Το εστιατόριο και το μπαρ του Manning

Ο Archie Manning άνοιξε ένα νέο εστιατόριο στη Νέα Ορλεάνη , το οποίο ονομαζόταν "Manning's a Great Place για φαγητό, ποτό και χαρά". Το Manning's είναι ένα εστιατόριο 210 θέσεων συνδεδεμένο με το Cassino του Harrah με ξεχωριστή είσοδο στο εμπορικό κέντρο Fulton Street Mall. Εκτός από τα τρόφιμα και τα ποτά, η διαθήκη του Manning έχει κατάστημα λιανικής πώλησης με αντικείμενα που φέρουν τα διακριτικά του Mannings. Το εστιατόριο διαθέτει περιστρεφόμενα αναμνηστικά από την αγαπημένη αθλητική οικογένεια της Νέας Ορλεάνης, συμπεριλαμβανομένων προσωπικών οικογενειακών φωτογραφιών, ποδοσφαιρικών μπλούζες και κράνους, καθώς και έργα τέχνης από τον τοπικό καλλιτέχνη Terrance Osborne, γραφείο αθλητικών αγκυρών, περισσότερες από 30 τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης, συγκεκριμένες διαβάσεις με σήραγγες.

Μια περιστασιακή αλλά εξευγενισμένη αθλητική γραμμή

Το Manning's είναι ένα απλό εστιατόριο στο οποίο θα νιώσετε άνετα στα τζιν και σε ένα μπλουζάκι ή σε κάτι πιο πολυτελές. Το εστιατόριο χωρίζεται σε διαφορετικά τμήματα.

Το END ZONE είναι το καλύτερο κάθισμα στο σπίτι με 17 καρέκλες αναπαυτικού δέρματος που έχουν σχεδιαστεί σε στυλ σταδίου και διαθέτουν πλήρες γραφείο αγκυροβόλησης. Σε στρατηγική θέση μπροστά από μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης 13 x 7 ½ ποδιών, η περιοχή αυτή θα επιτρέψει ζωντανή κάλυψη πριν και μετά το παιχνίδι με τοπικές και εθνικές αθλητικές προσωπικότητες. Για αυτό το τμήμα απαιτούνται προκαταβολικές κρατήσεις.

Το δωμάτιο του ARCHIE είναι ένας μικρότερος, πιο οικεία τραπεζαρία για μέχρι 12 άτομα. Όπως το εστιατόριο, αυτό είναι γεμάτο με αναμνηστικά από την οικογένεια Manning που είναι μοναδική για το εστιατόριο και την οικογένεια.

Το COURTYARD είναι μια υπαίθρια τραπεζαρία και χώρος διασκέδασης. Το χώρο των 4.000 τετραγωνικών ποδιών με θέα στο Fulton Street Promenade, είναι ιδανικό για συνέδρια και ιδιωτικά πάρτι.

Το STADIUM CLUB, που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του Manning's, είναι ένας μεγάλος χώρος τραπεζαρίας, ο οποίος περιλαμβάνει τη δική του πλήρως λειτουργική κουζίνα και περιβάλλει μπαλκόνι με θέα στην περιοχή αποθήκης του New Orleans.

Το φαγητό στο Mannings

Φυσικά, ανεξάρτητα από το πόσο ξεχωριστό είναι ένα εστιατόριο, στη Νέα Ορλεάνη είναι τόσο καλό όσο το φαγητό.

Η Mannings περνάει αυτή τη δοκιμή. Ο Archie έφερε τον Chef Anthony Spizale, γεννημένο στη Νέα Ορλεάνη, για να δημιουργήσει ένα μενού που έχει κάτι για όλους. Ο Archie έχει ένα χέρι στο μενού, απολαμβάνοντας το αφιέρωμα στις ρίζες του με ένα μενού που προσφέρει τρόφιμα της Νέας Ορλεάνης με νότια γεύση από την πατρίδα του Μισισιπή.

Υπογραφή πιάτα όπως μπιφτέκια που φέρουν τον τίτλο του πρώην ποδοσφαιρικά φανέλες του Manning. ένα χυτοσίδηρο Skillet Fried Filet που ολοκληρώθηκε με μια νότια σάλτσα σάλτσα Comfort? Στριντ Σπανάκι "Rockefeller" που τελειώνει με θρυμματισμένο μπέικον, κρουτόν Gruyère και βινεγκρέτ βότανο. και μια μπίρα και τυρί Bisque χρησιμοποιώντας τοπικά παρασκευασμένη μπύρα Abita. Υπάρχει επίσης παιδικό μενού και μια καλή λίστα με κρασιά και μερικά εξαιρετικά κοκτέιλ υπογραφής. Το μέσο κόστος ανά άτομο είναι περίπου 20,00 δολάρια.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κάνετε κρατήσεις επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους ή τηλεφωνήστε στο 504 593 8118. Το Manning's είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε μια ποδοσφαιρική Κυριακή, ένα βράδυ διασκέδασης στο Harrah's Casino ή να γιορτάσετε τα κέρδη σας μετά. Αν έχετε τα παιδιά μαζί σας, απλά απολαύστε το εμπορικό κέντρο Fulton Sreet πριν ή μετά το δείπνο στο Mannings.