Οδός Γάλλων στη Νέα Ορλεάνη

Προορισμός των μυστικών ντόπιων

Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη λεωφόρο Esplanade, όπου η γαλλική συνοικία συναντά το Marigny, είναι ένα μικρό γνωστό θύλακα μουσικών συλλόγων, μπαρ και εστιατορίων. Όταν λέω ελάχιστα γνωστά μιλώ για τους πολλούς επισκέπτες που έρχονται στην πόλη. Οι ντόπιοι γνωρίζουν πολύ καλά την περιοχή. Τα πέντε και εξακόσια μπλοκ των Γάλλων είναι ένας κόσμος που αφαιρείται από τη γαλλική συνοικία . Το συναίσθημα μοιάζει πολύ με μια τυπική παλιά γειτονιά της Νέας Ορλεάνης, αλλά η δράση συνεχίζεται στις μικρές ώρες του πρωινού και μπορείτε να απολαύσετε τον εαυτό σας κάθε βράδυ της εβδομάδας, συμπεριλαμβανομένης της συνήθως νεκράς Δευτέρας.

Η μουσική είναι ποικίλη και μπορείτε πάντα να βρείτε κάτι που θα σας ευχαριστήσει. Μπορείτε να επιλέξετε Jazz, Blues, Λατινικά, Reggae ή σχεδόν οποιοδήποτε άλλο είδος μουσικής που όλοι παίζονται ζωντανά μόνο για εσάς.

Οδός ζωντανών μουσικών συλλόγων

Η γαλλική οδό, με τη ντουζίνα μουσική της λέσχη προσφέρει την υψηλότερη συγκέντρωση ζωντανών μουσικών χώρων εκτός του Quarter. Κατά ειρωνικό τρόπο, δεν θα γνωρίζατε ακόμη την ύπαρξή του εκτός αν κάποιος σας το είπε γι 'αυτό. Ένα πράγμα για σίγουρο, μόλις το ανακαλύψετε, θα θελήσετε να επιστρέψετε για περισσότερα. Ω, και παρεμπιπτόντως, η είσοδος στα περισσότερα κλαμπ είναι δωρεάν και η τιμή ενός ποτού είναι πιο λογική.

Τα Καλύτερα Κλαμπ

Εστιατόρια και πολλά άλλα

Αν θέλετε να γευματίσετε τη νύχτα σας, υπάρχουν πολλά εστιατόρια που προσφέρουν το πλήθος της νύχτας. Δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε ότι μπορείτε να πιείτε πάρα πολύ και να μην είστε σε θέση να οδηγήσετε. Τα ταξί περιπολούν συνεχώς την περιοχή κατά τις ώρες αιχμής.

Τα καλύτερα εστιατόρια