Μπάσκετ, εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο και μαθήματα υπολογιστών στα ύψη Crown

Το Κέντρο Αναψυχής του Αγίου Ιωάννη στο Μπρούκλιν

Ένα αναψυχής στο ύψος του Crown

Βρίσκεται στην διαφορετική γειτονιά των Crown Heights και δίπλα στο Bedford-Stuyvesant, το Κέντρο Αναψυχής του Αγίου Ιωάννη αποτελεί μέρος της αστικής κληρονομιάς του Robert Moses. Άνοιξε το 1951 και ανακαινίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του '80, θεωρείται μια εξαιρετική περιοχή αναψυχής όλο το χρόνο, ιδιαίτερα για εφήβους. Είναι ένα από τα επτά μεγάλα κλειστά δημόσια κέντρα αναψυχής που διοικούνται από το New York Parks Department στο Μπρούκλιν, Νέα Υόρκη.

Μια ιστορία για την ιστορία του κέντρου αναψυχής παρουσιάστηκε επίσης στο Brownstoner.

Αν και η ιδιότητα μέλους είναι απαραίτητη για τη χρήση της πισίνας, υπάρχει μια σειρά δωρεάν δραστηριοτήτων τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες.

Το Κέντρο Αναψυχής του Αγίου Ιωάννη προσφέρει προγράμματα μετά το σχολείο, εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και δωρεάν μαθήματα αντισφαίρισης. Μεταπτυχιακά προγράμματα, συμπεριλαμβανομένων των εργαστηρίων ηλεκτρονικών υπολογιστών, πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή μέχρι τις 18:00. Τα δωρεάν μαθήματα τένις προσφέρονται το πρωί του Σαββάτου.

Το Millennium Basketball League είναι δωρεάν πρωτάθλημα μπάσκετ και τουρνουά για παιδιά. Το πρωτάθλημα είναι ανοιχτό για αγόρια (ηλικίας 8-16) και κορίτσια (ηλικίας 8-13) στα κέντρα αναψυχής που συμμετέχουν στο St. John's καθώς και στο Brownsville Red Hook.

Τόσο το "Shape Up NYC Body Conditioning" όσο και το Shape Up NYC Cardio Sculpt μαθήματα κρατούνται στο Κέντρο Αναψυχής St. John's. Οι τάξεις είναι δωρεάν και για συμμετέχοντες όλων των ηλικιών.

Εξωτερικές εγκαταστάσεις στο Κέντρο Αναψυχής του Αγίου Ιωάννη του Μπρούκλιν

Για τα KIDS και TEENS στο Crown Heights, Μπρούκλιν

Δωμάτιο Teen

Ειδικά προγράμματα

Για τους ADULTS και τους SENIORS στο Crown Heights, Μπρούκλιν

Φυσικά, τα προγράμματα αλλάζουν από καιρό σε καιρό. Επικοινωνήστε με το τμήμα NYC Parks ή τον αριθμό που αναφέρεται παρακάτω για πληροφορίες σχετικά με τα χρονοδιαγράμματα της σεζόν αυτής της περιόδου.

Πού είναι: Κέντρο Αναψυχής του Αγίου Ιωάννη στο Crown Heights, Μπρούκλιν

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein