Πώς να παραμείνετε πράσινοι σε κάθε ήπειρο

Πού θα ακολουθήσετε; Όταν το σφάλμα ταξιδιού τσιμπήσει, ο προγραμματισμός της επόμενης περιπέτειας σας ξεκινά με μια και μόνη ερώτηση. Ωστόσο, ως βιώσιμος ταξιδιώτης, πρέπει να αναρωτηθείτε πολύ περισσότερο. Πώς μπορώ να διασφαλίσω ότι η επίσκεψή μου δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις στο τοπικό οικοσύστημα; Πώς μπορώ να μάθω καλύτερα και να γίνω μέλος της τοπικής κοινότητας; Πώς μπορώ να μειώσω το αποτύπωμα άνθρακα;

Ευτυχώς, δεν είστε μόνοι όταν προσπαθείτε να καταλάβετε πώς να είστε ο καλύτερος ταξιδιώτης σας.

Τα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο έχουν εγγυηθεί για την προστασία του περιβάλλοντος, τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα και την ενθάρρυνση των πελατών τους να είναι αυτογνωστικοί, θετικοί επισκέπτες. Για να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε την επόμενη περιπέτεια σας, ανεξάρτητα από το πόσο μακριά από την έδρα σας, έχουμε στρογγυλοποιήσει μια λίστα ξενοδοχείων που δεσμεύονται να σας καθοδηγήσουν για να κάνετε βιώσιμες επιλογές καθ 'όλη τη διάρκεια της διαμονής σας.

Βόρεια Αμερική: Ritz Carlton Μόντρεαλ

Το Μόντρεαλ είναι μια ιδανική απόδραση για Αμερικανούς ταξιδιώτες που θέλουν να βυθιστούν σε διαφορετικό πολιτισμό, ενώ μένουν σε μια γνωστή ήπειρο. Το Ritz-Carlton Montreal είναι ένα ορόσημο της περιοχής της πόλης που άνοιξε τις πόρτες του το 1912. Το ξενοδοχείο διαθέτει όχι μόνο το μοναδικό συνδυασμό της ιστορικής γοητείας και της πολυτέλειας, ως ιδιοκτησία της Ritz-Carlton Hotel Company. μια εντυπωσιακή δέσμευση για βιωσιμότητα. Κάθε μία από τις τοποθεσίες της ξενοδοχειακής μονάδας διαθέτει μια ομάδα πολλαπλών κλάδων που προωθεί περιβαλλοντικές στρατηγικές και πρωτοπόρες έργα που θα ωφελήσουν το περιβάλλον της.

Μόλις αυτό το μήνα, η Ritz-Carlton Hotel Company ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει σταθμούς φόρτισης για την εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε ακίνητα σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Ritz-Carlton του Μόντρεαλ. Μόνο έξι ώρες με το αυτοκίνητο από τη Νέα Υόρκη, που διασχίζουν τα σύνορα στο Μόντρεαλ, ποτέ δεν φαινόταν καλύτερα ή πιο πράσινο.

Κεντρική Αμερική: Τέσσερις εποχές Κόστα Ρίκα

Αν μια τροπική απόδραση είναι αυτό που έχετε ονειρευτεί, στη συνέχεια, κατευθυνθείτε νότια προς την Four Seasons Κόστα Ρίκα στη χερσόνησο Papagayo. Ονομασμένος ένας από τους κορυφαίους προορισμούς βιώσιμου ταξιδιού του 2016 από εμπειρογνώμονα ταξιδιού και το συνεργάτη του About.com, Misty Foster, Κόστα Ρίκα ως έθνος είναι πρωτοπόρος στη διατήρηση του περιβάλλοντος και βιώσιμες πρακτικές, θέτοντας αληθινά ένα παράδειγμα για άλλες χώρες να ακολουθήσουν. Οι τέσσερις εποχές Κόστα Ρίκα συνεχίζει αυτή την κληρονομιά με την ένωση των εργαζομένων και των φιλοξενουμένων στην προσπάθεια προστασίας του πλανήτη.

Νότια Αμερική: JW Marriott El Convento Cusco

Το Περού έγινε γρήγορα ένας από τους πιο περιζήτητους ταξιδιωτικούς προορισμούς της Νότιας Αμερικής χάρη στα αρχαιολογικά του θαύματα, στα ποικίλα οικοσυστήματα του και τα τελευταία χρόνια στη διάσημη κουζίνα του. Το JW Marriott El Convento που χτίστηκε γύρω από ένα μοναστήρι του 16ου αιώνα προσφέρει στους ταξιδιώτες που επισκέπτονται το Κούσκο, την ιστορική πρωτεύουσα του Περού, πραγματικά μοναδικά καταλύματα. Οι επισκέπτες που μένουν στο JW Marriott El Convento μπορούν να είναι σίγουροι ότι η διαμονή τους δεν θα είναι μόνο φιλική προς το περιβάλλον, αλλά και να συμβάλει ενεργά στην ευημερία των οικοσυστημάτων του Περού. Εκτός από τους στόχους της Marriott για μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και νερού κατά 20% μέχρι το 2020, το ξενοδοχειακό συγκρότημα επενδύει σε ένα χαρτοφυλάκιο καινοτόμων πρωτοβουλιών διατήρησης.

Μια τέτοια πρωτοβουλία υποστηρίζει το Αμαζόν Αειφόρο Ίδρυμα (FAS) για την προστασία των στρεμμάτων του τροπικού δάσους στο Περού, τη Βραζιλία και άλλες χώρες της Νότιας Αμερικής.

Ευρώπη: Waldorf Astoria Ρώμη Cavalieri

Όταν στη Ρώμη, μείνετε στη Ρώμη Cavalieri για μια ανάσα καθαρού αέρα στους λόφους που γειτνιάζουν με την πολυσύχναστη πόλη. Μετά από μια μέρα που θαυμάζετε κάθε πλατεία και περιπλάνηση προς τα κάτω, το Rome Cavalieri είναι ιδανικό για να κλείσετε δίπλα στην πισίνα ή στο πολυτελές σπα. Το Rome Cavalieri είναι ένα πολυτελές θέρετρο του Hilton - η πρώτη παγκόσμια φιλοξενία που πιστοποιεί ISO 50001 για τη διαχείριση ενέργειας, ISO 14001 για περιβαλλοντική διαχείριση και 9001 για τη διαχείριση της ποιότητας. Διαβάστε: Όλα τα πολύ υψηλά "πράσινα" βραβεία για ένα ξενοδοχείο. Η Hilton Worldwide όχι μόνο έχει τυποποιήσει πρακτικές εξοικονόμησης ενέργειας στα ξενοδοχεία και τα θέρετρα της, αλλά και ενθαρρύνει τους υπαλλήλους της να συνεισφέρουν στις τοπικές κοινότητες.

Για το παρελθόν έτος, η Ρώμη Cavalieri, γνωστή για τα πολυτελή δείπνα της, έχει δωρίσει τα εναπομείναντα φαγητά στις τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις. Το πολυτελές ξενοδοχείο έχει δωρίσει 35.000 γεύματα κατά τη διάρκεια ενός έτους, μετατρέποντας αυτό που κάποτε θεωρήθηκε ως απόβλητο στη διατροφή.

Αυστραλία: Διεθνές Μελβούρνη Το Ριάλτο

Ως η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Αυστραλία, η Μελβούρνη προσφέρει στους επισκέπτες το καλύτερο και των δύο κόσμων. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν αστικά αξιοθέατα και να πάρουν τα φυσικά θαύματα της Αυστραλίας σε μια πόλη. Ένα ζωντανό αστικό κέντρο, η Μελβούρνη βρίσκεται στον κόλπο του Port Phillip και επεκτείνεται προς τις οροσειρές Dandenong και Macedon. Για να κρατήσετε την επίσκεψή σας τόσο πράσινη όσο και τα βουνά, μείνετε στο Intercontinental Melbourne The Rialto. Το Intercontinental Hotel Group είναι ενεργό μέλος του συστήματος IHG Green Engage, το οποίο βοηθά στην ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων κάθε ξενοδοχείου στο τοπικό του περιβάλλον με τη μέτρηση της ενέργειας, του άνθρακα, του νερού και των αποβλήτων. Το 2015, ο όμιλος Intercontinental Hotel πέτυχε μείωση 3,9% στο αποτύπωμα άνθρακα του ανά κατειλημμένο δωμάτιο. Μέχρι το 2017, στοχεύουν σε μείωση κατά 12%.

Ασία: Conrad Μαλδίβες Νήσος Ράνγκαλι

Θαυμάσιες παραλίες, ιδιωτικές βίλες, ένα υποβρύχιο εστιατόριο και ένα προσωπικό που έχει χαράξει για να προστατεύσει το περιβάλλον του οικοσυστήματος; Δεν βελτιώνεται πολύ. Ως μέλος του Hilton Worldwide, το Conrad Maldives απονεμήθηκε το 2014 μια χορηγία Travel Purpose Grant που χρησιμοποιήθηκε για να παρέχει στην τοπική κοινότητα ένα σύστημα γονιμοποίησης για την καλλιέργεια φρούτων και λαχανικών για καθημερινή χρήση. Το Hilton βραβεία Travel with Purpose Action Grants κάθε χρόνο για να υποστηρίξει την ανάπτυξη τοπικών λύσεων και να οικοδομήσει ισχυρότερους δεσμούς με τις κοινότητες που κάθε ξενοδοχείο εξυπηρετεί. Καθώς το έργο στο Conrad Maldives επεκτείνεται, τα φρούτα και τα λαχανικά που συγκομίζονται θα πωλούνται από τα μέλη της κοινότητας για να παράγουν εισόδημα.

Αφρική: Διηπειρωτικό Κάιρο Σεμιράμι

Αυτό το ιστορικό ξενοδοχείο βρίσκεται στον ποταμό Νείλο, τον παλμό του Καΐρου, πρωτεύουσα της Αιγύπτου. Ενώ το πολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο του Καΐρου, δίπλα στο Αιγυπτιακό Μουσείο και τα παζάρια του παλαιού Κάιρου, ο ποταμός Νείλος είναι χωρίς αμφιβολία το μεγαλύτερο κοντινό αξιοθέατο. Ο ποταμός που έδωσε ζωή σε έναν από τους πρώτους πολιτισμούς του κόσμου, εξακολουθεί να εξαρτάται σήμερα από τον πληθυσμό της Αιγύπτου, καθώς είναι η κύρια πηγή πόσιμου νερού. Η παραμονή στο Semiramis ενσταλάζει τους επισκέπτες, κατανοώντας πόση πόλη εξαρτάται από τον Νείλο και γιατί η διατήρηση του νερού είναι ένα πιεστικό ζήτημα. Το 2015, ο όμιλος Intercontinental Hotel σχημάτισε συνεργασία με το δίκτυο αποτύπωσης νερού (WFN) για να κατανοήσει περαιτέρω τη χρήση νερού σε τοπικό επίπεδο και να μειώσει σημαντικά την κατανάλωση νερού. Το 2015, ο όμιλος Intercontinental Hotel πέτυχε μείωση κατά 4,8% στη χρήση νερού ανά κατειλημμένο χώρο σε περιοχές με έντονο νερό όπως το Κάιρο. Μέχρι το 2017, ο όμιλος Intercontinental Hotel αποφάσισε να επιδιώξει μείωση κατά 12%.