Το μπάνιο είναι ο ουρανός για τα Shopaholics

Οι οπισθοδρομικοί δρόμοι του Bath αντανακλούν το λιανικό στυλ

Οι άνθρωποι μου λένε εδώ και χρόνια ότι, εκτός από την παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO, τα ρωμαϊκά λουτρά, τις γεωργιανές ταράτσες και τις ενώσεις Jane Austen, το Bath είναι ένα εξαιρετικό μέρος για ψώνια. Λατρεύω τα ψώνια για αυτό φυσικά προσβλέπω στην επίσκεψή μου σε αυτή την υπέροχη πόλη στο Somerset περίπου 120 μίλια δυτικά του Λονδίνου.

Κρυμμένοι θησαυροί

Ευτυχώς, δεν ήμουν απογοητευμένος - αλλά με πήρε λίγο χρόνο για να βρω το ψαροτούφεκο του Bath.

Πρώτον, έπρεπε να απορρίψω τη διαφημιστική εκστρατεία σχετικά με την οδό Milsom. Προφανώς το 2010, χιλιάδες χρήστες της Google Street View ψήφισαν αυτήν την ελκυστική πορεία των γεωργιανών κτιρίων "Best Fashion Street της Βρετανίας". Δεδομένου ότι, με λιγότερες από λίγες εξαιρέσεις, είναι ευθυγραμμισμένη από το τέλος με το τέλος με τα μεγάλα καταστήματα αλυσίδας καταστημάτων - τα οποία μπορείτε να βρείτε στις περισσότερες πόλεις της Βρετανίας και σε πολλά εμπορικά κέντρα - αυτό δεν έχει πολύ νόημα. Εάν είστε αληθινό shophound και μόνο έχουν χρόνο για Milsom Street, θα χάσετε το καλύτερο που ψώνια στο Bath μπορεί να είναι.

Αντ 'αυτού, βάλτε σε ένα ζευγάρι άνετα παπούτσια και βγείτε για να εξερευνήσετε αυτή τη συμπαγή πόλη με τα πόδια. Μην φοβάστε να πάτε σε ένα δρομάκι, να εξερευνήσετε ένα μικρό τετράγωνο ή μια λωρίδα εκκαθάρισης. Εκεί κρύβονται μερικά από τα πιο πρωτότυπα, ανεξάρτητα καταστήματα και όπου θα βρείτε τους λιανικούς θησαυρούς του Bath.

Η συγκομιδή ενός εξερευνητή

Έχω αφιερώσει περίπου μισή μέρα σε τίποτα περισσότερο από το να κοιτάζω γύρω.

Αξίζει τον κόπο από την άποψη των πολυάριθμων καταστημάτων γεμάτα λαχταριστά καλούδια που βρήκα. Με ανοιχτό μυαλό, λίγες χαλαρές ώρες και προθυμία να γυρίσεις την επόμενη γωνιά, περπατώντας εκείνο το επιπλέον μπλοκ, θα βρεις πιθανότατα ακόμα περισσότερα. Έχετε όμως κατά νου ότι, αντίθετα με άλλες διάσημες εμπορικές περιοχές όπου όλες οι δροσερές μπουτίκ είναι γεμάτες με λίγους, σημαντικούς δρόμους, οι περίφημες μπουτίκ του Bath είναι πιο διάσπαρτες γύρω από το κέντρο της πόλης - ένα ή δύο εδώ, ένα άλλο εκεί.

Το τσακίμασμα τους είναι μέρος του παιχνιδιού. Εδώ μερικές οδούς που βρήκα αξίζει να εξερευνήσω και τι βρήκα πάνω τους:

  1. Milsom Place - Πρόκειται για μια όμορφη αλλά μάλλον αυτοσυντηρούμενη μικρή πεζοδρομημένη περιοχή που έχει πρόσβαση είτε στην οδό Milsom είτε στην Broad Street. Έχει μερικά από τα πιο όμορφα εστιατόρια της αλυσίδας - το Carluccio, το Ιταλικό Jamie - με ένα προσαρτημένο ιταλικό deli. Μια καλή δικαιολογία για την περιπλάνηση σε αυτόν τον περίβολο είναι οι Traffic People στο Νο. 26. Όχι εξ ολοκλήρου ένας (η ομάδα έχει τρία καταστήματα στο Ανατολικό και Νοτιοανατολικό Λονδίνο), αυτό το μη Λονδίνο φυλάκιο είναι ένα ιδιαίτερα καλό μέρος για θηλυκό, ρούχα υπερ-21ου αιώνα. Νεανικά φορέματα, φούστες, πουκάμισα, σορτς και αξεσουάρ για εκπληκτικά λογικές τιμές. Το Quadri στο νούμερο 16 είναι ένα κατάστημα αξεσουάρ για το σπίτι που αξίζει τον κόπο σας, που ειδικεύεται στα μοντέρνα, σχεδιασμένα αξεσουάρ για το σπίτι. Είναι σημαντικός πωλητής των προϊόντων της Alessi. Ενώ βρίσκεστε στο Milsom Place, κοιτάξτε τι συμβαίνει σε κάποια από τα καταστήματα "pop up". Αυτός είναι ο τρόπος του Bath για την παροχή ευκαιριών για νέους σχεδιαστές και κατασκευαστές σε ένα περιβάλλον όπου περιβάλλεται από καθιερωμένους λιανοπωλητές. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου μου άρεσαν τα οικιακά αξεσουάρ και τα έπιπλα στο Fig και τα αρχικά παπούτσια στο Chanii B. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας μπορεί να υπάρχει μια ολόκληρη σειρά νέων παικτών.
  1. Northumberland Place Αυτή η περίεργη μικρή συλλογή λωρίδων, που προσεγγίζουν το Bath High Street, έχει καταστήματα σάντουιτς, ταξιδιωτικά γραφεία, αναδυόμενα παράθυρα και μερικούς ωραίους κοσμηματοπώλες - το Gold & Platinum Studios, που κατασκευάζουν χειροποίητα αντικείμενα. Επίσης, μερικά υπέροχα κοσμήματα στον χρυσοχόο και τον σχεδιαστή Nicholas Wylde. Υπάρχουν πολλοί άλλοι κοσμηματοπωλεία σε αυτόν τον πολεμικό δρόμο και επίσης η μικρότερη παμπ του Bath, το Coeur de Lion. Αγόρασα μια τσάντα σχεδίασης, σχεδόν αλλά όχι αρκετά χαλαρή, για ένα δέκατο από έναν κάτοχο καταστήματος - χωρίς καν να χτυπήσει ενοχή.
  2. Broad Street - Αυτός είναι ένας υπνοδωμάτιο. Δεν φαίνεται τίποτα πολύ, αλλά έχει μερικά δροσερά καταστήματα. Δοκιμάστε Boho στο Νο 13 για χειροποίητα μπουτίκ ρούχα και αξεσουάρ. Ωραίο μαγαζί.
  3. Green Street - Επικεφαλής εδώ για ψώνια τροφίμων. Το δωμάτιο δοκιμών είναι ένας έμπορος κρασιού, ουίσκι και ειδών διατροφής που παρέχει μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια του Ηνωμένου Βασιλείου. Μπορείτε να δοκιμάσετε πριν αγοράσετε, να δοκιμάσετε κάποια ζευγάρια φαγητού, να έχετε κάποια τάπας ή ένα πλήρες γεύμα με το κρασί της εβδομάδας στο καφέ / μπαρ του επάνω μέρους. Δυστυχώς το κατάστημα λουκάνικων λουτρών που ήταν δίπλα στο Νο 7, έκλεισε μετά από 20 χρόνια στο Bath το 2014.
  1. Quiet Street - Βρήκα μερικά καλά γυαλισμένα δοχεία από γυαλί για δίπλα σε τίποτα στο Kitchens, ένα τεράστιο κατάστημα μαγειρικών σκευών στο 4-5. Αν σας αρέσει να σπρώχνετε γύρω από τα gadgets κουζίνας, τα κλινοσκεπάσματα και τα εργαλεία μαγειρικής, αυτό το μέρος είναι διασκεδαστικό. Και είναι γύρω για πάντα.
  2. Κτίρια Margarets - Πηγαίνετε μέχρι τη Βασιλική Ημισέληνο για τις απόψεις και στη συνέχεια μετατρέψτε σε Κτίρια Margarets (το όνομα ενός κοντινού δρόμου) για πολλές σημαντικές ιδιωτικές γκαλερί τέχνης και πολυτελές τσάντα maker Liz Cox. Όλα τα πολύ κομψά και φτιαγμένα στην Αγγλία.
  3. George Street - Μεταξύ των εστιατορίων και των μπαρ υπάρχουν μερικά καταστήματα που αξίζει να αναρριχηθούν στο λόφο. Δοκιμάστε την Prey, στα κτίρια της Υόρκης για την περίεργη μόδα και τα αξεσουάρ στο σπίτι. Λίγα βήματα, στο Νο. 6, βρείτε το Instant Vintage, μια όμορφη μικρή μπουτίκ που πωλεί εντυπωσιακά ρούχα και αξεσουάρ με εντυπωσιακά vintage.
  4. Abbey Green Μόλις βρεθείτε στο Abbey Green, ένα μικρό τετράγωνο νότια του Bath Abbey στην οδό York, βρίσκεστε επικίνδυνα κοντά στο πλήρες τουριστικό έδαφος, τα καταστήματα με σουβενίρ και τα καταστήματα με κάρτες μετά την πώληση. Αλλά αξίζει να βρούμε αυτό το τετράγωνο μόνο για να αναπνέουμε στο όμορφο πλατάνι, φυτευμένο το 1790, που το κυριαρχεί. Απλά κόβει την ανάσα. Μόλις βρεθείτε εκεί, θα βρείτε ένα παραδοσιακό γλυκό κατάστημα στη μια γωνία και πολλά μέρη κοντά για να βρέξετε το σφυρίχτρα σας, ενώ ξεκουράζεστε από τα ψώνια σας.