Ο αθλητισμός - Michelin-Star Pub σε μια αλατισμένη παραθαλάσσια ρύθμιση

Ο αστέρας του Michelin στο Seasalter, κοντά στο Whitstable, είναι ένα μάθημα σε ό, τι λέει η λέξη gastropub.

Αυτή η παμπ, με ιστορία που χρονολογείται από το 1642, φαίνεται ότι βρίσκεται στην άκρη του κόσμου στα αλμυρά έλη του ποταμού Τάμεση. Και αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι σημαίνει πραγματικά ο μεγαλοπρεπής τίτλος του gastropub, είναι κάτι περισσότερο από αξίζει να καταβάλλετε προσπάθεια για να το βρείτε αυτό έξω από τον τόπο τρόπο για να ανακαλύψετε μόνοι σας.

Ο αθλητής, ένας βραβευμένος με το Michelin παράγων του είδους, έχει ένα μενού που δημιουργεί πλούσιες επιλογές για τις παμπ - ψητή κοιλιά χοιρινού κρέατος, τραγανή πάπια, μύδια και μπαχαρικά, τοπικά οστρακόδερμα και έτοιμα στρειδιά (σε εποχή), σε υψηλό επίπεδο βελτίωσης που παραμένουν στην πιο άνετη ζώνη των επισκεπτών. Δεν υπάρχει πλάκα ζωγραφικής "cheffy".

Μια ιστορική παράδοση

Οι Locavores σημειώνουν: ο σεφ εκπαιδευμένος και συνιδιοκτήτης Stephen Harris δημιούργησε το μενού του από τοπικά διαθέσιμα υλικά. Σχεδόν όλες οι πρώτες ύλες του Αθλητή προέρχονται από γειτονικές εκμεταλλεύσεις. Στην πραγματικότητα, το βόειο κρέας, το αρνί και το χοιρινό παχύρρευστο σε χόρτο αλατιού σε ένα αγρόκτημα Seasalter με θέα τον αθλητή. Τα ψάρια και τα οστρακοειδή εκφορτώνονται από την εκβολή του ποταμού Τάμεση, ακριβώς πίσω από την παμπ και τον κήπο της κουζίνας και το polytunnel για τα φρούτα και τα λαχανικά, σημαίνει ότι το εποχιακό μενού επιλέγεται ουσιαστικά για παραγγελία.

Και, σε περίπτωση που αναρωτιέστε για όλα αυτά τα τοπικά τρόφιμα που καλλιεργούνται τόσο κοντά στο Λονδίνο - υπάρχει μια μακρά παράδοση του στην περιοχή.

Τα αγροκτήματα και τα ψάρια που περιβάλλουν το εστιατόριο αναφέρονται στο βιβλίο Domesday. Ήταν οι κήποι της κοντινής καθεδρικός ναός του Καντέρμπουρυ και τα προϊόντα τους τροφοδοτούσαν πιθανώς τους προσκυνητές του Chaucer Canterbury.

Μια ζεστή ατμόσφαιρα pub και θαυμάσιο φαγητό

Μέσα στο εσωτερικό του, ένα μενού από κιμωλίες υπενθυμίζει στους επισκέπτες ότι πρόκειται για μια παμπ, αν είναι λίγο πιο φωτεινή και πιο φωτεινή από τον μέσο όρο.

Η διακόσμηση αποτελείται από γυμνά τραπέζια και κάποια συμπόσια κατά μήκος των παραθύρων, ξύλινα δάπεδα και έργα τέχνης στους τοίχους. Ο αθλητής έχει τακτικές εκθέσεις εργασίας από τοπικούς επαγγελματίες καλλιτέχνες. Υπάρχουν κλειστές βεράντες κατά μήκος του μπροστινού και της πλευράς που πρέπει να είναι υπέροχο για μεσημεριανό γεύμα σε ηλιόλουστες μέρες.

Αλλά, φυσικά, είναι το φαγητό για το οποίο έρχεστε και το φαγητό είναι τόσο ολοκληρωμένο όσο και ικανοποιητικό.

Για το δείπνο, ο σύντροφός μου κι εγώ επιλέξαμε τα ίδια πιάτα:

Πλύσαμε όλα κάτω με ένα μαστιχόδεντρο της Νότιας Ζηλανδίας pinot noir. Ο καφές ήρθε συνοδευόμενος από σπιτικά κουλουράκια και αλατισμένες τρούφες σοκολάτας - και οι δύο πολύ περισσότερο.

Δεν μπορούσαμε να βλάψουμε τον τόπο. Αλλά πρώτα έπρεπε να το βρούμε.

Ένα Word Σχετικά με την Εύρεση Seasalter

Το Seasalter είναι ένα χωριουδάκι του Whitstable (πηγή τρομερών σπιτιών ), το οποίο αποτελεί το παραθαλάσσιο χωριό Canterbury. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το Seasalter υπήρξε κάποτε μέρος όπου το αλάτι συγκομίστηκε από τα έλη. Ο αθλητής είναι μόνο περίπου τρία μίλια από το κέντρο της πόλης Whitstable, αλλά εάν οι επίπεδες οδικές αρτηρίες, μέσα σε επίπεδη τοπία που μοιάζουν σε επίπεδα λάσπης και έλη, σας κάνουν νευρικό, φτάνετε στο φως της ημέρας. Αυτό κάνει το ταξίδι επιστροφής, στο σκοτάδι, πολύ πιο εύκολο. Μετά το σκοτάδι δεν υπάρχει τρόπος να πείτε τι βρίσκεται ανάμεσα στους προβολείς του αυτοκινήτου σας και τα φώτα του Faversham στην απόσταση στα αριστερά ή τα φώτα του νησιού Sheppey, απέναντι από τον κόλπο Swale και Whitstable προς τα δεξιά. Όταν ο Αθλητής έρθει τελικά στην άκρη, λάμπει σαν ένας φάρος εναντίον μιας μαύρης θάλασσας.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ταξίδι αξίζει τον κόπο. Στην πραγματικότητα, ο αθλητής είναι ένας από τους καλύτερους λόγους να προγραμματίσει μια επίσκεψη μια νύχτα στο Whitstable που μπορώ να σκεφτώ.

Το Nitty Gritty

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Είδη πρώτης ανάγκης

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας ήταν επισκέπτης της τοπικής τουριστικής αρχής για λόγους αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.