Οδηγός χορτοφάγου για το μαγικό βασίλειο

Πού να βρείτε γεύματα χωρίς κρέας στη μέση της μαγείας

Το Magic Kingdom έχει πολλά διαφορετικά γεύματα από απλά σνακ μέχρι γεύματα πλήρους εξυπηρέτησης που φιλοξενούνται από τους αγαπημένους σας χαρακτήρες . Υπάρχουν πολλές επιλογές για φαγητό και σνακ σε χορτοφάγους στο Disney World , και ορισμένες τοποθεσίες μπορούν να σας φιλοξενήσουν, ακόμη και αν το μενού δεν το λέει ειδικά.

Τον Οκτώβριο του 2015, η Disney World πήρε το όνομα των Top 10 χορτοφαγικών γευμάτων στο Disney World για να γιορτάσει το μήνα ευαισθητοποίησης των χορτοφάγων και μεταξύ αυτών ήταν δύο προσφορές Magic Kingdom που αξίζει να δοκιμάσετε.

Το Σάντουιτς του Φάρου στο Λιμάνι της Κολούμπια στην πλατεία Liberty σημείωσε την κατηγορία γεύματος γρήγορης εξυπηρέτησης. Το νόστιμο σάντουιτς περιλαμβάνει ζύμη hummus, ντομάτα και μπρόκολο που σερβίρεται σε φρυγανισμένο ψωμί πολλών κόκκων. Στην κατηγορία επιτραπέζιων ειδών, το νέο Ratatouille του νέου εστιατορίου Be Our Guest περιγράφηκε ως νόστιμο. Το πιάτο περιλαμβάνει φούρνο ψημένα κολοκυθάκια, μελιτζάνες, μανιτάρια, ντομάτες και καραμελωμένα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες και στρωματοποιημένα σε quinoa, γεμάτη με σάλτσα πιπεριάς.

Σημείωση: Οι παρακάτω θέσεις και επιλογές μενού είναι από το 2016, ελέγξτε πάντα το μενού πριν από την παραγγελία. Τα στοιχεία αυτής της λίστας ενδέχεται να περιέχουν γαλακτοκομικά προϊόντα ή αυγά.

Γρήγορη εξυπηρέτηση φαγητού:

Επιτραπέζια εξυπηρέτηση:

Ταξιδεύοντας στα Studios Hollywood της Disney; Δείτε τη λίστα κορυφαίων επιλογών για χορτοφάγους για το θεματικό πάρκο Hollywood Studios .

Επεξεργασμένο από την Dawn Henthorn, το travelplanet.com είναι το Ταξιδιωτικό Εμπειρογνώμονα της Φλόριντα