Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα για τα ποτά στη Χαβάη

Μπορείτε ακόμα να απολαύσετε κοκτέιλ υπογραφής χωρίς να σπάσετε την τράπεζα

Εάν σχεδιάζετε να πάτε στη Χαβάη, πιθανότατα θα θελήσετε να δοκιμάσετε ένα πιο tai ή μπλε κοκτέιλ της Χαβάης. Εάν βρίσκεστε σε ένα μέρος που το κάνει σωστά και βλέπετε το τσέπη σας, τότε πιθανότατα δεν θα σας αρέσει το $ 10 έως $ 35 χρέωση (συνήθως ένα ποτό για δύο άτομα) που έρχεται μαζί του.

Ακόμα κι αν το μόνο που θέλετε είναι ένα ποτήρι κρασί πριν από το δείπνο, μπορεί ακόμα να σας κοστίσει $ 8 έως $ 15 ένα ποτήρι στα περισσότερα μπαρ και ξενοδοχεία και θέρετρα.

Εάν είστε κάποιος που απολαμβάνει μερικά ποτά εδώ και εκεί και εσείς είστε σε προϋπολογισμό , μπορείτε να βρείτε με γρήγορη σειρά ότι θα έχετε εξαντλήσει τον προϋπολογισμό σας. Μη φοβάσαι. Έχετε μια εναλλακτική λύση.

Τα κόστη προστίθενται γρήγορα

Τα δολάρια προσθέτουν γρήγορα, αν αρχίσετε να τρέχετε μια συμφωνία για τα ποτά σας ανά ημέρα. Εάν το μέσο κόστος για ένα ποτό είναι $ 10 και εάν εσείς και ο / η σύζυγός σας ή κάποιος ειδικός έχετε ένα ποτό στο μεσημεριανό γεύμα και ένα ποτό στο δείπνο κάθε μέρα για μια εβδομάδα, τα έξοδα αυτά φτάνουν γρήγορα μέχρι και $ 280 την εβδομάδα. Αυτό δεν περιλαμβάνει συμβουλές. Και, αυτό δεν περιλαμβάνει μια βραδιά στην πόλη με περισσότερα από ένα ποτά που σχεδιάζονται (ή δεν προγραμματίζονται) για τη νύχτα.

Πολλά ξενοδοχεία, θέρετρα και τοπικά καταστήματα έχουν ευχάριστες ώρες όπου τα έξοδα για το ποτό (συνήθως μπύρα) είναι σημαντικά χαμηλότερα από ό, τι άλλες φορές.

Δεν είναι μόνο το αλκοόλ που είναι ακριβό στη Χαβάη. Το εμφιαλωμένο νερό, ο χυμός και η σόδα μπορούν επίσης να προκαλέσουν σοβαρή εξασθένιση στον προϋπολογισμό των διακοπών σας.

Μην αγγίζετε τη μίνι-μπάρα

Αν προσπαθείτε να είστε ευπρόσδεκτοι για τον προϋπολογισμό, τότε μην πάτε κοντά στα μίνι μπαρ του ξενοδοχείου. Τα μικρά ψυγεία στο δωμάτιο είναι συνήθως εφοδιασμένα με μίνι μπουκάλια υγρών και αναμικτών. Μην τους αγγίζετε. Οι τιμές είναι αστρονομικές.

Ευτυχώς, όλο και περισσότερα από τα ξενοδοχεία και τα θέρετρα πηγαίνουν στη διαδρομή να παρέχουν ένα μικρό κενό ψυγείο στο δωμάτιο, αντί για ένα ψυγείο.

Το Ritz-Carlton στο Kapalua έχει πάει αυτή τη διαδρομή, δεν θα είναι πολύ καιρό πριν τα περισσότερα θέρετρα θα ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

ABC Stores, Whalers Γενικά καταστήματα και άλλα

Το καλύτερο στοίχημά σας για να παραμείνετε στον προϋπολογισμό είναι να βρείτε ένα ABC Store, το Whalers General Store ή ένα σούπερ μάρκετ. Υπάρχουν 37 καταστήματα ABC σε ακτίνα 1 μιλίου από την Waikiki. Μπορείτε να αγοράσετε ένα μπουκάλι λικέρ, κρασί, μπύρα και μίξερ με λογικό κόστος σε αυτά τα καταστήματα. Για παράδειγμα, ένα μπουκάλι κρασί είναι κατά μέσο όρο $ 10.

Επίσης, τα περισσότερα από τα καταστήματα πωλούν προ-φτιαγμένα μπουκάλια δημοφιλών τροπικών ποτών ή μπουκάλια του ποτού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε το δικό σας mai tai, pina colada ή μπλε Χαβάη. Πάρτε το πίσω στην αίθουσα του ξενοδοχείου σας, αρπάξτε λίγο πάγο, ρίξτε, και απολαύστε από Lanai δωμάτιο του ξενοδοχείου σας.

Ενώ βρίσκεστε στο αγαπημένο σας μπαρ ή εστιατόριο στο ξενοδοχείο και παίρνετε ένα ποτό που σας αρέσει πολύ - μην είστε ντροπαλός - πηγαίνετε στον μπάρμαν και ζητάτε τη συνταγή. Αντικαταστήστε το ξανά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας. Η ειδική συνταγή του μπάρμαν είναι ένα ωραίο σουβενίρ για το σπίτι.

Δεδομένου ότι βρίσκεστε στη Χαβάη, δοκιμάστε ένα από τα ωραία χαβανέζικα κρασιά. Το οινοποιείο Maui στο 'Ulupalakua Ranch μπουκάλια Maui Splash! , το οποίο είναι ένα ελαφρύ και φρουτώδες κρασί φτιαγμένο από ανανά και φρούτα πάθους. Το Maui Blanc είναι ένα μαλακό, ημι-ξηρό κρασί φτιαγμένο από το χυμό των ανανάδων Maui.

Νερό και σόδα

Τα καταστήματα ABC πωλούν ένα μεγάλο μπουκάλι νερό για $ 1 ή κάτι τέτοιο. Πάρτε ένα ζευγάρι για να έχετε για περιπέτειες περιηγήσεις σας. Επίσης, το κόστος σόδας είναι λογικό και συγκρίσιμο με αυτό που θα πληρώσατε σε ένα 7-Eleven ή Wawa πίσω στη γενέτειρά σας.