Ζαχαροπλαστεία κοντά στο Μόντρεαλ: L'Hermine Maître Sucrier

Η μεγάλη κουζίνα με γεύματα ζάχαρης

Από τις καλύτερες σακκάδες ζάχαρης κοντά στο Μόντρεαλ , αυτό που θέτει το L'Hermine Maître Sucrier εκτός από τους ανταγωνιστές του είναι η φήμη του για την παραδοσιακή κουζίνα πέντε αστέρων. Όχι μόνο μπορείτε να φάτε τον τρόπο που οι πρόγονοι του Κεμπέκ έκαναν, αλλά μπορείτε να το κάνετε σε ένα ζεστό, ρουστίκ περιβάλλον που βρίσκεται περίπου μια ώρα με το αυτοκίνητο από το Μόντρεαλ από τα αμερικανικά σύνορα που τρέχουν για δεκαετίες από την ίδια οικογένεια, μια επιχείρηση πέρασε από τη γενιά σε γενιά.

Το 2017, τα παραδοσιακά γεύματα ζαχαροπλαστικής σερβίρονται στο L'Hermine Maître Sucrier από τις 4 Μαρτίου έως τις 29 Απριλίου 2017.

Οι εκδρομές με ιππασία, τα εκτρεφόμενα ζώα και οι εκδρομές παραγωγής σιροπιού σφενδάμνου αποτελούν μέρος της εμπειρίας. Αυτό το ιδιαίτερο cabare à sucre είναι επίσης προσβάσιμο από αναπηρικά καροτσάκια. Μην ξεχάσετε να δείτε την ποικιλία των σπάνιων ειδών σπιτικής κουζίνας του L'Hermine, όπως το σιρόπι cinamon maple, το σιρόπι σφενδάμνου lavendar καθώς και τα καρύδια και τα βακκίνια που φέρουν ζάχαρη από σφενδάμι.

Δείτε επίσης: 5 τρόποι για να βιδώσετε πλήρως το Maple Taffy στο χιόνι
Ταξιδεύοντας στο Μόντρεαλ; Μείνετε στο Best Boutique Hotels του Μόντρεαλ

Κόστος: 2017 Τιμές

Τα γεύματα ζαχαροπλαστικής ποικίλλουν από 17,40 έως 23,90 € για ενήλικες, 6,35 έως 11 δολάρια για ηλικίες 3 έως 12 ετών και 2,50 έως 2,60 δολάρια για μέχρι 2 ετών.

Διάφορα κουπόνια είναι διαθέσιμα στο χώρο του ξενοδοχείου με τα πάντα, από εκπτώσεις σε σιρόπι σφενδάμου από το γαλόνι για δωρεάν γεύματα για ηλικίες 2 και κάτω για τις προσφορές για οικογένειες και ηλικιωμένους.

Είναι μόνο στα γαλλικά. Διαθέσιμο κοντά στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας, εκτυπώστε τα ακόμη και αν η γλώσσα είναι ένα πρόβλημα και ζητήστε από το site ποιο κουπόνι είναι το οποίο.

Πότε

Συνεδριάσεις στις 12 μ.μ., 2:30 μ.μ. και 6 μ.μ., Σάββατα και Κυριακή
Συνεδριάσεις στις 12 μ.μ. έως 2 μ.μ. και 5 μ.μ. έως 6.30 μ.μ., Τρίτη έως Πέμπτη
Συνεδριάσεις στις 12 μ.μ. έως 2 μ.μ. και 5 μ.μ. έως 7 μ.μ., Παρασκευή.


Ανοικτή Δευτέρα του Πάσχα

Που

212 χτύπησε St-Charles, Havelock, Κεμπέκ J0S 2C0 MAP

Χρόνος ταξιδιού από το Μόντρεαλ

65 λεπτά

Να φτάσετε εκεί από το Μόντρεαλ

Από τη γέφυρα Honoré-Mercier, ακολουθήστε την έξοδο Route 132 East προς το Autoroute 30 West. Πάρτε το St. Rémi / St. Η έξοδος Isidore / Kahnawake. Στρίψτε αριστερά στη διαδρομή 221. Συνεχίστε να ακολουθείτε τη διαδρομή 221, στρίβοντας δεξιά στη διαδρομή 209 μέχρι να φτάσετε στο Route 203. Μείνετε στο 203 και, στη συνέχεια, κάντε δεξιά στο Rang St. Charles.

Κρατήσεις

(450) 826-3358

Για περισσότερες πληροφορίες

Η Hermine Maître Sucrier

Ψάχνετε για μια διαφορετική σακιά ζάχαρης κοντά στο Μόντρεαλ;

Πάρτε την επιλογή σας .