Κρακοβία τον Φεβρουάριο - Καιρός, εκδηλώσεις και συμβουλές

Οδηγός Φεβρουαρίου για ταξίδια στην Κρακοβία

Κρακοβία τον Ιανουάριο Κρακοβία το Μάρτιο >

Φεβρουάριος Καιρός στην Κρακοβία

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την Κρακοβία .

Τι να Pack για την Κρακοβία τον Φεβρουάριο

Οι θερμοκρασίες μπορεί να αυξηθούν ελαφρώς στην Κρακοβία κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να ακολουθήσετε τις συμβουλές για το χειμερινό φόρεμα για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από χαμηλές θερμοκρασίες που μπορεί να αισθανθούν ιδιαίτερα έντονα τη νύχτα και τις συννεφιασμένες μέρες.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να συσκευάσετε τα παρακάτω στοιχεία:

Φεβρουάριος Διακοπές και εκδηλώσεις στην Κρακοβία

14 Φεβρουαρίου : Η Κρακοβία είναι ένα ρομαντικό σκηνικό για να γιορτάσει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Κάντε μια βόλτα με άμαξα, μοιραστείτε ένα επιδόρπιο σε ένα από τα ιστορικά εστιατόρια στην κεντρική πλατεία ή ψωνίστε για δώρα για το αγαπημένο σας πρόσωπο στην Αίθουσα Cloth.

Κάθε Φεβρουάριο, το φεστιβάλ Sea Shanties έρχεται στην Κρακοβία για να γιορτάσει την παράδοση των ναυτικών τραγουδιών στην Πολωνία και αλλού.

Αναζητήστε το Fat την Πέμπτη κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα - θα δείτε τα πολωνικά ντόνατς παντού που θα προετοιμαστείτε για αυτή την ημέρα.

Συμβουλές για ταξίδια στην Κρακοβία τον Φεβρουάριο

Κρατήσεις και ξενοδοχεία για Κρακοβία τον Φεβρουάριο

Μπρατισλάβα τον Φεβρουάριο Βουδαπέστη τον Φεβρουάριο Λιουμπλιάνα τον Φεβρουάριο Μόσχα τον Φεβρουάριο Πράγα τον Φεβρουάριο Βαρσοβία τον Φεβρουάριο