Καλύτερες παλιές πόλεις και χωριά στην Αγγλία

Οι καλύτεροι προορισμοί της Βρετανίας για κυνήγι παλαιών κηδειών

Αν αγαπάτε τα καταστήματα με αντίκες, η Αγγλία είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να επισκεφτείτε. Και αυτά είναι μερικές από τις καλύτερες πόλεις και χωριά για να επισκεφθείτε για μια καλή παλιά rummage.

Οι αγορές για αντίκες είναι εθιστικές. Μόλις πάρετε το σφάλμα, καμία διακοπή διακοπών ή διακοπές δεν είναι πλήρης χωρίς κάποιο χρόνο που πέρασε διαπραγμάτευση πάνω από αντίκες και συλλεκτικά αντικείμενα ή σπρώχνοντας γύρω στο bric-a-brac. Και ένα μικρό παλιό κατάστημα - ανεξάρτητα από το πόσο γεμάτο θησαυρούς - δεν είναι ποτέ τόσο καλό όσο ένας ολόκληρος δρόμος από αυτούς, παρατάσσοντας το ένα μετά το άλλο, ή μια αγορά με περισσότερους αντιπροσώπους από ό, τι μπορείτε να επισκεφθείτε σε λιγότερο από μια ολόκληρη μέρα.

Αυτές οι πόλεις και χωριά της Αγγλίας είναι αφιερωμένες σε αντίκες και συλλεκτικά αντικείμενα, με συγκεντρώσεις εμπόρων αντίκες και καταστήματα αρκετά πυκνά για να ευχαριστήσουν τον πιο άπληστο κυνηγό αντίκες. Αυτός, σε καμία περίπτωση δεν είναι πλήρης κατάλογος, αντιπροσωπεύει τα προσωπικά μου αγαπημένα και θα τα προσθέτω καθώς ανακαλύπτω περισσότερα.