Υψηλή τσάι στο Brown Palace Hotel του Ντένβερ

Η διάσημη παράδοση είναι μια περιποίηση

Πριν από λίγες εβδομάδες είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω το τσάι στο Brown Palace Hotel του Ντένβερ. Αυτή η καθημερινή υπόθεση είναι γεμάτη παράδοση (δικαιολογεί τη λέξη) και ένας υπέροχος τρόπος να περάσετε ένα ωραίο απόγευμα. Αν σχεδιάζετε να παρακολουθήσετε, μπορείτε να δείτε μερικά πράγματα που ίσως θέλετε να μάθετε.

Πως δουλεύει

Συνήθως συνιστώνται κρατήσεις, παρόλο που είναι πιθανόν να μπείτε χωρίς αυτούς, ιδιαίτερα την ημέρα της εβδομάδας. Τα Σαββατοκύριακα η περιοχή του λόμπι, η οποία περιλαμβάνει ένα πανέμορφο αίθριο και ένα πιάνο, είναι γεμάτη με νυφικά γεύματα και άλλες ειδικές εκδηλώσεις.

Ελέγξτε με τον οικοδεσπότη και στη συνέχεια τοποθετήστε το κάθισμά σας σε ένα από τα τραπέζια. Απολαύστε τη μουσική - σκεφτείτε τις παραδόσεις πιάνου των Beatles Imagine, για παράδειγμα - καθώς ο διακομιστής σας λαμβάνει την παραγγελία σας. Υπάρχουν δύο επιλογές: Το ένα περιλαμβάνει τσάι και μια ποικιλία υπέροχων μικρών δαγκωμάτων. το άλλο περιλαμβάνει επίσης ένα ποτήρι σαμπάνια. Υπάρχει επίσης διαθέσιμη τιμή για τα παιδιά.

Το φαγητό

Αναμείνετε υπέροχα scones με κρέμα Devonshire - που αποστέλλονται απευθείας από την Αγγλία - σάντουιτς τσαγιού με συστατικά όπως τυρί και αγγούρι και διάφορα επιδόρπια όπως κέικ σοκολάτας, τρούφες και μπισκότα. Είναι ένα όμορφο μέρος με όμορφο φαγητό. Πάρτε το χρόνο να το απολαύσετε.

Το τσαι

Ο κατάλογος τσαγιού εδώ είναι διάρκειας δύο σελίδων και περιλαμβάνει τα πάντα, από τα κλασικά όπως το Earl Gray και το Αγγλικό πρωινό έως τις πιο εκπληκτικές επιλογές όπως το Πράσινο Τσάϊ ροδιού, η Βανίλια Rooibos και η Μαύρη σταφίδα. Όλα τα τσάγια σερβίρονται στην υπέροχη Κίνα ιδανική για να πιείτε.

Η σκηνή

Αναμείνετε τις γυναίκες σε φανταχτερά καπέλα, νυφικά γεύματα και επιχειρηματίες που εργάζονται σε φορητούς υπολογιστές - όλα τα είδη των λόμπι. Πήγα με τους 3χρονους και 7μηνες ηλικίας μου και αντιμετώπιζα υπέροχα. Δηλαδή, να είστε έτοιμοι να παρακολουθήσετε προσεκτικά τα παιδιά σας αν τους παίρνετε: Ο 3χρονος μου προσπάθησε να πραγματοποιήσει ένα πείραμα επιστήμης με όλα τα μικρά κάνιστρα και πιάτα. και η ηλικία μου ηλικίας 7 μηνών πήρε έναν κύβο ζάχαρης όταν δεν έψαχνα.

Είναι σίγουρα μια πρακτική εμπειρία.

Το ξενοδοχείο

Κάθε μέρος που σας καλωσορίζει στο γραφείο εγγραφής με δωρεάν ποτήρι σαμπάνιας είναι καλό για να ξεκινήσετε στο βιβλίο μου και αυτό το κεντρικό ξενοδοχείο με μια ιστορική ιστορία στο Ντένβερ συνέχισε να εντυπωσιάζει σε όλη τη διαμονή μας. Το Brown Palace άνοιξε το 1892 και φιλοξένησε κάθε πρόεδρο από τον Theodore Roosevelt (εκτός από τον Calvin Coolidge), τους Beatles και τους στρατιώτες του 10ου τμήματος ορεινών περιοχών, οι οποίοι προσπάθησαν να βρουν ράφια από τα μπαλκόνια κατά την επίσκεψή τους στο Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο. Έχει φημολογηθεί μια σήραγγα μόλις συνδεθεί το ξενοδοχείο με ένα σπίτι παιχνιδιού και πορνείας απέναντι από το δρόμο. Μπορείτε να μάθετε για την ιστορία του ξενοδοχείου κατά τις περιηγήσεις τις Τετάρτες και τα Σάββατα (δωρεάν για τους επισκέπτες, 10 δολάρια για τους επισκέπτες, η οποία δωρίζεται σε τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις). Το δωμάτιο ήταν μοντέρνο και άνετο, ενώ τα εστιατόρια του ξενοδοχείου, το γοητευτικό απογευματινό τσάι, το γυμναστήριο, το σπα και το ανθοπωλείο, έγιναν για βολική περιπλάνηση. Το εντυπωσιακό εμπορικό κέντρο 16th Street απέχει λίγα μόνο βήματα. Τα πακέτα Σαββατοκύριακου ξεκινούν από $ 135.

Τοποθεσία

321 17ος

Το Ντένβερ είναι μια πολυσύχναστη, ενδιαφέρουσα, ζωντανή πόλη με καταπληκτική έμφαση στην τέχνη, τον πολιτισμό, τη μουσική και το φαγητό. Κάντε μια βόλτα στην εκπληκτική εμπορική περιοχή του 16ου οδού ή κάντε μια βόλτα στα κοντινά βουνά.

Βγείτε στο Red Rocks για ένα πικνίκ ή απολαύστε ένα υπέροχο πρωινό στο Snooze. Δεν έχει σημασία τι ψάχνετε στο Ντένβερ, μπορείτε να το βρείτε. Είναι επίσης μια εκπληκτικά προσιτή πόλη, και τα αεροπορικά εισιτήρια από άλλες μεγάλες πόλεις είναι συνήθως λογικές. Γίνεται γρήγορα μια από τις αγαπημένες μου πόλεις, λόγω του αριθμού των αξιοθέατων που προσφέρει καθώς και της συνολικής ατμόσφαιρας.