Δωρεάν διανυκτερεύσεις και περισσότερα στα ξενοδοχεία και θέρετρα της Χαβάης

Μεγάλη εξοικονόμηση για το καλοκαίρι και την πτώση του 2015

Όταν οι αφίξεις επισκεπτών πέφτουν, τα ξενοδοχεία και τα θέρετρα της Χαβάης προσφέρουν περισσότερες και καλύτερες προσφορές. Όσο πιο κοντά πλησιάζετε στην ημερομηνία αναχώρησής σας, οι περισσότερες συμφωνίες που πιθανόν να βρείτε. Λάβετε υπόψη ότι τα ξενοδοχεία και τα θέρετρα έχουν ένα μόνο στόχο και ένα μόνο στόχο. Γεμίστε τα δωμάτια.

Σχεδόν όλα τα μεγάλα ξενοδοχεία και θέρετρα στη Χαβάη προσφέρουν δωρεάν διανυκτερεύσεις. Ορισμένα προσφέρουν δύο δωρεάν διανυκτερεύσεις. Αυτό σημαίνει ότι εάν κάνετε κράτηση για μια ελάχιστη διανυκτέρευση, θα έχετε δωρεάν μία ή δύο επιπλέον διανυκτερεύσεις.

Ορισμένα ξενοδοχεία και θέρετρα προσφέρουν επίσης επιπλέον δωρεάν, όπως δωρεάν πρωινό ή τραπεζαρία, τα παιδιά τρώνε δωρεάν, δωρεάν ενοικίαση αυτοκινήτου και δωρεάν πάρκινγκ.

Αυτά μπορούν γρήγορα να προσθέσουν έως εκατοντάδες δολάρια εξοικονόμησης.

Ακολουθούν μερικές συνδέσεις με τις πολυάριθμες προσφορές και τα πακέτα που προσφέρονται για το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2015:

Προσφορές Kaua'i και Maui

Το Grand Hyatt Kaua'i Resort & Spa και το Hyatt Regency Maui Resort & Spa διαθέτουν διάφορες συναρπαστικές προσφορές για το υπόλοιπο 2015.

Το Ka'anapali Beach Hotel διαθέτει πολλές προσφορές για το υπόλοιπο 2015 ξεκινώντας από $ 1.287 για ένα πακέτο "Best of the Beach" με τέσσερις νύχτες που περιλαμβάνει πολλές ανέσεις, όπως ενοικίαση αυτοκινήτου, καθημερινό πρωινό σε μπουφέ για δύο και ένα γεύμα για δύο στην πισίνα Tiki Grill.

Oahu Προσφορές

Το Halekulani έχει περισσότερα πακέτα και ξεχωριστά από ό, τι έχω δει ποτέ από αυτό το εικονικό ξενοδοχείο. Περιλαμβάνεται σε πολλά από αυτά τα πακέτα είναι δωρεάν υποδοχή καλωσορίσματος, δωρεάν πρόσβαση WiFI και είσοδος σε μερικές από τις κορυφαίες τέχνες και πολιτιστικούς χώρους του νησιού, όπως το Παλάτι Iolani, το Μουσείο Επισκόπου, την Ακαδημία Καλών Τεχνών της Χονολουλού, το Σύγχρονο Μουσείο και τις συναυλίες της Συμφωνικής Χονολουλού.

Το Kahala Hotel & Resort διαθέτει μια σειρά από εκπτώσεις, συμπεριλαμβανομένης της προσφοράς "Suite Chic", που δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να χαλαρώσουν στις πρόσφατα ανασχεδιασμένες σουίτες The Kahala με εξοικονόμηση 30%. Κάντε κράτηση 60 ημερών μπροστά και μπορείτε να εξοικονομήσετε 45%.

Αυτά είναι απλά η "άκρη του παγόβουνου", ωστόσο. Πολλά μικρότερα ή / και ανεξάρτητα ξενοδοχεία σε όλα τα νησιά προσφέρουν παρόμοιες προσφορές.

Περισσότερα άρθρα σε αυτή τη σειρά

Μέρος 2 - Ξενοδοχεία Condo προσφέρουν επισκέπτες της Χαβάης προσιτές εναλλακτικές λύσεις

Μέρος 3 - Φτηνές τρώει στη Χαβάη

Μέρος 4 - Εξοικονόμηση χρημάτων για το αλκοόλ και άλλα υγρά αναψυκτικά στη Χαβάη

Μέρος 5 - Ενοικίαση αυτοκινήτου στη Χαβάη

Μέρος 6 - Χρησιμοποιώντας τα μακρινά σας μίλια για ταξίδια στη Χαβάη

Μέρος 7 - Η κράτηση των δραστηριοτήτων σας μπροστά μπορεί να σώσει πολλά χρήματα

Μέρος 8 - Δωρεάν στη Χαβάη