Πού να πιείτε μια μπύρα σε εξωτερικούς χώρους στο Λας Βέγκας

Μπαρ με υπαίθρια καθίσματα στο Λας Βέγκας

Είναι ένα γνωστό γεγονός, αν βγείτε έξω και η μπύρα σας θα δοκιμάσει καλύτερα. Έτσι, βάλτε το μενού κοκτέιλ και απλά παραγγείλετε μια παγωμένη μπύρα σε ένα αίθριο στο Λας Βέγκας. Στην πραγματικότητα, γιατί να μην πάμε ακόμα περισσότερο και να παραγγείλουμε μια απλή μπύρα; Ξέρετε, ένα αναζωογονητικό ποτό που δεν χρειάζεται να είναι ζυθοποιία ή βιοτεχνία ή ακόμα και μια φανταχτερή ετικέτα. Απλά πιείτε μια μπύρα στο Λας Βέγκας.

Εδώ είναι 6 μέρη όπου μπορείτε να πιείτε μια μπύρα έξω στο Λας Βέγκας (Και ένα μέρος που έχει μεγάλη κοκτέιλ και φανταχτερή μπύρες)

Beerhaus στο Πάρκο Λας Βέγκας

Οι υποψήφιοι που πιάνουν δωρεάν ποτάμια συρρέουν στο Beerhaus με τους φίλους τους για να "παίξουν για ποτά" και να προκαλέσουν την ομάδα στα παιχνίδια του foosball, του ping pong, του γιγαντιαίου Jenga και να συνδέσουν τέσσερα. Η εσωτερική / εξωτερική αίσθηση του Beerhaus στο πάρκο Las Vegas αισθάνεται πολύ σαν ένα πραγματικό κήπο μπύρας με πάγκους, μπίρα και μια συναρπαστική σκηνή. Οι επιλογές φαγητού κυμαίνονται από τα λουκάνικα και τα λαχανικά έως τα απλά κουλουράκια και τις σαλάτες.
Ανοιχτό καθημερινά στις 11 το πρωί. (702)692-BEER

Καλωδιακή κουζίνα Pizza στο πάρκο Las Vegas

Μπορείτε να φανταστείτε λέγοντας στους φίλους σας ότι είχατε μια μπύρα στην California Pizza Kitchen; Ναι, το αίθριο αξίζει να βρείτε μια θέση και έχουν αρκετή μπύρα και πίτσα για να μαλακώσει την ιστορία πίσω στο σπίτι. Η πίτσα είναι καλύτερη από ό, τι θυμάστε και το αίθριο σας δίνει μια θέα στους υπέροχους ανθρώπους που βλέπουν στο The Park Vegas. Αυτό είναι ένα τέλειο σημείο, αν είστε στο δρόμο σας προς το T-Mobile Arena.
Ανοιχτό καθημερινά 10:30 π.μ. - 12 π.μ. (702) 749-0180

Εννέα πρόστιμοι Ιρλανδοί στη Νέα Υόρκη - Ξενοδοχείο και Καζίνο στη Νέα Υόρκη

Σταματήστε για ένα ιρλανδικό πάρτι, καθώς θα παραγγείλετε μια μπύρα και σύντομα θα διαπιστώσετε ότι ένα απόγευμα έχει εξαφανιστεί και σκεφτείτε σθεναρά την ένταξη σε μια ιρλανδική μπάντα ενός μαθήματος ιρλανδικής μάθησης. Η ευτυχισμένη ώρα των εννέα εκλεκτών Ιρλανδών είναι ζωντανή από τις 2 μ.μ. έως τις 5 μ.μ. και το μπαρ είναι ανοιχτό μέχρι τις 2 το πρωί.

Μέσα στην ψυχαγωγία είναι δυνατός και τραχύς. Εκτός από τις απόψεις, το μπαρ, ο καθαρός αέρας συνδυάζονται για ένα πάρτι στην αίθριο. Έχουν ιρλανδική μπύρα και σερβίρουν ιρλανδικά φαγητά.

Καθημερινά 11 π.μ. - 2 π.μ. (866) 815-4365

Margaritaville στο Flamingo του Λας Βέγκας

Δύο μπάρες παίζουν ρόλο στις υπαίθριες περιπέτειες πίνοντας μπύρα στο Flamingo Las Vegas . Το Margaritaville θα κρατήσει τους Parrot Heads ευτυχείς όταν θέλουν φαγητό με τα ποτά τους. Διαθέτουν υπαίθρια καθίσματα με θέα στο LINQ και ένα μπαρ με στάση μόνο με μια σιδηροδρομική γραμμή με θέα στη λωρίδα. Το 5'Oclock Somewhere Bar έχει αρκετό χώρο για να καθίσει και ένα ευρύχωρο χώρο που έχει θέα στη λωρίδα Las Vegas. Νιώθει παραθαλάσσια ακόμη και χωρίς άμμο. Έχετε ένα Landshark Lager και τραγουδάτε δυνατά στη μουσική του Jimmy Buffet.

5'Oclock Κάπου. Ανοιχτό καθημερινά 8 π.μ.-12πμ (702) 733-3302
Flamingo Λας Βέγκας. Ανοιχτό καθημερινά 10 am-am (702) 733-3111

AmeriCAN στο LINQ

Πιείτε τη μπύρα σας από ένα κουτάκι στο αίθριο δίπλα στο πλήθος στο The LINQ . Η ενέργεια του Λας Βέγκας είναι σε πλήρη ισχύ στη σκιά του High Roller. Το ameriCAN διαθέτει μια λίστα με κονσερβοποιημένες μπύρες από κάθε κράτος, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε από τουλάχιστον 50 διαφορετικές επιλογές.
Ανοιχτό Καθημερινό μεσημέρι - 12 π.μ. (702) 331-5600

Oak και Ivy στο Downtown Container Park

Ναι, σερβίρουν μπύρα που μπορείτε να απολαύσετε σε εξωτερικούς χώρους, αλλά νιώθω σαν να σας πω ότι το Oak & Ivy έχει ουίσκι και μερικά πολύ καλά κοκτέιλ με βαρέλι.

Η αυλή έχει θέα στο Downtown Container Park και εάν υπάρχει μια μουσική πράξη στη σκηνή, μπορείτε να ακούσετε τη μουσική, αλλά να χαλαρώσετε με ένα καλό ποτό. Η μπύρα είναι καλύτερη από ότι θα έχετε σε κάποια από τα άλλα σημεία της λίστας αλλά αξίζει την εμπειρία.
Downtown Container Park. Ανοιχτό καθημερινά μέχρι τις 11 μ.μ.