Φεστιβάλ γαλλικού φεστιβάλ-γαλλικού τριμήνου στη Νέα Ορλεάνη

Τι:

Το Γαλλικό Φεστιβάλ Quarter είναι ένα ελεύθερο τετραήμερο πάρτι στη γαλλική συνοικία τον Απρίλιο . Είναι το μεγαλύτερο δωρεάν μουσικό φεστιβάλ στο Νότο και υπάρχει πάντα μεγάλη μουσική και εξαιρετικό φαγητό σε ένα ιστορικό περιβάλλον. Υπάρχει μουσική στους δρόμους, στις όχθες του ποταμού Μισισιπή, μια περιοχή για παιδιά στο Riverfront δίπλα στο Ενυδρείο της Αμερικής και το μεγαλύτερο brunch τζαζ στον κόσμο με αρκετές αίθουσες για φαγητό.

Ήταν το καλύτερο μυστικό της περιοχής, αλλά η λέξη είναι έξω και πολλοί άνθρωποι από όλο τον κόσμο έρχονται για να απολαύσουν το φεστιβάλ μαζί μας.

Τροφή:

Υπάρχουν αρκετοί χώροι για φαγητό. Η πλατεία Jackson Square είναι γεμάτη με καμπίνες τροφίμων από τα πάντα, από τα ζυμαρικά καραβίδας έως τα αλλαντικά. Υπάρχει επίσης μια σειρά από καμπίνες τροφίμων στο Woldenberg Park . Στο άλλο άκρο της γαλλικής συνοικίας κοντά στο παλιό νομισματοκοπείο των ΗΠΑ υπάρχει ακόμη περισσότερη τροφή. Εδώ είναι τα αγαπημένα μου επιλογές φαγητού και ποτού.

ΜΟΥΣΙΚΗ:

Στο Woldenberg Park, στις οδούς Royal και Bourbon και στο παλιό νομισματοκοπείο στην άκρη της γαλλικής συνοικίας, έχουν δημιουργηθεί συνολικά 21 στάδια. Ένα από τα στάδια είναι εσωτερικά. Είναι ένα Cabaret Stage στο όμορφα ανακαινισμένο Carousel Bar στο Hotel Monteleone. Η μουσική κυμαίνεται από χώρα σε Zydeco σε κλασικό με τζαζ.

Για τα παιδιά:

Στο Ενυδρείο της Αμερικής Plaza υπάρχει μια περιοχή μόνο για παιδιά με ζωγραφική προσώπου, καπέλο και μια ευκαιρία να παίξετε σε μια μπάντα τζαζ.

Υπάρχει ένας ειδικός χώρος για παιδιά που έχουν συσταθεί στο Audubon Aquarium Riverfront Plaza. Η αγκυροβόληση στην πρωτεύουσα των παιδιών είναι μια σκηνή παιδικών επιδόσεων με ζωντανή μουσική. Τα χέρια σε έργα όπως η παραγωγή καπέλων και η αναπαραγωγή σε μια ομάδα τζαζ διασκέδαζαν τα παιδιά και τις οικογένειες. Υπάρχουν και άλλα διασκεδαστικά γεγονότα για όλη την οικογένεια.

Ένα από τα καλύτερα είναι μια επίσκεψη στο σπίτι Hermann-Grima που βρίσκεται στην οδό St. Louis Street 820 το Σάββατο και την Κυριακή. Σημαντικά τοπικά μουσεία θα προσφέρουν συναρπαστικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες. Επιπλέον, οι νέοι επισκέπτες θα μάθουν πώς να χυμώσουν το βούτυρο, να τείνουν στον κήπο και πολλά άλλα.

Τα πυροτεχνήματα:

Υπάρχει μια θαυμάσια έκθεση πυροτεχνημάτων πάνω από τον ποταμό Μισισιπή το βράδυ του Σαββάτου του Φεστιβάλ στις 9 μ.μ.

Πώς να πάτε εκεί:

Το λεωφορείο δεύτερης γραμμής θα λειτουργεί από Παρασκευή έως Κυριακή από την κεντρική επιχειρηματική περιοχή (πάρκο και βόλτα από το O'Keefe, μεταξύ Poydras και Canal). Πάρκο σε ένα χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων συνολικής αξίας $ 10, γκαράζ και πολλά. Το λεωφορείο μετ 'επιστροφής είναι σε κλιματιζόμενα λεωφορεία Hotard. Από τη στιγμή που το Second Line Shuttle χρηματοδοτείται από την Capital One Bank, πριν από το φεστιβάλ μπορείτε να σταματήσετε από οποιαδήποτε Capital One Bank για να παραλάβετε το δωρεάν Q-Pass για επιτόπια μεταφορά με λεωφορείο και εκπτώσεις σε επίσημα εμπορεύματα του φεστιβάλ.

Άλλες επιλογές είναι τα λεωφορεία Streetcar ή τοπικά λεωφορεία RTA που επισκέπτονται αυτήν την ιστοσελίδα για δρομολόγια και δρομολόγια. Περάστε το ποδήλατό σας (το πάρκινγκ ποδηλάτων είναι διαθέσιμο στην είσοδο του Bienville Street στο Riverfront)

Που να μείνω:

Ανακαλύψτε τα καλύτερα μέρη για να διαμείνετε στο Φεστιβάλ Γαλλικού Τριμεριού στη Νέα Ορλεάνη.

Ειδικά γεγονότα:

Εκτός από όλη τη μουσική και το φαγητό, το γαλλικό φεστιβάλ Quarter έχει πολλές ειδικές εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια.

Από τον καλλιτέχνη στους δρόμους μέχρι τις εκδρομές στην αυλή σε ειδικές οδηγίες για τα παιδιά για το πώς να παίξει το Jazz, το γαλλικό φεστιβάλ Quarter στη Νέα Ορλεάνη είναι ένα εξαιρετικό γεγονός.