Εισιτήρια για Οκλαχόμα Σίτι

Μεταξύ των ομάδων NBA, τα εισιτήρια της Oklahoma City Thunder είναι μερικά από τα πιο δύσκολα να βρεθούν καθώς το Chesapeake Energy Arena βρίσκεται κοντά ή κοντά στην ικανότητα για τη μεγάλη πλειοψηφία των εγχώριων παιχνιδιών της ομάδας. Εδώ είναι πληροφορίες για το πώς να αγοράσετε Oklahoma City Thunder NBA εισιτήρια για την κανονική σεζόν και πλέι-οφ, με λεπτομέρειες για ειδικές προσφορές και εκπτώσεις.

Επίσης, λάβετε ένα πλήρες προφίλ της ομάδας, συμπεριλαμβανομένων των ρόστερ, των προπονητών και πολλά άλλα.

Πώς να αγοράσετε Oklahoma City Thunder εισιτήρια

Τα εισιτήρια για Oklahoma City Thunder μπορούν να αγοραστούν με τους εξής τρόπους:

Τιμές εισιτηρίων και προσφορές

Εισιτήρια εποχής

Οι φίλοι μπορούν να μπουν στην λίστα αναμονής για τα εισιτήρια εποχής του Oklahoma City Thunder καλώντας (405) 208-HOOP. Οι σημερινοί κάτοχοι εισιτηρίων παίρνουν την πρώτη ευκαιρία για ανανέωση, αλλά όσοι βρίσκονται στη λίστα αναμονής μπορούν στη συνέχεια να συμμετάσχουν σε μια εκδήλωση "επιλέξτε ένα κάθισμα", που συνήθως διεξάγεται στα τέλη Μαρτίου, για τα υπόλοιπα εισιτήρια.

Οι κάτοχοι εποχιακών εισιτηρίων λαμβάνουν, εκτός από άλλα προνόμια, καθεστώς προτεραιότητας για την αγορά εισιτηρίων πλέι-οφ.

Εισιτήρια Playoff

Όπως προαναφέρθηκε, οι κάτοχοι εισιτηρίων για την περίοδο εποχής λαμβάνουν την πρώτη ευκαιρία να αγοράσουν εισιτήρια πλέι-οφ της Oklahoma City Thunder. Τα εισιτήρια πλέι-οφ ενός παιγνιδιού πωλούνται στο ευρύ κοινό μόλις πριν από τη σειρά. Ωστόσο, είναι εξαιρετικά περιορισμένες και πωλούν μέσα σε λίγα λεπτά. Οι αγορές περιορίζονται σε δύο εισιτήρια και επιτρέπονται μόνο για κατοίκους της Οκλαχόμα, του Κάνσας, του Αρκάνσας, του Μισσούρι και της Νεμπράσκα.

Η οργάνωση συνεχίζει την προώθηση Thunder Rewards Zone κατά τη διάρκεια των πλέι-οφ, με 50 ζεύγη εισιτηρίων που διανέμονται μέσω τουρνουά πριν από κάθε παιχνίδι playoff στο σπίτι. Η εγγραφή ξεκινά 4 ώρες πριν από την απόσυρση.