Συναυλίες ορεινής οινοποιίας

Το Ορεινό Οινοποιείο είναι χτισμένο γύρω από το παλιό κτίριο του Paul Masson Winery, του οποίου η μπροστινή πόρτα χρησιμεύει ως σκηνικό για τη σκηνή. Στα ωραιότερα καλοκαιρινά βράδια, η ατμόσφαιρα αντιπαραβάλλει την απόδοση των καλύτερων καλλιτεχνών που εμφανίζονται εδώ, κάτι που δεν είναι μικρό επίτευγμα.

Οι συναυλίες πραγματοποιούνται από τον Ιούλιο έως τις αρχές Οκτωβρίου και δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να πάτε στην περιοχή του Σαν Φρανσίσκο για μια ωραία βραδιά. Θα αξίζει μια κίνηση μέχρι το βουνό μόνο για τις απόψεις, αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή.

Ο χώρος συναυλιών είναι πανέμορφος, με το παλιό κτίριο του Paul Masson Winery να είναι το σκηνικό και οι σειρές αμπέλου στο παρασκήνιο. Τα καθίσματα είναι άνετα και ο ήχος είναι εξαιρετικός.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αποφασίσετε ποια συναυλία θέλετε να πάτε φέτος. Μπορείτε να βρείτε το ημερολόγιο στην ιστοσελίδα του Winery Mountain. Ανακοινώνουν συνήθως την επόμενη σεζόν στα μέσα Απριλίου.

Η εμπειρία των ορεινών οινοποιείων

Το Mountain Winery είναι από καιρό ένα αγαπημένο μέρος για τις αμμώδεις παραλίες της περιοχής και την ζεστή ατμόσφαιρα, αλλά μια μεγάλη ανακαίνιση που ολοκληρώθηκε το 2008 την ώθησε σε ένα νέο πρωτάθλημα. Το κίτρινο πέτρινο μέτωπο του κτιρίου Paul Masson Winery εξακολουθεί να χρησιμεύει ως σκηνικό για τη σκηνή, αλλά ο χώρος καθισμάτων είναι μεγαλύτερος, εξοπλισμένος με άνετα καθίσματα, πολλά πόδια στα πόδια και πινελιές που αναγνωρίζουν την κληρονομιά της οινοποιίας.

Όσο όμορφη είναι η περιοχή των συναυλιών, το μέγεθος και η διάταξη είναι το ισχυρότερο σημείο.

Κάθε κάθισμα φαίνεται να έχει καλή θέα στη σκηνή. Ακόμη και στην τελευταία σειρά των λευκαντών, η σκηνή είναι λιγότερο από 40 σειρές μακριά. Αυτό σας φέρνει πιο κοντά από ό, τι θα ήταν στα καλύτερα κουτιά του Hollywood Bowl. Μου αρέσουν ιδιαίτερα τα καθίσματα στις κατώτερες σειρές του τμήματος 20, τα οποία βρίσκονται δίπλα στη σκηνή και δίνουν μια κοντινή όψη.

Το Mountain Winery προσελκύει μια σειρά εκτελεστών που μπορεί να περιλαμβάνουν μεγάλους όπως Smokey Robinson και BB King ή 'αγαπημένα του '60 όπως Σικάγο, Creedence Clearwater και The Beach Boys. Άλλοι επισκέπτες έχουν συμπεριλάβει το Jewel, τον Dave Koz, τον Lyle Lovett, τον κ. Lang και τον Steve Martin και το Stone Canyon Rangers.

Η ατμόσφαιρα επιστρέφει και δεν είναι πιθανό να βρεθεί μια μπάντα βαρέων μετάλλων ή μια ομάδα ραπ που παίζει εδώ. Ωστόσο, αν βρείτε έναν θαυμαστό καλλιτέχνη στο πρόγραμμα, δεν θα έχετε ποτέ καλύτερη ευκαιρία να τα δείτε από αυτό.

Αν χάσετε έναν καλλιτέχνη που σας αρέσει στο Mountain Winery, πολλοί από αυτούς κάνουν μια καλοκαιρινή περιοδεία στη δυτική ακτή και επίσης εμφανίζονται στο πρόγραμμα στο Humphrey's στο Σαν Ντιέγκο, στο Amphitheatre Vina Robles στο Paso Robles ή στο Ελληνικό Θέατρο του Λος Άντζελες .

Παράγοντας πλήθους στο Mountain Winery

Το Mountain Winery είναι μικρότερο από τα περισσότερα μέρη που θα βρείτε τους εξαιρετικούς ερμηνευτές που παίζουν. Σαββατοκύριακο ξεπουλήματα είναι συχνά, αλλά ακόμα και όταν ο τόπος είναι γεμάτος, δεν αισθάνονται υπερπλήρεις. Σε μια μέρα της εβδομάδας, μπορεί να έχετε τη δυνατότητα να λάβετε εισιτήρια την τελευταία στιγμή.

Mountain Winery Tips

Πού βρίσκονται τα οινοποιεία στο βουνό;

Το Mountain Winery βρίσκεται στα βουνά της Santa Cruz λίγα μίλια έξω από την πόλη Saratoga. Η διεύθυνσή τους είναι 14831 Pierce Rd. Saratoga, CA.

Για να φτάσετε εκεί, πάρτε το CA Hwy 9 δυτικά από τη Saratoga και προσέξτε για ένα μεσαίου μεγέθους, μπορντό χρωματισμένο πινακίδα Mountain Winery, το οποίο σηματοδοτεί τη στροφή. Προχωρήστε στο λόφο και στρίψτε αριστερά στις πύλες του βουνού.

Mountain Winery Εισιτήρια και Κρατήσεις

Αγοράστε τα εισιτήριά σας online.

Αγοράστε μπροστά από τα Σαββατοκύριακα και τους διάσημους καλλιτέχνες.

Μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση για δείπνο στο Mountain Winery πριν από τη συναυλία. Ή μπορείτε απλά να περπατήσετε και να πάρετε κάτι για φαγητό στο Vineyard Bar & Grill ή το Bistro Marketplace.

Πωλήσεις εκτός έδρας

Τα εισιτήρια για δημοφιλή καλλιτέχνες πωλούν έξω. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να σχεδιάσετε μπροστά, αλλά αν δεν μπορείτε, μπορείτε ακόμα να είστε σε θέση να πάρετε εισιτήρια. Δοκιμάστε Stubhub, όπου τα άτομα μπορούν να πουλήσουν τα επιπλέον εισιτήρια τους.

Περισσότερες συναυλίες το καλοκαίρι

Άλλα μέρη για καλοκαιρινές συναυλίες στην περιοχή του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο είναι το Amphitheatre Shoreline στο Mountain View, το Ελληνικό Θέατρο του Berkeley και η Villa Montalvo στη Saratoga.

Αν θέλετε να κάνετε ένα σαββατοκύριακο, ελέγξτε αυτόν τον οδηγό για τις καλύτερες καλοκαιρινές συναυλίες στην Καλιφόρνια .