Ηνωμένες Αερογραμμές Χιλιόμετρα Plus

Εδώ είναι το 411 για το Πρόγραμμα Συχνών Αεροπλάτων της United

Το πρόγραμμα επιβράβευσης / αφοσίωσης αερογραμμών United Mileage Plus είναι δημοφιλές τόσο για ταξιδιώτες επαγγελματίες όσο και για ταξιδιώτες αναψυχής. Με σταθερά πλεονεκτήματα για τα ελίτ μέλη και μια απλή και φθηνή διαδικασία αποπληρωμής ανταμοιβής, το United Mileage Plus είναι ένα ανταγωνιστικό και ευέλικτο πρόγραμμα αφοσίωσης. Εάν πετάτε πολύ για δουλειές, μπορείτε πραγματικά να χτυπήσετε το τζάκποτ με τα μίλια συχνών μίσθων, αφού η εταιρεία σας πληρώνει για τις πτήσεις και παίρνετε τις ανταμοιβές.

Εάν κερδίζετε την ελίτ από όλα όσα πετούν για δουλειά, παίρνετε όλα τα είδη πρόσθετων προνομίων, όπως δωρεάν πρόσβαση στην Economy Plus, άμεση αναβαθμίσεις καμπίνας, προτεραιότητα επιβίβασης, check-in προτεραιότητας, προτεραιότητα screening ασφαλείας, χειρισμός αποσκευών προτεραιότητας, μπόνους χιλιομέτρων, πρόσβαση σε σαλόνια στις διεθνείς πτήσεις, δωρεάν ελεγμένες αποσκευές και μειωμένες ή μειωμένες μεταβολές στις πτήσεις μιας ημέρας.

Υπέρ και κατά

Τα καλά νέα είναι ότι η United είναι μέλος της Star Alliance από 28 εταίρους αεροπορικών εταιρειών και μπορείτε να πάρετε και να περάσετε μίλια σε οποιαδήποτε από αυτές τις αεροπορικές εταιρείες εταίρους. Μπορείτε να πάρετε δωρεάν αναβαθμίσεις στην First Class όταν είναι διαθέσιμες, ένα σημαντικό επίδομα σε διεθνείς ή διεθνείς πτήσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δεδουλευμένα μίλια για δωρεάν τμήματα ή πλήρη ταξίδια με βάση τους ισχύοντες κανόνες του σχεδίου. Αλλά αλλάζοντας οποιοδήποτε μέρος του εισιτηρίου σας έχει ως αποτέλεσμα αμοιβές, οι οποίες διαφέρουν ανάλογα με το επίπεδο κατάστασής σας, πόσες μέρες παραμένουν πριν από την πτήση και τι θέλετε να αλλάξετε.

Όσο χαμηλότερη είναι η κατάστασή σας, τόσο υψηλότερα είναι τα τέλη που ισχύουν για κάθε εισιτήριο.

Πώς να εγγραφείτε

Η εγγραφή στο United Mileage Saver είναι εύκολη. Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία και δημιουργήστε ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης στην ιστοσελίδα της United Airlines. Η United Mileage Plus θα σας στείλει ένα ευπρόσδεκτο email που εξηγεί λεπτομερώς το πρόγραμμα.

Πώς να κερδίσετε πόντους

Ταξιδεύοντας στην United, United Express ή σε οποιονδήποτε από τους 28 εταίρους αεροπορικών εταιρειών της United (μέλη της Star Alliance) κερδίζει πόντους. Τα μίλια που κερδίσατε με τους συνεργάτες της Star Alliance ενδέχεται να διαφέρουν ως προς τον τρόπο με τον οποίο συγκεντρώνονται. Οι αεροπορικές εταιρίες εταίροι θα αποδεχτούν επίσης τον αριθμό συχνών δρομολογίων σας στο Mileage Plus .

Τα Mile Mileage Plus μπορούν επίσης να κερδηθούν μέσω ενός αριθμού συνεργατών πιστωτικών καρτών. Ο κύριος εταίρος της πιστωτικής κάρτας είναι η Chase, η οποία προσφέρει Visa και MasterCard. Οι κανόνες διαφέρουν ανάλογα με τις ειδικές προσφορές, αλλά κάθε δολάριο που ξοδεύεται με έναν συνεργάτη πιστωτικής κάρτας θα κερδίσει γενικά ένα μίλι Mile Mileage Plus.

Πώς να εξοφλήσετε πόντους

Η εξόφληση των μιλίων σας για τις πτήσεις είναι εύκολη. Από την καρτέλα "Εξοργώσετε τα μίλια" στον ιστότοπο, συνδέστε τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και πατήστε "Αναζήτηση". Πολλά εγχώρια ταξίδια θα σας επαναφέρουν 25.000 μίλια, με ταξίδι μετ 'επιστροφής, με τις ανταμοιβές Saver. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για πολλά δρομολόγια μετ 'επιστροφής για κοντινά δρομολόγια για 20.000 μίλια με το Saver. Από την 1η Νοεμβρίου 2017, η United προσφέρει ένα νέο σχέδιο, που ονομάζεται Καθημερινή ανταμοιβή. Ο αριθμός των μιλίων που θα χρειαστείτε για αυτές τις ανταμοιβές ποικίλλει ανάλογα με την κάθε πτήση, ανάλογα με το πραγματικό κόστος αυτών των πτήσεων. Οι καθημερινές ανταμοιβές θα μειώσουν επίσης τον αριθμό των μιλίων που απαιτούνται για τις πτήσεις μικρών αποστάσεων σε περιοχές εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως πτήσεις μεταξύ πόλεων στην Ευρώπη.