Το ξενοδοχείο Gaylord Opryland Resort στο Νάσβιλ, Τενεσί

Γελώντας μέχρι το Opryland.

Το πιο ανόητο πράγμα που μου συνέβη σε όλα μου τα ταξίδια μου συνέβη στο ξενοδοχείο Opryland. Είχα προγραμματιστεί να απευθυνθώ σε μια ομάδα ταξιδιωτικών πρακτόρων της American Express για το θέμα των ταξιδιών πρώτης κατηγορίας. Έντονα, έσπασα το δάχτυλό μου πριν φύγω από το σπίτι.

Στις δεκανίκες, έφτασα στο Νάσβιλ, στο Τενεσί και έφτασα στο ξενοδοχείο Opryland. Μετά την εγγραφή μου στο Opryland, ζήτησα από τον υπάλληλο κρατήσεων ξενοδοχείων για τις αποσκευές μου που έφτασαν μπροστά μου.

Μου δόθηκε η εντολή να περπατήσω (το χτύπημα μοιάζει περισσότερο) στο γραφείο του καμπαναριού. Εκεί μου είπαν ότι όλες οι αποσκευές ήταν αποθηκευμένες σε ένα μεγάλο διάδρομο. Περνώντας τον εαυτό μου με το έλεος μιας σοβαρής νέας καμπάνιας στο ξενοδοχείο, τον ζήτησα να τον ανακτήσει.

Του έδωσα μια περιγραφή του κομματιού: "Πράσινη τσάντα με ποδήλατο, αλεξίπτωτο, Amelia Earhart".

Λήψη φυλλομετρητή

Το καμπαναριό του Opryland Hotel έκανε το καθήκον του κάτω από το διάδρομο. Λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε, με υπερηφάνεια ανακοινώνοντας: "Βρήκα τις αποσκευές σας, κυρία Earhart".

Ήταν το πρώτο, αλλά όχι το τελευταίο φιάσκο της διαμονής μου στο ξενοδοχείο Opryland. Στρέφοντας το duffel μου κάτω από ένα μακρύ, μακρύ, μακρύ διάδρομο, συνειδητοποίησα ότι η αίθουσα του ξενοδοχείου ήταν πολύ μακριά από το ασανσέρ για άνεση. Τηλεφώνησα στην ρεσεψιόν για να ζητήσω ένα δωμάτιο με καλύτερη τοποθεσία, προσβάσιμο από άτομα με ειδικές ανάγκες, ει δυνατόν.

Μισή ώρα αργότερα, η ρεσεψιόν Opryland κάλεσε πίσω και μου είπε σε ποιο δωμάτιο θα πήγαινα. (Ήταν ένα ξενοδοχείο Ritz-Carlton ή ένα ξενοδοχείο Four Seasons, είμαι βέβαιος ότι κάποιος θα είχε έρθει να με βοηθήσει.) Αισθάνομαι λυπημένος για τον εαυτό μου, πήρα πίσω στα πατερίτσα μου, πήδηξε πίσω κάτω από το μεγάλο διάδρομο και στράφηκε στο το νέο δωμάτιο.

Ένας άλλος καμπάνας με συναντήθηκε εκεί, μου έδωσε ένα κλειδί και άφησα.

Κουρασμένος, εκκεντρικός και άγχος, έβγαλα την καρέκλα γραφείου και κάθισα - και έδωσε το δρόμο κάτω από μένα και έσπασε. Άρχισα να κλαίνε, και στη συνέχεια τα δάκρυα μου γέλασαν. Τι άλλο θα μπορούσε να πάει στραβά στο ξενοδοχείο Opryland; Η απάντηση αποδείχθηκε: Τίποτα.

Σχετικά με το ξενοδοχείο Opryland

Το 1977, το Gaylord Opryland Resort & Convention Center του Tennessee είναι το μεγαλύτερο μη ξενοδοχειακό συγκρότημα στο κόσμο του ξενοδοχείου. Περιέχει 2.711 δωμάτια και 171 σουίτες σε έξι ορόφους, τα οποία ανακαινίστηκαν από την αλυσίδα Marriott.

Ναι, το Opryland Hotel είναι τεράστιο - οπότε αν ψάχνετε για κάτι ήσυχο, ρομαντικό και οικείο, αυτό δεν είναι για σας.

Αλλά όπως μπορείτε να περιμένετε από ένα μέγα ακίνητο, το Opryland Hotel διαθέτει ένα σημαντικό αριθμό ανέσεων που πιθανόν να προσελκύσουν ζευγάρια. Αυτές περιλαμβάνουν πισίνες, ποικιλία καταστημάτων, 17 εστιατόρια και σαλόνια, υπηρεσία δωματίου, ακόμη και πολλαπλές αίθουσες χορού και χώρους εκδηλώσεων για τη διεξαγωγή ενός γάμου. Υπάρχουν γυάλινα αίθρια για ζευγάρια που θέλουν να απαγγείλουν όρκους σε ένα περιβάλλον γεμάτο από φωτισμό και εξωτερικό περιβάλλον, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για τον κακό και υγρό καιρό.

Μοναδικό στο The Opryland Hotel είναι το Delta, ένα διαμορφωμένο εσωτερικό ποτάμι και στρέμματα εσωτερικών κήπων. πολλά από τα δωμάτια διαθέτουν γαλλικό μπαλκόνι με θέα.

Οι 18 οπών, par-72 Gaylord Springs Golf Links θα προσελκύσουν παίκτες του γκολφ, ενώ οι περιποιήσεις στο Relâche Spa του ξενοδοχείου θα βοηθήσουν τους λάτρεις των μασάζ και του προσώπου να χαλαρώσουν.

Ένα δωρεάν λεωφορείο τρέχει από το αεροδρόμιο του Νάσβιλ στο ξενοδοχείο και πίσω.

Αν σχεδιάζετε μια επίσκεψη στο Grand Ole Opry, αυτή η τοποθεσία είναι πολύ βολική.

Απλά κρατήστε τις αποσκευές σας!

Gaylord Opryland Resort & Συνεδριακό Κέντρο
2800 Opryland Drive
Νάσβιλ, Τενεσί 37214
615-889-1000