τέχνης που διέρχεται από την ίδια την πόλη προσφέρεται καλά στην ίδια την ιδέα της τέχνης του σώματος, για να μην αναφέρουμε μερικά πιο συγκεκριμένα θέματα και μοτίβα.

Όπως συμβαίνει με οποιοδήποτε τατουάζ, θα θέλετε να επιλέξετε τον καλλιτέχνη και το κατάστημα τατουάζ πολύ προσεκτικά και βεβαιωθείτε ότι είστε σίγουροι για την απόφασή σας. Υπάρχουν πολλές αρθρώσεις χαμηλού βαθμού στα βαριά τουριστικά τμήματα της πόλης που εξυπηρετούν τους ανθρώπους που λαμβάνουν αποφάσεις. Πριν βρεθείτε μπροστά στον πειρασμό να σκοντάψετε σε κάποιο κατάστημα Bourbon Street, κάντε ένα σχέδιο και σκεφτείτε το.

Θέματα και μοτίβα της Νέας Ορλεάνης

Θέλετε το τατουάζ σας να αντικατοπτρίζει την πόλη με συγκεκριμένο τρόπο; Εξετάστε μερικές από αυτές τις ιδέες, πολλές από τις οποίες θα δείτε επανειλημμένα στα χαρτοφυλάκια ορισμένων από τα καταστήματα που αναφέρονται παρακάτω:

Συνιστώμενα καταστήματα τατουάζ New Orleans

Αυτά τα καταστήματα τατουάζ δεν είναι σίγουρα τα μόνα καλά στη Νέα Ορλεάνη και οι καλλιτέχνες περιστασιακά μετακινούνται από το κατάστημα στο κατάστημα, οπότε συνεχίστε να ψάχνετε μέχρι να βρείτε ένα κατάστημα και έναν καλλιτέχνη που αισθάνεστε άνετα. Θα κάνει τα τατουάζ διακοπών σας πολύ πιο αξέχαστα.

Ηλεκτρική Ladyland

610 Γάλλοι
Το πιο δημοφιλές κατάστημα τατουάζ στη Νέα Ορλεάνη είναι το Electric Ladyland, το οποίο χτυπά στη μέση της γαλλικής οδού στη συνοικία Faubourg Marigny, δίπλα στη γαλλική συνοικία. Το Electric Ladyland είναι από το 1991 και έχει κερδίσει σταθερά σχεδόν κάθε τοπικό βραβείο για τα "Καλύτερα τατουάζ" που μπορεί να θυμηθεί ο καθένας, συμπεριλαμβανομένης της δημοφιλούς ετήσιας δημοσκόπησης Gambit Weekly Readers 'Poll, στην οποία το βραβείο πήρε πάνω από δώδεκα φορές.

Οι ηλεκτρικοί καλλιτέχνες της Ladyland έχουν τατουάζ διασημότητες τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο, με τις καλύτερες στιγμές συμπεριλαμβανομένης μιας τρομπέτας στο βραχίονα του μουσικού γενεθλίων Kermit Ruffins και χαμηλών σημείων (ή ήταν;) συμπεριλαμβανομένου του ονόματος "Angelina" στον Billy Bob Thornton, λίγο πριν το συγκεκριμένο τρένο από τις ράγες.

Η εξαιρετική φήμη του ηλεκτρικού Ladyland έρχεται σε μια τιμή, με ένα ελαφρώς υψηλότερο κόστος ανά τατουάζ από άλλα μέρη της πόλης και θα θελήσετε να κάνετε μια κράτηση ενός από τους καλλιτέχνες που απευθύνεται σε εσάς - τα χαρτοφυλάκια μπορούν να προβληθούν στο ηλεκτρικό Ιστοσελίδα Ladyland. Το κατάστημα κάνει επίσης piercings.

Τατουάζ ματιών καραμέλα

1578 Magazine St.
Βρίσκεται ακριβώς στην οδό Magazine στην περιοχή Garden, αυτό το καθαρό και φιλικό μικρό κατάστημα διαθέτει μερικούς από τους πιο εντυπωσιακούς καλλιτέχνες τατουάζ της Νέας Ορλεάνης, οι οποίοι κάνουν τα πάντα, από τη δουλειά μεγάλης κλίμακας έως τα είδη μικρών κομματιών που πιθανόν να επιλέξετε ως παραθεριστής. Οι ώρες του Eye Candy είναι ημι-κανονικές, αλλά είναι καλύτερο να κάνετε ένα ραντεβού εκ των προτέρων. Περιηγηθείτε στα πανέμορφα χαρτοφυλάκια της ιστοσελίδας Eye Candy Tattoo για να σας βοηθήσει να εμπνευστείτε.

Τατουάζ Uptown

575 South Carrollton Ave.


Μια δημοφιλής επιλογή για φοιτητές στο κοντινό Tulane και Loyola και σε βολική τοποθεσία κοντά στο τραμ του St. Charles , τα τατουάζ Uptown είναι πεντακάθαρα και οι άνθρωποι που εργάζονται εκεί είναι περίφημα χαρούμενοι - είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάτε αν είστε πρώτος χρόνος . Ο ιδιοκτήτης Dave Noellert είναι επίσης γνωστός ως πλοίαρχος της κάλυψης, οπότε αν έχετε ένα άσχημο παλιό κομμάτι που μισείτε ή, χειρότερα, το όνομα μιας παλιάς φλόγας που θα θέλατε να καλύπτεται, θα έρθετε σε επαφή και θα δείτε αν αυτός (ή κάποιος από τους καλλιτέχνες του) μπορεί να κάνει αυτό να συμβαίνει όταν βρίσκεστε στην πόλη. Οι περιπάτους είναι ευπρόσδεκτοι, αλλά οι ραντεβού είναι πάντα μια καλή ιδέα. Εκτεταμένα χαρτοφυλάκια είναι διαθέσιμα για περιήγηση στην ιστοσελίδα Uptown Tattoos.

Τατουάζ Voodoux μεσαίας πόλης

140 N. Carrollton Ave.
Αυτό το μεγάλο κατάστημα στο Mid-City είναι γνωστό για τη μεγάλη και ποικιλόμορφη ομάδα καλλιτεχνών του. Καλά φωτισμένο και καθαρό, είναι σίγουρα ένα ασφαλές μέρος για να αποκτήσετε νέα τέχνη και με το μεγάλο του πλήρωμα (το οποίο περιλαμβάνει διάτρηση), υπάρχει πάντα κάποιος που διαθέτει το τέλειο καλλιτεχνικό ύφος για να ταιριάζει με το γούστο σας ή που ειδικεύεται ακριβώς σε αυτό που ψάχνετε. Οι περιπάτους είναι σε μεγάλο βαθμό διαθέσιμες, αλλά συνιστώνται ραντεβού και απαιτούνται καταθέσεις για συναντήσεις. Μπορείτε να δείτε χαρτοφυλάκια και να κλείσετε ραντεβού στο διαδικτυακό τόπο Voodoux Tattoos της Mid-City.