Πότε είναι το Break Spring στη Χαβάη; Ημερομηνίες για το 2018

Εισαγωγή Ημερομηνίες Spring Break για κάθε κολέγιο στη Χαβάη

Η Χαβάη είναι ένας δημοφιλής προορισμός για ελαφρύ διάλειμμα για ανθρώπους από όλο τον κόσμο, αλλά γνωρίζοντας πότε τα τοπικά κολέγια και πανεπιστήμια αφήνουν τους μαθητές τους έξω για διακοπές μπορεί να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε το ταξίδι σας σε αυτό το νησιωτικό κράτος.

Είτε σχεδιάζετε ένα ταξίδι στη Χαβάη και θέλετε να ελέγξετε πότε οι ντόπιοι θα είναι σε πλήρη ισχύ (για να αποφύγετε ή να συμμετέχετε στο πλήθος) ή πηγαίνετε στο κολέγιο στη Χαβάη και θέλετε να μάθετε τις δικές σας ημερομηνίες διακοπών, να είστε προετοιμασμένοι για την εαρινή διακοπή βιασύνη με τον έλεγχο των ακαδημαϊκών ημερολογίων για κάθε σχολείο στο κράτος.

Το 2018, η πλειοψηφία των σχολών της Χαβάης έχει διάλειμμα άνοιξης σε όλη τη διάρκεια του Μαρτίου, όπως και οι περισσότερες άλλες περιοχές στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά κάποια κολέγια δεν έχουν ένα παραδοσιακό διάλειμμα άνοιξη και αντί να έχουν ένα διάλειμμα μεταξύ χειμώνα / άνοιξη και καλοκαιρινά εξάμηνα στα τέλη Απριλίου . Βεβαιωθείτε ότι έχετε διασταυρωμένη αναφορά με τα ημερολόγιά σας για κολέγια αν ψάχνετε για συγκεκριμένες ημερομηνίες για ένα κολέγιο και όχι για ένα πάρκο. Οι ημερομηνίες μπορούν να αλλάξουν αλλά, ως επί το πλείστον, θα είναι σωστές.

Εαρινές διακοπές διάρκειας το 2018

Παρόλο που όλες οι τάξεις αναστέλλονται κατά τις ημερομηνίες που αναφέρονται παρακάτω, ορισμένα γραφεία σχολείων ενδέχεται να είναι ακόμη ανοιχτά σε αυτά τα κολέγια και πανεπιστήμια της Χαβάης. Ελέγξτε το πλήρες ακαδημαϊκό ημερολόγιο από το γραφείο του γραμματέα κάθε σχολείου για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με άλλες σχολικές διακοπές, ώρες λειτουργίας του γραφείου και κλείσιμο.

Σημειώστε ότι κάποια πανεπιστήμια και κολέγια δεν έχουν ένα διάλειμμα για άνοιξη καθώς λειτουργούν σε ένα τριμηνιαίο αντί για δύο εξάμηνο πρόγραμμα. Αντ 'αυτού, αυτά τα πανεπιστήμια λαμβάνουν μικρότερα διαλείμματα πιο συχνά καθ' όλη τη διάρκεια του έτους και ένα σύντομο διάλειμμα πέντε ημερών μεταξύ κάθε τριμήνου.

Τι να κάνετε στη Χαβάη για Spring Break

Ενώ θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να εξοικονομήσετε λίγα δολάρια σε ένα ταξίδι σε έναν φτηνό προορισμό διακοπών άνοιξη ή φιγούρα σε ένα ταξίδι σε έναν από τους 10 πιο καυτούς αμερικανικούς προορισμούς διακοπών άνοιξη , Χαβάη έχει πολλά να κάνει στα νησιά για τις διακοπές σας.

Είτε θέλετε να περάσετε μια μέρα πεζοπορία ένα από τα ενεργά ηφαίστεια στο νησί, να σερφάρετε στον όμορφο ωκεανό που το περιβάλλει ή να πετάξετε στην παραλία, υπάρχουν τόνοι δωρεάν πράγματα να κάνετε στη Χαβάη κατά τη διάρκεια της άνοιξης.

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, υπάρχουν επίσης πολλά φεστιβάλ και ετήσια γεγονότα που έρχονται στα νησιά για να γιορτάσουν την άνοιξη. το Φεστιβάλ Χονολουλού, το διεθνές μουσικό φεστιβάλ Χαβάης και το Φεστιβάλ Kona Brewer's πραγματοποιούνται το Μάρτιο, ενώ το Φεστιβάλ Μονάρχου Merrie πραγματοποιείται τον Απρίλιο.

Δεν έχει σημασία πού αποφασίζετε να πάτε για τις διακοπές σας, θυμηθείτε να παραμείνετε ασφαλείς κατά τη διάρκεια της άνοιξης με το σχεδιασμό μπροστά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει σε επικίνδυνα τμήματα πόλεων εάν ταξιδεύετε σε έναν νέο προορισμό και δημιουργείτε αντίγραφα σημαντικών εγγράφων όπως τα στοιχεία αναγνώρισης και το διαβατήριό σας σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής.